i think you should just go for it... ;)

the confetti collective

tell me more!

"IK LEERDE IN 8 WEKEN MEER DAN IN 7 JAAR STUDEREN. SINDS HET VOLGEN VAN THE NEXT LEVEL VOEL IK ME 100% IN CONTROLE OVER MIJn BEDRIJF."  [ RENÉE ROSALIA ]
"IK LEERDE IN 8 WEKEN MEER DAN IN 7 JAAR STUDEREN. SINDS HET VOLGEN VAN THE NEXT LEVEL VOEL IK ME 100% IN CONTROLE OVER MIJn BEDRIJF."
 [ RENÉE ROSALIA ]

En vanaf nu meer geld verdienen in minder tijd?

JA, DIT IS WAT IK NODIG HEB

Een duidelijke strategie zorgt voor focus en maakt dat jij jouw dromen en doelen veel sneller kunt gaan bereiken. Niet langer meer ondernemen met al je plannen ongeveer in je hoofd, maar vanaf nu met een concreet stappenplan dat bij jou past én haalbaar is. 

oftewel...

Weten hoe jij jouw grote dromen realiteit gaat maken?

The Next Level motiveert en helpt jou om écht alles uit je bedrijf en leven te gaan halen. Om door middel van jouw bedrijf het leven te gaan creëren waar jij gelukkig van wordt. En de de rust en vrijheid te pakken om nog meer voor anderen te  kunnen gaan betekenen. 

Wil jij ondernemen met een sterke focus & strategie?

Werken aan je money mindset, jouw financiële doelen op een rijtje krijgen, leren over verdienmodellen en strategieën: The Next Level is er op ingericht om jou te helpen meer geld te verdienen in minder tijd. Oftewel: jouw investering in The Next Level verdien je gemakkelijk, meer dan, terug. 

Wil jij graag een strategie voor je onderneming, je bedrijf de groei geven die het verdiend en je talenten vol energie mogen inzetten?

juiste plek

babe, dan ben je op de

Welkom bij The Next Level. In 8 weken helpen we jou om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Dus of je nu de focus kwijt bent, op zoek bent naar een stappenplan om je grote dromen te bereiken, of simpelweg het gevoel hebt dat er meer uit je onderneming te halen valt, dit hét online programma voor jou. 

Door middel van video's, rake vragen en opdrachten, motivatie van ons, en allerlei bonussen neem jij de tijd om eens écht goed na te denken over de grote keuzes binnen jouw onderneming, en leer je hoe je een complete strategie uitwerkt. Een die zowel volledig bij jou past, als goed vol te houden is. Dit alles om te zorgen dat jij vol focus kunt werken aan je onderneming 

Je kunt je nú inschrijven voor The Next Level en binnen 5 minuten al aan de slag gaan. Zodat jij het nieuwe jaar kunt starten met een compleet strategisch plan en een hele hoop hernieuwde energie en inspiratie.

Nice to know: afgelopen jaar namen er al meer dan 130 vrouwen - deel aan The Next Level.

Nice to know: Inmiddels hebben al
meer dan 130 ondernemers
deelgenomen aan The Next Level.

WE BELIEVE THIS GROUP TRAINING IS AWESOME. BUT DON'T BELIEVE US,
BELIEVE THEM:

WE BELIEVE THIS GROUP TRAINING IS AWESOME. 
BUT DON'T BELIEVE US, BELIEVE THEM:

Bekijk andere ervaringen >>

"Ik leerde in 8 weken meer dan tijdens 7 jaar studeren."

The Reviews:

7 jaar lang heb ik geleerd op verschillende opleidingen om een bedrijf te runnen, maar nog nooit heeft een cursus van 8 weken mij zo klaargestoomd en zoveel vertrouwen gegeven in mij en mijn bedrijf. Na uren van management, human resource, marketing en economische lessen wist ik hoe ik praktisch gezien een bedrijf moet runnen. Toch kom je er met deze skills niet helemaal. Ik vond het lastig om het middelpunt van mijn bedrijf te zijn. Om te zeggen: dit ben ik, dit is mijn bedrijf en ik ben hier trots op. Maar na het volgen van The Next Level voel ik me 100% controle. [Renée Rosalia]

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"Het is de beste investering die ik
heb gedaan."

The Reviews:

Ik vind jullie programma echt fantastisch, het is de beste investering die ik het afgelopen half jaar heb gedaan. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel zou ontdekken over mezelf maar ook over mijn bedrijf. De veranderingen die het met zich meebrengt zijn groot, en ik zie nu al dat het echt resultaat oplevert en dat is mij alles waard. Kortom meiden keep up the good work en blijf wie jullie zijn als individu en als team! [ Mascha Boot ]

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

be there or be square. 

Voor vrouwen die alles uit hun onderneming willen halen &
hun dromen achterna gaan!

Voor jou dus!

investeer nu

Wat leuk dat je het je afvraagt! Wij zijn Raisa & Elsa. We creëerden het bedrijf en leven waar we gelukkig van worden en zetten elke dag weer stappen richting onze grote dromen en doelen. We willen jou eraan herinneren waarom je bent gaan ondernemen. Je helpen om écht te kunnen gaan kiezen voor het bedrijf en leven waar jij van droomt. Om CEO te worden van je bedrijf en ultiem te genieten van het leven. Omdat elk moment telt. 

Zelf zijn we hier de afgelopen jaren enorm veel mee bezig geweest en zijn we op dit gebied flink gegroeid. Zo kreeg een van ons (Elsa) 1,5 jaar geleden een zoontje en realiseerde de ander (Raisa) zich dat ze graag complete vrijheid wil in de vorm van een locatie onafhankelijk bedrijf. Voor ons beide betekende dit dat er iets moest veranderen, dat onze bedrijven meer in het teken moesten komen te staan van ons leven dan andersom. Natuurlijk zijn er periodes geweest dat we te veel gewerkt hebben, dat we veel stress ervaarden rondom het ondernemen of dat we de focus kwijt waren. Maar inmiddels weten we wat we willen en weten we hoe we dat willen gaan bereiken. En hopen we door onder andere dit programma ook jou die duidelijkheid en dat vertrouwen te kunnen geven. Dit doen we door ons bewust te worden van onze mindset en deze te ontwikkelen. Maar ook zeker door strategieën te bedenken en toe te passen die zorgen voor groei binnen jouw bedrijf. Op alle wenselijke manieren. 

Hé leuke vrouwen, wie zijn jullie?

our mission

WE MADE IT OUR MISSION TO GROW, SO WE COULD NOT ONLY REALISE OUR OWN DREAMS, BUT ALSO HELP YOU ACHIEVE YOURS.

"Ik zie dit echt als een heel groot cadeau"

More kind words:

Ik had van tevoren de impact van The Next Level hoog ingeschat, maar zo hoog, wauw! Ik zie dit echt als een heel groot cadeau, dank jullie wel! [Linda van den Brink]

Door The Next Level heb ik vooral veel meer energie gekregen om in mijn bedrijf te investeren en lef om keuzes te gaan maken. Doordat ik beter weet wie ik ben, wat mijn product is en wat het voor iemand kan betekenen. [Zoë Pruijssers]

Elsa en Raisa nemen je stap voor stap mee op een zoektocht naar jezelf en je dromen, via een weg van financiële en marketing aspecten met als eindpunt een concreet strategisch plan. Het resultaat: ik durf nu groots te dromen in de wetenschap dat er nu een concreet stappenplan klaarligt en ik grip heb op het gaan realiseren van deze kleine en grote doelen. Dank je wel meiden! [Simone op 't Hoog]

Jullie zijn inspirerend en ik vind het heel gaaf dat jullie met zo'n positieve vibe energie en passie kennis delen: dat werkt aanstekelijk! [ Judith Bergman ]

Ga vooral zo door lieve meiden, jullie zijn zo mooi jezelf en zo'n enthousiast top team. Jullie vullen elkaar geweldig aan. Ik ben dankbaar dat ik aan The Next Level heb mogen deelnemen. [ Sylvia Leurs ]

Het klinkt misschien gek bij een online programma, maar het voelde alsof ik een 1 op 1 workshop deed. Het voelde heel persoonlijk en daardoor motiveerde het enorm. Ik heb er enorm veel van geleerd ook al ben ik 8 jaar ondernemer, juist omdat dit een programma is van NU. Ik merk dat de conversie nu al hoger is. Bijzonder hoe snel dat gaat door de praktische know-how die ze je meegeven. [Vivian ter Huurne]

"Ik heb nu grip op mijn doelen."

