Tijd kopen in de vorm van een virtual assistent | Review Wizzards.nl

25/01/2018

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Gebeurt het jou regelmatig dat je allerlei plannen maakt, ideeën hebt en projecten op wilt zetten, maar dat de tijd ontbreekt om het daadwerkelijk te doen? Dat de dagelijkse to-do’s je agenda bepalen en je daardoor blijft hangen op het punt waar je nu bent? We weten hoe het voelt. Ondernemen is geweldig…. het is ons werk, onze passie, hetgeen dat we misschien wel het liefste doen, maar ook: tijdrovend.
Een probleem dat volgens ons vaak te wijten is aan 2 dingen: 1. Er mist focus: wanneer je geen duidelijke doelen stelt en deze opbreekt in behapbare actiestappen kan het nog weleens lastig zijn om het grote geheel te blijven zien. Door een duidelijke strategie op te zetten en hier regelmatig in bij te sturen houdt je focus en wordt het makkelijker om taken in te delen op basis van prioriteit. En nummer twee: we willen graag alles zelf doen.
 

Werk uitbesteden aan een persoonlijke assistent op afstand

Soms zijn we geneigd alles zelf te blijven doen, terwijl uitbesteden in bepaalde gevallen interessanter is. Er zijn (waarschijnlijk) klussen die jou simpelweg te veel tijd en / of energie kosten. En dat is zonde. Want al die tijd die jij besteed aan klussen die iemand anders ook zou kunnen doen, kun je véél beter inzetten om jouw bedrijf te laten groeien en te werken naar jouw doelen op lange termijn.
Heb je weleens nagedacht over het inschakelen van een virtual assistent? Een virtual assistent is een persoonlijke assistent, maar dan op afstand. Het inschakelen van een virtual assistent is wat ons betreft een hele fijne manier om dingen uit te besteden: zodat je zelf meer tijd hebt om declarabele uren te maken, of meer vrije tijd krijgt. En dit alles zonder direct vast iemand in te moeten schakelen…
 

Waar vind je een goede virtual assistent?

Yes dat is natuurlijk dé vraag! Een virtual assistent zou je kunnen vinden binnen je eigen netwerk, je zou een vacature kunnen plaatsen en een freelancer kunnen ‘inhuren’, maar er zijn tegenwoordig ook fijne sites die ondernemers en virtual assistents aan elkaar verbinden. Zo mochten wij de hele maand December gebruik maken van het team aan virtual assistents van Wizzards.
Wizzards maakt gebruik van een poule aan zorgvuldig geselecteerde virtual assistents die allerlei klussen voor jou op kunnen pakken. Je kunt een abonnement afsluiten of losse uren kopen en via het webportaal jouw klussen aanleveren. Het webportaal werkt snel en onze klussen werden steeds snel én heel goed opgepakt. Heel erg fijn dus, zeker als je op korte termijn, tijdelijk wat extra handen kunt gebruiken.

Foto: Iep Bergsma. PS: Kom jij 1 Februari naar onze POP UP OFFICE in Utrecht?

Taken voor een Virtual Assistent

Wat je aan een Virtual Assistent kunt overlaten ligt natuurlijk aan de persoon zelf. Én aan wat jij graag wilt uitbesteden / kunt loslaten. Maar denk bijvoorbeeld aan dingen als: administratie, uitzoekwerk, het invoeren van gegevens, beheren en antwoorden van mail, het inplannen van social media of (SEO) teksten schrijven voor je website. Op de site van Wizzards vindt je bijvoorbeeld een duidelijk overzicht van wat hun team van virtual assistents qua werkzaamheden kunnen oppakken.
Daarbij rijst wel direct de vraag: ben je op zoek naar een vaste of tijdelijke virtual assistent? En gaat het telkens om losse klussen of zoek je iemand die zich écht gaat inleven in jouw bedrijf. Hier ligt een belangrijke keuze waarna je kunt gaan uitzoeken wat voor Virtual Assistent (of misschien wel een andere vorm van assistentie / hulp) perfect is om jouw te ondersteunen bij het ondernemen.
 

Winactie Wizzards.nl

Mocht je nu enthousiast zijn geworden en wel benieuwd zijn hoe het precies werkt: zo’n virtual assistent: wij hebben een hele leuke winactie voor je klaarstaan. Check even ons Instagram of Facebook account en maak kans op 20(!) uur Virtual Assistency via Wizards.nl 

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *