Congres Way Up North | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Congres Way Up North | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Way Up North 2.0 + winactie

07/11/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Lauren Scotti, Lindsay Adler, Anna Kuperberg, Joshua D’hondt, Karin Hägglund, Hannah Millard, Erin Bishop, Andria Lindquist, Jacey Lamerton, Tuija Seipell & Jenny Hammar: het is de lijst van inspirerende vrouwen die tot nu toe bekend gemaakt zijn binnen de line-up van Way up North. Een all-female line-up en dat vinden wij stiekem natuurlijk wel heel erg tof. Trots zijn we dus op onze nieuwe samenwerking met Way up North!
Elk jaar volg ik wel een workshop, seminar of cursus op het gebied van bruidsfotografie. Het houdt me scherp, zorgt voor nieuwe inzichten en meestal ook voor een bak aan nieuwe inspiratie. Afgelopen Oktober bezocht ik Way up North in Stockholm. Twee dagen brachten we (*Wianda Bongen & ik) door in het prachtige Skandia Theater, we volgden de lezingen, spraken met sponsoren als Fujifilm, Profoto en Shootproof en verzamelden weer een hoop nieuwe ideeën voor onze bedrijven. Tijdens de aankondiging van de volgende edities bleek dat er een hoop nieuwe toffe dingen aankomen voor Way up North.

Wat is Way Up North?

Way up North is een Europese conferentie voor bruidsfotografen. Van over de hele wereld komen er sprekers die de deelnemers vertellen over hun workflow, marketing, fotografie, noem het maar op! Super leerzaam en divers. Ook zijn er elke edities sponsoren aanwezig zoals diverse cameramerken, album leveranciers en andere bedrijven met producten of diensten voor fotografen.
Way up North 2.0 (19 & 20 Februari) is het allereerste Way up North event dat live gestreamd gaat worden. Waardoor je nu dus de keuze hebt om óf af te reizen naar Stockholm, óf dezelfde kennis op te doen maar dan vanuit huis. Een hele toffe ontwikkeling als je het mij vraagt! Elsa & ik zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het studiopubliek (waar je ook nog kaarten voor kunt scoren) én we mogen een online ticket weggeven, zodat jij de livestream kunt volgen!

Koop tickets voor Way up North

Studio tickets (beperkt verkrijgbaar) & Online tickets voor de livestream: koop ze hier via Eventbrite.

Winactie Way up North

Wil jij graag een kaartje winnen voor de livestream? Laat in de comments een berichtje achter en vertel ons wat jouw grootste leerpunt is waarvan je denkt dat Way up North zou kunnen helpen. Waar loop je tegen aan of wat denk je dat nóg beter kan? Let us know! Over een week maken we de winnaar bekend op Facebook en Instagram!

 

The comments +

 1. Lizet says:

  Wat tof dat jullie dat weg mogen geven. En nog toffer dat jullie er ook bij mogen zijn! Ik volg ook 1 of 2 keer per jaar een workshop op fotografie gebied, gewoon om scherp te blijven en weer even nieuwe inzichten te krijgen. Nooit verkeerd! Wat is er precies met de livestream? Je kan dan twee hele dagen meekijken? Lijkt mij wel tof! Ik heb mijn bijbaantje opgezegd, dus heb eindelijk alle tijd om voor de volle 100% voor mijn bedrijf te gaan, en heb dus ook meer tijd voor dit soort dingen. Lijkt mij dus TOP!

  • Raisa Zwart says:

   Hi Lizet, tof dat je mee doet! Je kunt inderdaad door middel van de livestream twee dagen meekijken tijdens het event. Daarna kun je het nog 1 week terugkijken. In principe krijg je dus alle waarde en kennis die de deelnemers in Stockholm ook krijgen – maar dan lekker vanuit huis ;).

 2. Louise says:

  Wat een supergave samenwerking, goed bezig chicks! Ik zou het heel fijn vinden om live mee te streamen (als jullie dan vanuit daar even zwaaien naar me) omdat ik nog voldoende wil en kan leren op het gebied van bruiloftsfotografie! Sinds een paar maanden hiermee bezig en ik voel dat hier mijn hart ligt! Voor volgend jaar heb ik gelukkig al wat bruiloften staan, maar hoe tof als ik voordat het bruidsseizoen begint even een dosis inspiratie kan krijgen. Ik zou graag nog meer mijn eigen kracht willen laten zien, de connectie met de mensen, mijn eigen stijl. Er zijn onzettend veel bruidsfotografen en dat is superinspirerend, maar aan de andere kant soms juist wat minder omdat je jezelf gauw betrapt op het vergelijken en je eigen creativiteit kritisch gaat beoordelen. Ik wil dat het bruidspaar voor mij kiest omdat ze goed bij mij passen en omdat ik laat zien wie ik ben. Daar kan ik nog veel van leren en het lijkt me supertof om dat tijdens de conferentie te horen.

