Thema: Meer impact maken door te ondernemen met focus

09/05/2018

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Maandag hebben we The Next Level weer officieel geopend voor de tweede ronde!  En om dit te vieren staat de komende week helemaal in het teken van ‘meer impact door te ondernemen met focus’.
Wat betekent meer impact maken door te ondernemen met focus nou eigenlijk voor jou? We een aantal hele toffe en inspirerende vrouwen geïnterviewd over dit onderwerp.

Hoe hebben zij dat gedaan? En wat was voor hun nou een echte eye-opener? Wij vroegen hen wat hun grote leermoment was. Wanneer hadden zij het gevoel meer impact te maken door te ondernemen met focus? Komende week laten we dus verschillende vrouwen aan het woord.
 
WOENSDAG 16 MEI
Elsa Schaddelee

Vandaag is officieel de laatste dag van de themaweek ‘Meer impact maken door te ondernemen met focus’. Elsa sluit deze dag af, met haar visie op dit onderwerp.
De afgelopen negen maanden is dit onderwerp ontzettend belangrijk voor haar geworden. In haar bedrijf, en tegelijkertijd ook in haar leven.
Zo’n negen maanden geleden runde Elsa nog drie bedrijven, waarvan twee start-ups én was ze net een half jaar mama. Een gevalletje van: alles fantastisch vinden wat op je pad komt en niet zo goed weten wat je nou eigelijk écht wil.
Maar als resultaat: dat ze zichzelf bijna richting een burn-out aan het werken was.
Inmiddels is er in de afgelopen maanden enorm veel veranderd en heeft ze geleerd hoe belangrijk het is om te ondernemen vanuit een strategie en daarbij ALTIJD je hart te volgen en keuzes durven te maken, ook al zijn ze enorm eng om te moeten maken…
Meer weten over Elsa?
Instagram van The Confetti Collective
Instagram van Elsa Schaddelee
Websites:
Natuurlijk The Confetti Collective 😉
En Cultivate your Brand – Elsa Schaddelee
DINSDAG 15 MEI
Raisa Zwart

Na zo’n week met fijne filmpjes van andere ondernemers die hun visie op ondernemen met focus / impact maken vertellen kunnen wij twee natuurlijk niet achterblijven. Raisa begint: ze vertelt je over wat impact maken voor haar betekent en hoe een ieder dat op haar eigen manier kan doen. Bekijk het filmpje voor het hele verhaal én voor de leuke mini-opdracht aan het einde :).
Meer weten over Raisa?
Instagram van The Confetti Collective
Instagram van Raisa Zwart Photography
Websites:
Natuurlijk The Confetti Collective 😉
En Raisa Zwart Photography
MAANDAG 14 MEI
Sifra Bekx

Sifra schrijft en speelt samen met haar man de mooiste bruidsliedjes speciaal voor christelijke bruiloften. Dit is een hele bewuste keuze geweest. Want ondernemen met impact is volgens Sifra het durven doen waar je in gelooft. En door uniek te zijn en het verschil te maken trek je de juiste inspirerende mensen aan. Klinkt goed toch? Bekijk nu de hele video.
Meer weten over Sifra?
Instagram
Website
VRIJDAG 11 MEI
Nienke van Denderen

Als fotograaf besteed Nienke inmiddels graag dingen uit. Zodat ze meer kan doen van waar ze goed in is, namelijk: fotograferen. In deze video beantwoordt Nienke de vraag: Vanaf welk moment dacht je: “oké en nú ga ik werk uitbesteden…?” Ze deelt een les met ons waar we denk ik allemaal wat van kunnen leren!
Meer weten over Nienke?
Instagram
Website
DONDERDAG 10 MEI
Marit Smit

Als ondernemer moet je veel dingen leren. Zo weten wij als geen ander dat – zeker in het begin – het lastig is om dingen uit handen te geven. Om te leren ‘nee’ te zeggen tegen dingen waar je geen energie van krijgt en ‘ja’ tegen de dingen die je echt gelukkig maken of die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

Een andere creatieve ondernemer die hier ook mee worstelde is Marit Smit van Girls of Honour. In deze video legt ze uit hoe zij hiermee om ging en waarom het juist zo belangrijk is om meer impact te maken door te ondernemen met focus. Want juist door de focus te leggen op wie jij bent en wat jou gelukkig maakt, kun je de juiste keuzes maken voor jouw bedrijf.
Meer weten over Marit / Girls of Honour?
Instagram MaritGirls of Honour
Website

WOENSDAG 9 MEI
Thea van Thea Reedeker; illustraties en meer.


Vandaag trapt Thea Reedeker af. Zij is fulltime grafisch vormgever, moeder en vrouw en volgde in januari The Next Level. Hier leerde zij om haar doelen en dromen om te vormen tot een concreet plan! En kreeg ze antwoord op haar vraag: Hoe dan? Haar beste grootste eye-opener? Creëer de juiste mindset. Denk bijvoorbeeld: “Ik ben dit waard en ik kan het gewoon” en luister hier ook naar! 👍
Meer weten over Thea?
https://theareedeker.nl
 

In deze blog vullen we per dag de video’s aan, zodat we straks een heel mooi overzicht hebben van alle prachtige tips rondom dit onderwerp.
Wil jij ook écht aan de slag met jouw bedrijf? Meld je dan nu aan voor The Next Level, nu het nog kan: thenextlevel.confetticollective.nl

Omslagfoto: Thea Reedeker

BewarenBewarenBewarenBewaren

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *