Social Stories: dé shortcut die het proces van posten op social media een stuk gemakkelijker & leuker maakt.

Je kruipt achter je laptop en je wilt vandaag iets posten op Social Media, of je bent content aan het plannen voor de komende maand. Je weet hoe belangrijk het is om meer van jezelf te laten zien, om echte connecties te maken met je volgers of klanten door middel van het vertellen van jouw verhalen.

Maar die verhalen? Die komen niet. Je staart naar je telefoon maar weet niet wat je moet typen. Dan maar weer een quote van Pinterest, of vandaag even niet posten…. En dat dan voor je gevoel net iets te vaak.

Benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen? Check de video! En scroll daarna verder naar de beschikbare modules. 

https://www.youtube.com/watch?v=NjZHi329VPU&feature=youtu.be

MODULES

[product_category category=”shortcuts” columns=”3″ per_page=”3″]

VEELGESTELDE VRAGEN

Waar mag ik de foto’s en teksten voor gebruiken?
Je mag ze gebruiken voor (bijna) alles. Je social media accounts, je website, online en offline promotiemiddelen. Whatever suits you! Het enige dat niet toegestaan is, is het doorverkopen van de foto’s of teksten, of het gebruik op producten die je verkoopt. Mocht je twijfelen over het gebruik voor een bepaald doel, mail ons even op hello@confetticollective.nl

Dient er naamsvermelding te worden gebruikt bij de foto?
Nope! 

Mogen de foto’s ook bewerkt worden?
Yes! It’s all yours babe!

Mogen de foto’s & teksten op meerdere account 
worden gebruikt?
Zolang het bedrijf van jou is, is dat natuurlijk helemaal prima. Delen met anderen is niet toegestaan. In deze content is een hoop energie en tijd gestoken. Mocht deze regel overtreden worden, beroepen we ons op het auteursrecht en nemen we indien nodig maatregelen.

 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Playfair Display’}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Playfair Display’; min-height: 19.0px}
span.s1 {font-kerning: none}

Is het gevaar dan niet dat iedereen hetzelfde gaat posten? 
Wij denken van niet en hebben hier rekening mee gehouden bij het creëren van Social Stories. Per module zijn er 18 opdrachten, 18 personaliseerbare voorbeeldteksten en 18 foto’s. Bovendien zijn de modules het hele jaar door te koop. Dat betekent dat er heel veel variabelen zijn om mee te werken. De ene gebruikt alleen de foto’s, de ander alleen de teksten, de volgende weer alles maar personaliseert de teksten zorgvuldig. Jij schaft de module ‘persoonlijk’ aan in januari en iemand anders in oktober. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Iedereen zal het product weer anders gebruiken en daarom zijn we niet bang voor een overload aan dezelfde posts op een bepaald Social Media platform. Natuurlijk kan er enige overlap zijn. Maar is dat dan heel erg? Onthoud dat je post voor jouw ideale klant en niet voor je concullega’s ;-). 

  

The comments +

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse convallis tellus ut venenatis interdum. Integer ut elit sollicitudin, aliquam orci a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse convallis tellus ut venenatis interdum. Integer ut elit sollicitudin, aliquam orci ac, malesuada nisi.