 3. Sabine says:

  Chicks! Wat een toffe actie en super dat jullie er bij zijn! Het lijkt me heel inspirerend om live mee te kijken. Ook voor mij is er nog voldoende te halen! Ik ben nog zoekend naar mijn ideale klant en natuurlijk is alle informatie en tips voor je bedrijf altijd super nuttig. Daar haal je zo veel fijne inspiratie – en vooral motivatie – uit! Ik hou van dit soort events! <3

 4. Iep says:

  Wat een gave samenwerking! Woeh! Keep up the good work! Ik kan zo’n livestream héél goed gebruiken! Je bent nooit uitgeleerd en ik als fotografie studente nog láng niet! Voor volgend jaar staan er al een boel
  Bruiloften op de planning en om daar nou nog meer kennis over op te doen lijkt me fantastisch!!! Het lijkt me geweldig om er vanuit huis bij te zijn en alles in me op te nemen wat er verteld wordt! ? fingers crossed!
  Liefs Iep

 5. Erica says:

  Wat een toffe winactie! Ik maak graag kans op het gratis kaartje. Ik wil volgend jaar meer gaan inzetten op Bruidsfotografie omdat ik daar intens gelukkig van word. Leren van de besten, dat lijkt me een geweldige start volgend jaar! Ik ben ook nooit uitgeleerd en ik zou heel graag van de pro’s tips en trucs leren om een nog toffere fotoreportage neer te zetten.

 6. Heleen says:

  Wouw, wat super gaaf! Lijkt mij onwijs tof om een kaartje te winnen voor de livestream! Ik probeer mijzelf elke keer weer te verbeteren en zowel als fotograaf en bedrijf te groeien zodat ik hopelijk binnenkort volledig als zelfstandig (trouw)fotograaf aan het werk kan zijn. Dit lijkt me echt een unieke kans om veel te leren en weer stappen te maken met mijn onderneming.

 7. Lisanne says:

  Wat een mooie samenwerking zeg! Oeh, ik zou dit kaartje heel graag winnen! Het mooi van het programma van 19 en 20 februari vindt ik dat het heerlijk breed is! Over familiefotografie, nieuwe situaties, ontwikkeling van goed naar geweldig, planning, je staat van bedrijf. Zo mooi! Hier ga ik voor mijn bedrijfje zoveel aan hebben! Mooie ervan vind ik ook dat je even terug kan kijken. Als je iets hebt laten bezinken en erover maalt, kun je het gewoon weer even bekijken!

 8. Marit says:

  Wat een leuke winactie, super tof dat jullie dit hebben kunnen regelen. Ik heb dus eigenlijk nog nooit een workshop gedaan, oeps. Na de FotoAcademie was ik eigenlijk wel klaar met lessen en daarna heb ik alles geleerd door middel van tutorials online. Nu zijn er toch weinig tutorials online die je echt meer vertellen over bruidsfotografie. De workshops die aangeboden worden zitten op dit moment ook nog wel flink boven mijn budget, dus deze combi van workshop en online tutorials past heel goed bij mij! Op dit moment zit ik thuis en heb dus alle tijd, en dit lijkt me een fijne manier om toch weer langaam met bruidsfotografie bezig te gaan zijn!

 9. Mariska says:

  Wat super gaaf meiden! Lijkt mij echt geweldig om live mee te kunnen streamen met het Way up Nort event. Volgend jaar begint mijn eerste jaar als bruidsfotograaf en wat vindt ik dat spannend. Maar kan er ook onwijs naar uitkijken, stiekem niet gedacht dat het volgend seizoen al zo ver zou zijn. Ik kan wat betreft workflow, marketing nog heel veel leren. En zeker hoe ik mezelf beter op de mark kan zetten en me kan onderscheiden van andere fotografen. Want er is zoveel talent! Lekker vanaf de bank live mee kunnen streamen lijkt mij dan ook echt ontzettend leerzaam. Zodat ik volgend jaar helemaal klaar ben voor mijn eerste jaar als bruidsfotograaf! Yeah!!!

 10. Silvie says:

  hoi, hoi!
  Super leuk dat jullie mogen deelnemen, lijkt me een heel toffe beurs!
  Ik zou het super vinden moest ik dit kunnen winnen omdat ik nog maar net kom piepen in de huwelijksfotografie, ik kan dus nog heel veel tips & tricks gebruiken. Daarnaast kijk ik nu ook al regelmatig tutorials, filmpjes, … Ik ben heel hard mee bezig om mijn bedrijf een succes te maken en ik denk dat zo’n beurs lifestream zo hard kan helpen! 🙂
  Ik zou heel graag personal branding leren, eventueel een youtube channel opstarten, nog een extra dosis informatie bijleren ( nooit teveel toch 🙂 )

 11. Ilse says:

  Zo leuk, zulke conferenties! Met sprekers die je aan het denken zetten en daardoor jou jezelf verder weten te helpen. Dat vind ik mooi! Ik heb net als fotograaf mijn eerste echte (trouw)seizoen achter de rug (ben nu druk bezig met verwerken), een perfect moment om door de informatie die de sprekers verstrekken terug te kijken naar het afgelopen jaar en ook vooral vooruit te kijken naar 2018. Dus even een stapje terug doen van mijn werk en kijken naar de dingen eromheen: dat zou ik graag willen leren en doen. En dan komt zo’n livestream wel héél goed van pas! 🙂

 12. Doreen says:

  Wat ben ik waard €€ ? Wat wil ik echt? Hoe kan ik mijn bedrijfje het beste ‘branden’? Hoe kan ik mijn zwakke punten veranderen naar krachten?
  Vragen blijven 24/7 door mn hoofd gaan 🙂 door meer informatie en meer aanmoediging hoop ik antwoorden te krijgen.
  Daarom zou Way Up North een fijn middel zijn ☺️

 13. Gea says:

  Hey, wat een toffe actie meiden! Natuurlijk lijkt het mij ook ontzettend waardevol om de conferentie via de online streaming te volgen. Ik heb net mijn 2e eigen bruidsseizoen gehad, waarvan mijn 1e fulltime. Wat is het toch een gaaf vak! Ik vind het heel belangrijk om scherp te blijven en om van anderen inspiratie op te doen en te leren. Ik heb de line-up van WUN bekeken en wat me vooral aantrekt is de volgens mij diversiteit aan sprekers (big yay trouwens dat het allemaal vrouwen zijn ja! 😉 ). Juist met zoveel verschillende vrouwen met allemaal hun eigen kwaliteiten en verschillende achtergronden (denk alleen al aan de verschillende landen!) is het volgens mij een extra inspirerend event om bij te zijn. Ik geloof dat je nooit uitgeleerd bent en het lijkt me geweldig om 2018 te beginnen met een flinke dosis nieuwe insights en inspiratie! (En nu dan maar flink duimen dat ik jullie ticket win, hihi.)

 14. Franka says:

  Wat een super actie. En heel fijn dat ik er nu via jullie heerlijke platform achter kom dat ze ook gaan live streamen! Ook al is Stockholm een prachtige stad en redelijk dichtbij, is het voor mij dan niet te doen om even heel te gaan helaas en vind live streamen echt top. Waarom ik graag de ticket zou winnen is dat ik wel even een flinke boost kan gebruiken met helaas voor het eerst nog geen bruiloft geboekt in 2018 (slik is nieuw en beangstigend). Dus de twijfel slaat weer toe.
  En ik denk dat een way up north met al zijn geweldige sprekers daar hopelijk wat verandering in kan brengen.

 15. Evera says:

  Wauw klinkt super gaaf! Ik volg jullie nog niet zo lang of insta en fb, maar vind jullie echt super tof 😉 Maar deze actie! Ik zou super graag een kaartje winnen om het online mee te maken. Ik sta nog aan het begin van alles en ben soms ook zo onzeker.. vragen , vragen.. Ik weet dat ik hier veel van kan leren! Dus nu ik zag dat ik nog mee kon doen met de actie dacht ik laat ik eens een poging wagen 🙂
  Liefs
  Evera

 16. Sandra says:

  Wat een supertoffe actie!! Ik ben nog niet zo lang ZZP-er en vind het soms best nog best lastig. Mijn marketing, hoe vind ik de juiste klanten, workflow.. Kortom ik wil graag heel veel leren en dit zou een topkans zijn om vanuit huis heel heel veel te leren en mijzelf en mijn bedrijf een boost te geven! Ik heb er zin in! #ennuheelhardduimen

 17. Anna says:

  Wat een leuke winactie! Mijn naam is Anna en ik ben sinds dit jaar zelfstandig ondernemer. Ik wil graag mijn stijl naar fine art ontwikkelen en dat is soms een hele uitdaging. Ik denk dat ik hier veel kan leren. Jullie hebben een heel toffe blog en nu een nieuwe follower:) Anna

 18. Maaike says:

  Wat een leuke actie! Vanaf volgend jaar ga ik mij volledig richten op de fotografie. Nu was ik al wel bezig 2 jaar naast een vaste full time baan maar nu ga ik voor de volle 100 % procent ervoor om mijn bedrijfje tot een succes te maken. Ik merk dat ik elke dag nog zoveel leer en zeker goeie tips en adviezen kan gebruiken. Hoe trek ik de juiste klanten aan, hoe kan ik mijn brand meer bekendheid laten krijgen, hoe krijg ik meer boekingen voor aankomend jaar, hoe trek ik destination wedding couples aan. Ik woon in Italie maar zou heel graag internationaal en dus ook buiten Italie willen fotograferen. Het zou mij echt super lijken als ik een livestream kan volgen van Wayupnorth. .. Ik ben ook helemaal weg van Scandinavie en vind dat ze daar echt wel vooruit zijn met betrekking tot styling etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *