the confetti collective
Growth is the key

Jullie vroegen het ons regelmatig en met trots kunnen we je vertellen dat we het gaan doen: ondernemers één op één, of in ons geval eigenlijk twee op één verder helpen groeien met hun bedrijf door middel van het combineren van onze beiden specialismen en talenten. Let us present: livesessies, vipdagen en groepscoaching, the Confetti way.

Wij helpen jou als vrouwelijke ondernemer om een authentieke manier op te vallen binnen jouw markt door middel van een duidelijke strategie, de juiste mindset, creatieve ideeën, en door, waar nodig, accountability & motivatie te bieden. Omdat wij geloven dat als jij de volledige controle hebt over jouw bedrijf, dat jij het leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat élk moment telt. 

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met de groei van jouw bedrijf? Om misschien dat ene project nu toch echt eens uit te gaan werken aan de hand van onze aanwijzingen? Om meer geld te gaan verdienen met jouw onderneming en doelen en  dromen waar te gaan maken ?

Op deze pagina vind je alles dat je wilt weten over livessies, vipdagen en groepstrajecten, maar we geven je natuurlijk ook graag persoonlijk advies op basis van jouw situatie. Stuur ons gerust een berichtje en we denken met alle liefde met je mee.


De mogelijkheden

#1 persoonlijke 2-uurs livesessie

#2 strategie VIPdag

#3 intieme groepscoaching

Let's think of something amazing together

Boek een 2 uurs sessie & duik met ons in op een specifiek onderwerp rondom jouw business. Zodat jij vervolgens weer vol energie verder kan bouwen aan jouw bedrijf.

de mogelijke onderwerpen >

boek nu voor:
€375 ex BTW >

Let's think of something amazing together

Boek een 2 uurs sessie & duik met ons in op een
specifiek onderwerp rondom jouw business.

de mogelijke onderwerpen >

neem contact op
om te boeken >

Meekijken en adviseren op basis van huidige marketing-strategie

livesessie

onderwerpen

Meedenken over
nieuwe concepten en de lancering ervan

Persoonlijkheid
integreren
in jouw onderneming

Aanscherpen van ideale klant

Social media inzetten
voor je bedrijf

Meer geld verdienen
met jouw onderneming

Meedenken over inhoud en look + feel van de nieuwe website

Aanscherpen van
visie en missie

Custom (mail ons jouw vraag(stuk))

BOEK NU VOOR: 
€375 EX BTW >

"Haar hands-on mentaliteit is
enorm fijn.

The Reviews:

"Ik heb veel geleerd en zowel ik, als mijn bedrijf, zijn enorm gegroeid. Wat ik het meeste waardeerde aan mijn sessies met Raisa is haar 'hands-on' mentaliteit. Samen hebben wij mijn dromen omgezet in specifieke doelen en heb ik daarmee ook gelijk de juiste tools om ook daadwerkelijk mijn dromen te gaan behalen. Raisa is een fantastische vrouw, enorm behulpzaam en zeer inspirerend. Ontzettend bedankt Raisa!"

- Anneke Veronica

"Ik heb je tips en strategieën geïmplementeerd en al zeg ik het zelf: ik ben enorm trots op de resultaten. Nogmaals heel erg bedankt voor je advies en bemoedigende woorden!"

- Erica Budding

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"In twee uur hebben we het concept op papier gezet"

The Reviews:

"Bij mij verloopt een creatief proces vaak redelijk chaotisch. Ik vind het erg lastig om van plannen en ideeën tot een concreet plan te komen. Voor een nieuw concept wilde ik dit graag goed en efficiënt aanpakken. Ik weet dat Elsa hier erg goed in is, en ook vol enthousiasme kan meedenken bij de plannen van iemand anders. En dit is ook precies waar ze me mee geholpen heeft: in zo'n 2 uur hebben we mijn gedachten en ideeën ontrafeld en in de basis het concept op papier gezet. Dankjewel!"

- Hanneke Werkman, Atelier Hannah

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"Ik sta weer voor 100% achter mijn bedrijf "

The Reviews:

Ik zocht een coach die verder ging. Een coach die mij liet begrijpen wat ik zou moeten doen in de wat slechtere tijden, hoe ik mijn juiste klanten kon bereiken. Kort om, ik was opzoek maar een coach die mij zou helpen hoger op te komen door het mijzelf te laten doen. Ik moet het uiteindelijk zelf kunnen toch? Bij jou had ik gelijk een rustig gevoel. De juiste eerste indruk. Na ons eerste gesprek wist ik heel goed welke kant ik op wou gaan en welke stappen ik daarvoor moest ondernemen. Je dacht met mij mee, gaf een eerlijke mening en nam bij mij mijn twijfels weg. Nu ben ik trots op wat ik heb staan en sta ik daar voor 100% achter! Zo trots en zo dankbaar dat jij mij zo ver op weg geholpen hebt! Ik weet wie ik ben, wat ik doe, waarom en voor wie ik het doe! Dat zijn de belangrijkste punten om mee door te gaan en vast te houden om steeds een beetje meer te kunnen groeien. Bedankt Elsa! Voor alles! - Manon Marbus

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

groepscoaching

intieme

Lopen jij en een aantal mede-ondernemers tegen dezelfde vragen aan, geloof je in de kracht van samenwerken en lijkt het je fijn gecoacht te worden in een groep? 

Alle bovenstaande onderwerpen kunnen ook worden gegoten in een groepscoaching-traject van twee dagen. De groep vorm je zelf: je meld je dus aan als groep, en samen werken we toe naar twee inspirerende, informatieve dagen waarna jullie vol energie weer verder kunnen bouwen aan jullie eigen bedrijven.   

belangrijk om te weten:

Belangrijk om te weten:

Neem contact op om te boeken >

- Het traject bestaat uit twee (bij voorkeur) aaneensluitende coachingsdagen van 8 uur. 
- Alle twee de dagen zijn inclusief lunch.
- De groepcoaching is voor 3-5 personen, bij meer personen geldt een andere prijs, op aanvraag.

Kosten starten vanaf €3975,- excl. BTW.
(Deze kosten kunnen jullie samen delen. Bij vier personen is de prijs dus €994,- per persoon voor twee dagen op maat gemaakte 'workshop')

(meer personen in overleg + meerprijs)

Weten of wij je kunnen helpen met datgeen waar je tegenaan loopt in je bedrijf? Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Doe een aanvraag

Santpoort-Noord & Gouda
hello@confetticollective.nl

Make it happen.
Shock everyone.

Unknown