Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

07/06/2019

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Jij bent een ondernemer die weet dat ze iets moois kan creëren waar jouw klant nog lang van na kan genieten. Of het nou iets is wat je hebt veranderd in het leven van je klant, of iets wat je hebt gecreëerd voor de klant waar ze nog lang met veel plezier en emotie naar kijken. Jij bent goed in wat je doet. Je hebt een passie, een liefde voor dat wat je doet. Met enorm veel liefde werk jij in en aan je bedrijf. Je hebt iets moois te delen, en je wilt het liefste zoveel mogelijk mensen helpen. Maar hoe?!

Soms zakt de moed je in de schoenen. Er zijn zoveel ondernemers die ongeveer doen wat jij doet of die in ieder geval wél de aandacht lijken te krijgen die jij zo graag zou willen hebben om jouw bedrijf te laten groeien.

Je probeert van alles, maar als je eerlijk bent? Opvallen voelt een beetje als Russisch Roulette. Je doet eigenlijk maar wat en soms werkt het, en soms ook totaal niet…

Als jij jezelf hierin herkent hebben we speciaal voor jou het e-book ‘In zes stappen opvallen in jouw markt’ geschreven. In dit e-book gaan we samen met jou de zes stappen doorlopen die in onze optiek onmisbaar zijn in het bouwen van een sterk merk. Zes stappen die jou gaan helpen om jezelf als expert op de kaart te zetten, te zorgen dat je opvalt bij de juiste mensen en jouw bedrijf van ’t gaat wel…’, naar ‘Wauw, het gaat echt goed!’ gaat.

Dit e-book staat bomvol informatie die niet alleen door ons, maar ook door enorm veel andere succesvolle bedrijven is getest. Het vraagt van je om actie te ondernemen, om met nieuwe ogen naar je bedrijf te kijken en om buiten je comfort zone te stappen. We willen je echt uitdagen. Ga alleen verder met dit e-book als jij daartoe bereidt bent. Ben jij bereidt om ook écht aan de slag te gaan met dat wat we je hier vertellen? We willen niet dat je dit e-book scant, we willen dat je hem gaat bestuderen. Dat je stap voor stap in de praktijk gaat brengen wat we je vertellen.

Waarom? Omdat wij niets liever willen dat je bereikt wat je KUNT bereiken. En dat succes, dat zit al in je. Jij weet namelijk al wat je doet met je bedrijf. Het enige wat jij nodig hebt is de kennis en het vertrouwen dat je ook qua branding en online marketing heel bewust weet wat je doet, zodat jij daarmee het bedrijf kunt bouwen waar je van droomt.

En wanneer jij het bedrijf bouwt waar je van droomt, dan kan jouw bedrijf ondersteunend zijn aan het leven wat jij graag wilt leven. Wat dat leven ook is. En dát is wat wij voor jou willen. Dat je uiteindelijk zoveel of weinig kan werken zoals je wilt, vanaf welke plek je ook wilt, terwijl je het leven leeft waar jij elke dag met een glimlach voor wakker wordt.

Ben jij klaar om met ons aan de slag te gaan? Zodat je niet langer losse flodders gaat schieten, maar een stabiel bedrijf kunt gaan bouwen. Ben jij er klaar voor om op te vallen in jouw markt?

Download hier het e-book t.w.v. €39,- voor €2,-!

(Misschien ben je heel benieuwd waarom we het e-book niet gratis weggeven, maar €2,- vragen. We weten hoeveel waarde in dit e-book staat, maar we weten ook dat wanneer je dit e-book gratis download – de kans heel groot is dat je de stof niet écht tot je neemt. De €2,- is een symbolisch bedrag, maar doordat jij bewust de keuze maakt dit e-book aan te schaffen, zal jouw brein hierdoor het e-book ook eerder noteren als iets ‘waarmee je aan de slag moet’. En dat is nou precies wat we jou gunnen. Omdat deze zes stappen jou zoveel mooie inzichten kunnen gaan geven en je echt op weg zullen helpen om op te vallen in jouw markt en (de juiste) klanten aan te trekken.)

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *