Breakfast sessions| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Breakfast sessions| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
the Confetti Breakfast Session

19/07/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

UPDATE: Al meer dan de helft van de kaartjes is verkocht. Zeker zijn van een plekje? Meld je dan snel aan!
Anderhalf jaar geleden zaten Raisa en ik bij Anne en Max. We hadden elkaar daarvoor één keer eerder gezien bij een workshop en het klikte. Tijd voor een kop koffie. We bespraken dat we in het ondernemerschap wel eens vrouwen om ons heen miste… Vrouwen die dezelfde drive en liefde voor het ondernemersschap hebben. Vrouwen die blij voor je zijn wanneer je succes hebt of het juist snappen wanneer je onzeker bent of er even doorheen zit. Waarom was er geen community in Nederland, die al deze fijne vrouwen met elkaar verbond?

We keken elkaar aan en onze ogen begonnen te twinkelen. Hoe mooi zou het zijn als wij kunnen zorgen dat deze vrouwen met elkaar in contact komen? Dat we, samen met al deze unieke vrouwen, elkaar kunnen helpen in het ondernemen? Dat er vriendschappen ontstaan. Dat op een positieve, maar soms ook kritische manier naar elkaar kan worden gekeken – zodat dat vrouwen geïnspireerd en vol nieuwe energie verder aan de slag kunnen met het ontwikkelen van hun bedrijf. Die droom werd werkelijkheid met The Confetti Collective.

Nadat we afgelopen februari de website hebben gelanceerd, kwam in mei de online community erbij. En nu is het tijd voor THE NEXT BIG THING.

Natuurlijk is het heerlijk om online met elkaar te sparren, maar er gaat wat ons betreft niks boven een goed offline gesprek waarbij je elkaar in de ogen kan kijken. Dat de ander ziet hoe je iets bedoeld en dat er vriendschappen opgebouwd kunnen worden. Dat je elkaar kunt wijzen op dingen die beter kunnen en kan complimenteren over de dingen die je goed doet. 

Toen we gister onze nieuwsbrief een sprong van 1 dag gaven op de verkoop van de kaartjes voor 3 oktober, hadden we nooit verwacht dat deze binnen 4 (!!) uur uitverkocht zou zijn. Raisa en ik wisten niet wat ons overkwam! Begin vast met een groot kruis in je agenda te zetten, want er komt een EXTRA editie op 4 oktober van ons eerste Confetti event oftewel ‘the Confetti Breakfast Sessions’…

Een lange tafel: vol pancakes, croissants, wafels, frambozen, aardbeien sapjes, chocolade… Wanneer je van een afstand luistert hoor je een hoop gekwebbel. We leren over hoe we slimmer om kunnen gaan met social media en we worden geïnspireerd om aan de slag te gaan met het nóg beter zichtbaar maken van ons bedrijf. Terwijl over en weer “oh dat heb ik ook” wordt uitgewisseld, genieten we van alle meiden om ons heen… We beloven dat je jouw telefoon of camera erbij wilt pakken, want oeeh, wat gaat het er allemaal Instagram waardig uitzien!

MASTERMIND SESSIE

Ben jij er eigenlijk wel bewust van hoe anderen naar jouw bedrijf kijken?

Door andere ondernemers eens kritisch naar je bedrijf te laten kijken, kom je vaak tot nieuwe inzichten & kom je er achter wat je beter kan doen (én wat je juist al heel goed doet!).

In groepen van 3 gaan we, aan de hand van een vragenlijst die je van ons ca. drie weken van tevoren ontvangt, aan de slag. De voorbereiding thuis kost slechts een uur. We gaan van elkaar leren, geven elkaar opbouwende verbeterpunten en zorgen dat we allemaal met een hoofd vol nieuwe inzichten aan de slag kunnen gaan. 

MINI WORKSHOP

Wanneer plaats jij je berichten op social media? “Wanneer je er zin in hebt” of “als het zo uitkomt”? Eline van Elivado gaat ons in een mini workshop alles vertellen over wanneer jouw ideale klanten online zijn, waar ze zich bevinden en hoe je ze het beste kunt bereiken. 

CONFETTI BREAKFAST

Hoe vaak schuiven we ons ontbijt niet even snel naar binnen, omdat we aan de slag moeten met de to-do lijst die op ons ligt te wachten? Time for a change.. Voor 3 oktober staat het ontbijt met stip op één in je agenda. Wedden dat jij na dit ontbijt geïnspireerd thuis komt?

Ons allereerste event pakken we natuurlijk – in Confetti stijl – groots aan! Mocht je nog niet overtuigd zijn, stel je voor: een witte loft in hartje Amsterdam, onderneemsters zoals jij & ik, toffe styling en een tafel vol lekker eten. Netwerken, leren, elkaar inspireren en aan de slag met hetgeen dat we het liefst doen: ondernemen.

Omdat we de kwaliteit willen waarborgen van het event, zijn er maar beperkte plekken beschikbaar. Voldoende om een fijn feestje te bouwen én elkaar persoonlijke aandacht te kunnen geven. 

Was het maar vast 4 oktober!

Grafisch ontwerp: Studio Lona

x Raisa & Elsa

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *