The Confetti Collective is de plek waar wij je helpen om op te vallen in je markt, door het neerzetten van een sterke branding en online marketing strategie. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

 TheBlog

follow @confetticollectivenl

01

Weten wat je moet posten op Instagram als ondernemer

02

Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

03

In één uur per week, al jouw social media content inplannen
You might like this

Download nu

meld je nu aan

Gratis webinar: Meer klanten krijgen via instagram

gratis webinar
nieuw e-book

Het moment is eindelijk daar! The Next Level is LIVE & tot 20 januari beschikbaar!

Wil jij…

  • Jouw strategie op papier?
  • Je bedrijf de groei geven die het verdient?
  • Je talenten vol energie inzetten?

We weten dat jij een vrouw bent met grote dromen. Dat je altijd op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden om je bedrijf te ontwikkelen, zodat je het beste kunnen halen uit je onderneming en je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Maar we weten óók, dat dat niet altijd even makkelijk is omdat je overspoelt raakt door de dagelijkse to-do’s en dat de focus soms ver te zoeken is.

Misschien herken je je wel in een van deze drie onderwerpen, die telkens weer naar voren kwamen in onze gesprekken met andere vrouwelijke ondernemers.

  • Je hebt fantastische toekomstplannen in je hoofd, maar je hebt ze nog niet eerder strategisch op papier gezet.
  • Je hebt het idee niet de juiste handvaten of kennis te hebben om jouw bedrijf de groei te geven die het verdient.
  • Je bent je ervan bewust: om écht te kunnen groeien moeten er belangrijke keuzes gemaakt worden.

Je bent kostbaar & jouw tijd dus ook…

Daarom hebben wij het online programma The Next Level ontwikkelt. In zes weken helpen wij jou om een ondernemer te worden met concrete doelen en een lange termijn visie. Dit doen we door middel van video’s, twee werkboeken, kritische vragen en LIVE Q&A’s. Tijdens deze zes weken zijn we jou virtuele steun.

In deze exclusieve editie geven we je de kans om dit programma samen met ons en andere gemotiveerde ondernemers te doorlopen. Omdat we hoog inzetten op persoonlijke aandacht kan je alleen van 12 tot 20 januari investeren in The Next Level en de stap zetten om jouw dromen realiteit te maken.

Vanmiddag om 12.30 lanceerde we het programma LIVE op facebook én vertelde we je over de achtergrond van The Confetti Collective. Zo vertellen je meer over onze strategie, waardoor we in één jaar veel sneller zijn gegroeid met The Confetti Collective, dan met ons eigen bedrijf. We vertellen je alles over wat er achter de schermen gebeurd en wie welke taken op zich neemt. Gewoon, een heel tof en misschien wel leerzaam kijkje achter de schermen!

Geniet van de video en meld je aan voor The Next Level! (Pssst. Tot zaterdagavond 13 januari (morgen dus) 23:59 uur is er nog een toffe early bird prijs beschikbaar.


Ga naar The Next Level

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *