Laat zien wie je bent| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Laat zien wie je bent| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Laat zien wie je bent, (juist) ook op zakelijk gebied!

10/01/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Jij bent jij. Je bent uniek, want er is niemand zoals jij! Dat is ook meteen jouw grootste kracht. Ga uit van je eigen kunnen en vertrouw op jezelf. 
Ik ben een groot voorstander van jezelf zijn. Want alleen als je echt luistert naar je gevoel en dat laat terugkomen in alle dingen die je doet, kom je erachter wat je het allerliefste doet en kan je daardoor veel gelukkiger zijn. Dit is niet alleen belangrijk in je privéleven, maar ook op zakelijk gebied. Het is soms verleidelijk om naar anderen te kijken hoe zij dingen doen. Maar als je jezelf hier teveel door laat beïnvloeden, kan dat een negatief effect hebben op jou en daarmee ook op je bedrijf. Je kunt overweldigd raken door alles wat er om je heen wordt gemaakt en gedaan of verlangen naar wat die ander heeft. Luister daarom goed naar jezelf: waar word jij gelukkig van? Als je zorgt dat je dingen doet waar jij als persoon gelukkig van wordt, dan zie je dit ook terug in jouw bedrijf en zul je in een positieve flow komen.
Want… Jij bent leuk, omdat je bent wie je bent! En omdat er niemand is die hetzelfde is als jij, kun je ook je bedrijf runnen zoals niemand anders dat kan. Durf jezelf te tonen, ook in je bedrijf. Laat in al je uitingen zien wie je bent, zoals op jouw Facebookpagina en Instagramaccount. De mensen die op dezelfde manier in het leven staan, zullen jou en je bedrijf waarderen en daarmee jouw klant worden. Juist omdat ze zich kunnen identificeren met jou als persoon. Om een voorbeeld te noemen: stel je bent gék op katten en je hebt zelf ook een kat. Laat dat dan af en toe terug komen op je Instagramaccount en Facebookpagina. Niet iedereen zal dit leuk vinden, waardoor je de mensen die niet van katten houden zult ‘afstoten’. Maar jouw ideale klant wordt helemaal enthousiast van de foto’s en vindt jou zo nóg leuker.
Soms is het best lastig om jezelf te zijn en dit aan de buitenwereld te laten zien. Ook ik denk wel eens: “Ben ik wel goed genoeg?” of “Ik heb eigenlijk maar een saai leven, dat vind toch niemand interessant?”. Maar na eventjes twijfelen besef ik dan dat het helemaal niet erg is om soms weken vol met toffe afspraken, fotoshoots en andere leuke activiteiten te hebben, maar soms ook weken waarin je alleen maar achter je laptop aan het werk bent zonder buiten de deur te komen.
Want uiteindelijk is het voor anderen vaak heel herkenbaar dat ook jij dagen hebt waarin je in je joggingbroek, met een knot op je hoofd en zonder make-up achter je laptop aan het werk bent. Want dat ben jij, helemaal perfect zoals je bent, bezig met jouw grootste passie!

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *