the confetti collective

Er is als ondernemer zoveel mogelijk. Je hebt verschillende doelen gesteld en je wilt groeien. Maar laten we eerlijk zijn: soms zijn alle mogelijkheden behoorlijk overwhelming. Er zijn zoveel to-do’s, zoveel kansen. Waar ga je mee beginnen? Wat is nou écht de juiste stap?

Er is zoveel mogelijk...

Het afgelopen jaar hebben wij bij onszelf, maar ook bij ondernemers die wij mochten helpen, gezien hoeveel duidelijkheid en focus het geeft wanneer je een marketingstrategie ontwikkelt. Geen abacadabra, maar simpel, logisch en heel duidelijk.

Door je marketing strategie te ontwikkelen neem je de touwtjes écht in handen en neem je je verantwoordelijkheid voor de groei van je bedrijf. 

Tijdens dit webinar gaan wij met jou in 60 minuten alle ‘wat is een strategie precies’ vragen oplossen & samen jouw marketingstrategie opzetten. Zodat jij de touwtjes vanaf nu écht in handen kunt nemen en je de verantwoordelijkheid kunt pakken voor de groei van je bedrijf. 

Meld je nu aan voor het webinar van deze donderdag (11.00u of 19.30u) of vrijdag (14.00u)(Let op: er is geen replay beschikbaar. Zorg dus dat je er live bij kunt zijn!)

xo Raisa & Elsa

Ik meld me aan! >

"Jullie positieve vibe werkt aanstekelijk!"

The Reviews:

"Jullie zijn inspirerend en ik vind het heel gaaf dat jullie met zo'n positieve vibe energie en passie uitdelen: dat werkt aanstekelijk! "  [Judith]

"Jullie vertellen en begeleiden op een liefdevolle en waardevolle manier waar ik heel veel aan heb! Geen rare moeilijke woorden, maar goede uitleg en een duidelijk verhaal. Bedankt!!"   [Tamarah]

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"Ik word hier zo mega enthousiast van"

The Reviews:

"Oh! Ik word hier zo mega enthousiast van! Ik heb allemaal nieuwe inspiratie en ideeën voor de komende tijd. Bedankt meiden!"

"Ik vind het ZO leuk met jullie! Ook echt even een leuke schop onder mijn kont zeg maar ;-) - thanks!"

"Jullie zijn echt een voorbeeld van girlpower!"

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  /