Update: De Blooming Business Academy komt er aan!

12/11/2019

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Yay! We hebben met team Confetti een leuke update voor jou! Al maanden werken we aan een nieuw online programma: De Blooming Business Academy! Het leek me leuk om jou iets meer mee te nemen in het proces van de afgelopen maanden. Natuurlijk wil ik je stiekem ook alvast wat meer vertellen over het programma!

Knopen doorhakken en ondernemen op een manier die bij mij past

Zoals je misschien al vaker voorbij hebt zien komen: ik geloof in een business creëren dat van binnenuit klopt. Oftewel dat je business afgestemd mag zijn op wie jij bent en waar je voor staat. Met de overname van de Confetti Collective mocht ik dit proces zelf ook opnieuw doorlopen. Ik was verliefd op het bedrijf wat Elsa en Raisa hadden gecreëerd en de toffe concepten die daarbij hoorden. Toch merkte ik al snel dat ik een jasje had aangetrokken wat net niet helemaal mij was. 

Daarom heb ik onlangs een paar grote knopen doorgehakt wat betreft het aanbod van de Confetti Academy. Ik wilde het voor mijzelf zo simpel mogelijk maken, meer focus creëren en ervoor zorgen dat juist datgene waar mijn kracht ligt er ook in terugkomt. Zo besloot ik te stoppen met het lopende membership en voegde ik daar meer business coaching aan toe. Dat vond ik mega spannende beslissingen, want ik wilde dat het ook bij de Confetti Collective bleef passen. Gelukkig werd het enorm goed ontvangen en kan ik steeds meer ondernemers echt verder helpen in hun proces en hun business groei. 

De Blooming Business Academy

Sinds de overname van de Confetti Collective had ik al het idee in mijn hoofd. Ik wilde een programma creëren; een online business school, waarin in je niet standaard strategieën uitgelegd krijgt, maar waarin je leert een business te creëren van binnenuit. Afgestemd op wie jij écht bent en waar jij voor staat, op een manier die bij jou past, zodat jij kunt ondernemen vanuit een stevige basis.

Ik geef eerlijk toe, ik had dit proces best wel onderschat (oeps!). Het was misschien ook niet het slimste idee om meteen met zo’n groot programma te beginnen, maar ik ben wel al heel blij met het resultaat en kan écht niet wachten om het met jullie te delen! 

Wat houdt de Blooming Business Academy in het kort in? 

  • Een programma van 8 weken met online modules, bestaande uit inspirerende video’s, opdrachten en een werkboek
  • Een combinatie van online en offline. Met de pilotgroep komt er in de 4e week een samenwerkdag en krijg je 2 persoonlijke coachingsessies zodat je echt het maximale uit dit programma kunt halen. 
  • Een fijne community waar je nog meer inspiratie uit kunt halen en waar je alles aan kunt vragen.

Waarom dit programma? 

Ik zie best vaak ondernemers die aan zichzelf voorbij gaan. Begonnen vanuit passie, vastbesloten om impact te gaan maken, maar gaandeweg zich steeds meer verliezen in het werk wat zij voor klanten doen. Zelf was ik daar ook een voorbeeld van. Ik vond het lastig om nee te zeggen, wilde iedereen tevreden houden en kende mijn eigen grenzen niet. Langzaamaan verloor ik mijn passie en ik kreeg een burn-out. Ik ben er van overtuigd dat dat anders mag en kan. Nu heb ik er mijn missie van gemaakt om ondernemers juist daarmee te helpen. Uiteindelijk wil je een business waar je voldoening uit haalt, werken met mensen waar jij energie van krijgt en écht de omzet en impact gaan maken waar jij naar verlangt. 

Daarnaast denk ik dat er veel veranderd is in ondernemersland. Het gaat niet alleen meer over een probleem oplossen voor een specifieke doelgroep. Het gaat een stapje verder. Mensen willen hun geld bijvoorbeeld veel liever uitgeven aan een bedrijf met een grotere missie, dat ergens voor staat en/of op een bepaalde manier bijdraagt aan een mooiere wereld. Ook lijkt onze generatie marketing-moe. We geloven niet meer in standaard marketingtrucjes maar ondernemen veel liever vanuit authenticiteit. Allemaal thema’s die aan bod komen in dit programma. Wat is jouw verhaal? Op welke manier wil jij bijdragen en hoe zorg je ervoor dat je met jouw boodschap de juiste mensen aantrekt? I’ve got you covered!

Wat maakt dit programma anders dan alle andere business programma’s? 

Waar je in de meeste programma’s dezelfde adviezen en standaard strategieën tegenkomt, leer ik je in dit programma juist dat je het op jouw manier mag doen. Ik geloof namelijk niet in één ultieme succesformule die voor iedereen werkt (jep sorry, dat was wel een stuk makkelijker geweest haha ;)).

Je gaat in dit programma ontdekken wie jij bent, wat jij belangrijk vindt, waarom je doet wat je doet en wat jouw dromen en verlangens zijn. Hier leer ik je vervolgens je business op af te stemmen. We gaan kijken naar jouw mindset, hoe je de go-getter in jou kunt combineren met intuïtie en hoe je een krachtig aanbod creëert wat volledig aansluit op jouw droomklant. We duiken verder in financiën, marketing en authentiek verkopen. Ook kijken we naar hoe jij jouw energie hoog kan houden en hou jij op de lange termijn impact gaan maken. Sounds good, right?! 😀    

Update: De deuren zijn op dit moment open! Het programma start op maandag 12 juli en jij kunt er nog bij zijn. Laat hier jouw e-mailadres achter dan plannen we een gratis en vrijblijvende matchcall in, waarin we samen kijken of dit programma iets voor jou is. 

 

 

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *