the confetti collective

"Haar hands-on mentaliteit is
enorm fijn.

The Reviews:

"Ik heb veel geleerd en zowel ik, als mijn bedrijf, zijn enorm gegroeid. Wat ik het meeste waardeerde aan mijn sessies met Raisa is haar 'hands-on' mentaliteit. Samen hebben wij mijn dromen omgezet in specifieke doelen en heb ik daarmee ook gelijk de juiste tools om ook daadwerkelijk mijn dromen te gaan behalen. Raisa is een fantastische vrouw, enorm behulpzaam en zeer inspirerend. Ontzettend bedankt Raisa!"

- Anneke Veronica

"Ik heb je tips en strategieën geïmplementeerd en al zeg ik het zelf: ik ben enorm trots op de resultaten. Nogmaals heel erg bedankt voor je advies en bemoedigende woorden!"

- Erica Budding

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"In twee uur hebben we het concept op papier gezet"

The Reviews:

"Bij mij verloopt een creatief proces vaak redelijk chaotisch. Ik vind het erg lastig om van plannen en ideeën tot een concreet plan te komen. Voor een nieuw concept wilde ik dit graag goed en efficiënt aanpakken. Ik weet dat Elsa hier erg goed in is, en ook vol enthousiasme kan meedenken bij de plannen van iemand anders. En dit is ook precies waar ze me mee geholpen heeft: in zo'n 2 uur hebben we mijn gedachten en ideeën ontrafeld en in de basis het concept op papier gezet. Dankjewel!"

- Hanneke Werkman, Atelier Hannah

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"Ik sta weer voor 100% achter mijn bedrijf "

The Reviews:

Ik zocht een coach die verder ging. Een coach die mij liet begrijpen wat ik zou moeten doen in de wat slechtere tijden, hoe ik mijn juiste klanten kon bereiken. Kort om, ik was opzoek maar een coach die mij zou helpen hoger op te komen door het mijzelf te laten doen. Ik moet het uiteindelijk zelf kunnen toch? Bij jou had ik gelijk een rustig gevoel. De juiste eerste indruk. Na ons eerste gesprek wist ik heel goed welke kant ik op wou gaan en welke stappen ik daarvoor moest ondernemen. Je dacht met mij mee, gaf een eerlijke mening en nam bij mij mijn twijfels weg. Nu ben ik trots op wat ik heb staan en sta ik daar voor 100% achter! Zo trots en zo dankbaar dat jij mij zo ver op weg geholpen hebt! Ik weet wie ik ben, wat ik doe, waarom en voor wie ik het doe! Dat zijn de belangrijkste punten om mee door te gaan en vast te houden om steeds een beetje meer te kunnen groeien. Bedankt Elsa! Voor alles! - Manon Marbus

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

Weten of wij je kunnen helpen met datgeen waar je tegenaan loopt in je bedrijf? Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Doe een aanvraag

Santpoort-Noord & Gouda
hello@confetticollective.nl

We hebben je mail binnen, dankjewel! We beantwoorden binnen twee tot drie werkdagen je vraag. Tot snel!
xo Raisa & Elsa

Bedankt voor je aanvraag

Santpoort-Noord & Gouda
hello@confetticollective.nl

Make it happen.
Shock everyone.

Unknown