The Reviews:

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"Jullie positieve vibe werkt aanstekelijk."

The Reviews:

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

Je bent met elke hoofdstuk gemiddeld 3-4 uur bezig. Dat is inclusief het kijken van de video's + het beantwoorden van het werkboek.

Daarnaast zijn er bij de meeste hoofdstukken bonussen die je kunt doen, maar niet persé hoeven, waar je zo'n 3 uur mee bezig zal zijn. Dat is inclusief de herhaling van de Q&A's (van vorige edities) die je terug kunt kijken.

Hoeveel tijd kost het?

The Next Level is heel interessant voor gevorderde én startende ondernemers. Als je al langer onderneemt is het perfect om even stil te staan bij hoe het nu gaat en te bepalen wat je graag anders ziet en welke stappen je moet ondernemen om je grote doelen écht waar te gaan maken.

Als starter zorg je er met The Next Level voor dat alles direct perfect staat, waardoor je veel sneller kunt groeien. Dit blijkt ook uit de ervaringen van de 130+ deelnemers waaraan allerlei soorten ondernemers deelnamen met verschillende niveaus qua ervaring.

Is the Next Level ook voor mij?

- Jouw ideeën & toekomstplannen gedetailleerd op papier.
- Uitgebreid actieplan met de doelen waar je heen wilt werken & een stappenplan hoe je dit wilt bereiken.
- Nog meer inzicht in jouw bedrijf, missie, ideale klant en hoe je deze bereikt.
- Hulp bij het opzetten van enkele specifieke online marketing strategieën (bv. content-marketing &
e-mailmarketing).
- Jouw financiële doelen op orde én meer vat op hoe je deze gaat bereiken
- Vanaf nu ondernemen met nog meer focus, zelfvertrouwen en een duidelijke missie + visie. 


Wat is het resultaat?

Elke week ontvang je toegang tot een nieuw hoofdstuk, waarvan je via de mail op de hoogte stellen. Ook zijn er twee 'inhaal' weken gepland, waarin je tijd hebt om opdrachten op te pakken waar je nog niet aan toe bent gekomen. Je houdt overigens onbeperkt toegang tot The Next Level, dus achterlopen kan officieel niet ;-). 

De zes hoofdstukken hebben in totaal 27 video's, die jij kunt kijken op je eigen tempo. Daarnaast heb je een uitgebreid werkboek waarbij je aan de slag kunt met de opdrachten uit de video's. Hoe werkt het precies?

Chapters

let's talk

1

Hoofdstuk "WIE BEN JIJ?" 

1.1 Wie ben jij?
1.2 Durf jezelf te zijn
1.3 Focussen op vaardigheden & voorkeuren
1.4 Hoe zien anderen jou?

2

Hoofdstuk "doelen stellen"

2.1 Visionboard
2.2 Financiële doelen
2.3 Niet-financiële doelen
2.4 SMART formuleren van je lange termijn doelen
2.5 Huidige situatie tegenover droomsituatie
2.6 Innerlijke & uiterlijke doelen

2.1 Visionboard
2.2 Financiële doelen
2.3 Niet-financiële doelen
2.4 SMART formuleren van je lange
    termijn doelen
2.5 Huidige situatie tegenover
    droomsituatie
2.6 Innerlijke & uiterlijke doelen

3

Hoofdstuk "Business & branding"
Hoofdstuk "bUSINESS & BRANDING"

3.1 Je why 
3.2 Je ideale klant
3.3 Je missie + elevator pitch
3.4 Hoe onderscheid jij je binnen jouw
       vakgebied?
3.5 Wat is je aanbod?

4

Hoofdstuk "Efficiënt inzetten van online marketing "

4.1 Doel rondom online zichtbaarheid
4.2 Funnel 101
4.3 Website check
4.4 Bepaal jouw online marketing strategie

BONUS
4.5 Content marketing
4.6 E-mail marketing (leads verzamelen)
4.7 Video
4.8 Customer journey

5

Hoofdstuk "Impact maken met social media"

5.1 Kies jouw social media kanalen
5.2 (Terug naar) de basis
5.3 Social media inzetten op basis van
    jouw verhaal
5.4 BONUS: E-book Hashtag

5.1 Kies jouw social media kanalen
5.2 (Terug naar) de basis
5.3 Social media inzetten op basis
    van jouw verhaal
5.4 BONUS: E-book Hashtag

6

Hoofdstuk "Een compleet strategisch plan opstellen voor jouw bedrijf"

6.1 Waarom het belangrijk is
6.2 Concreet plan ontwikkelen

Het resultaat? Met The Next Level creëer jij een compleet strategisch plan om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. 

WE BELIEVE THIS GROUP TRAINING IS AWESOME.
BUT DON'T BELIEVE US, BELIEVE THEM:

PERHAPS THIS IS WHAT THIS SEASON IS ALL ABOUT: TRUSTING THE UNKNOWN, FINDING GOLD IN THE LITTLE THNGS, TRADING FEAR OF WHAT'S UNCERTRAIN FOR FREEDOM TO THRIVE WITHIN IT. - MORGAN HARPER NICHOLS

Investeer NU in jouw bedrijf en in jezelf: doe mee aan het online programma ‘The Next Level’

Deze 'evergreen' editie van The Next Level belooft een hele bijzondere te worden: het online programma is vernieuwd + geüpdate én helemaal te volgen wanneer jou het uitkomt. 

Werk aan de groei van je bedrijf en breng jezelf én je bedrijf, samen met ons naar The Next Level!  

PS: The Next Level is deel van onze purpose driven onderneming: 8% van de omzet, van The Next Level gaat 1-op-1 naar Plan Nederland, dat meisjes en vrouwen in ontwikkelingslanden steunt. 

DIT IS PRECIES WAT IK NODIG HEB

"Het is de beste investering die ik
heb gedaan."

The Reviews:

Ik vind jullie programma echt fantastisch, het is de beste investering die ik het afgelopen half jaar heb gedaan. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel zou ontdekken over mezelf maar ook over mijn bedrijf. De veranderingen die het met zich meebrengt zijn groot, en ik zie nu al dat het echt resultaat oplevert en dat is mij alles waard. Kortom meiden keep up the good work en blijf wie jullie zijn als individu en als team! [ Mascha Boot ]

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

NICE TO KNOW: GEMIDDELD WORDT 
THE CONFETTI COLLECTIVE BEOORDEELD MET EEN 9,2! 

"Ik leerde in 8 weken meer dan tijdens 7 jaar studeren."

The Reviews:

7 jaar lang heb ik geleerd op verschillende opleidingen om een bedrijf te runnen, maar nog nooit heeft een cursus van 8 weken mij zo klaargestoomd en zoveel vertrouwen gegeven in mij en mijn bedrijf. Na uren van management, human resource, marketing en economische lessen wist ik hoe ik praktisch gezien een bedrijf moet runnen. Toch kom je er met deze skills niet helemaal. Ik vond het lastig om het middelpunt van mijn bedrijf te zijn. Om te zeggen: dit ben ik, dit is mijn bedrijf en ik ben hier trots op. Maar na het volgen van The Next Level voel ik me 100% controle. [Renée Rosalia]

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

Nice to know: gemiddeld wordt
the confetti collective beoordeeld met een 9,2! 

Werk aan de groei van je bedrijf en breng jezelf én je bedrijf, samen met ons online programma naar The Next Level!

Inclusief:
- Onbeperkt toegang tot het 8 weekse
  online programma. (Life time access).
- Incl. alle video's.
- Twee uitgebreide werkboeken 
- Online mastermind replays van vorige
   edities.

The next level

€375,-

*

You know you want it... ;)

* Prijzen zijn excl. BTW. Deze wordt toegevoegd tijdens de checkout. 
** Wanneer je in 3 termijnen betaald betaal je nu het eerste termijn, over 4 weken het tweede en over 8 weken het derde termijn.

Bij een betaling van drie termijnen betaal je in drie keer maar €125* per maand.

€453,75 incl. BTW

investeer in de groei van je bedrijf

Je investeert bovendien niet alleen in je zelf, maar ondersteund ook meisjes en vrouwen in ontwikkelingslanden rondom hun carrière en bedrijf.
8% van de omzet, van The Next Level gaat 1-op-1 naar Plan Nederland.