Welkom bij The Confetti Collective. Wij zijn Raisa & Elsa & wij helpen je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Download nu

nieuw e-book

Toen Raisa en ik januari 2016 een lekkere kop koffie aan het drinken waren bij Anne & Max in Leiden begon het idee van de Confetti Collective met (ongeveer) de woorden: “Ik word er zo blij van als ik andere onderneemsters kan helpen! Zeker als je ziet dat het echt helpt en dat ze groeien in hun werk, maar ook dat ze zekerder in hun schoenen staan en durven te ondernemen! Het lijkt me zo tof om daar iets mee te doen. Maarja, wat?” “Hé wat leuk! Ik heb precies hetzelfde. Ik kan daar zo van genieten om kennis te delen en vrouwelijke onderneemsters verder te helpen!” We keken elkaar aan en vroegen de serveerster om een pen. En daar op het servetje, aan het tafeltje bij Anne & Max, ontstond de start van ons businessplan. 
Een van onze belangrijkste speerpunten was een shop. Een webshop vol fijne artikelen. Fysieke producten (woensdag hier meer over!), maar juist ook digitale producten met informatie waar je wat aan hebt. We begonnen bij de lancering met vier fijne producten, maar we hadden (& hebben!) nog veel meer op de lijst staan. En nu is het tijd om de shop een grote update te geven!
 
Vindt je het leuker om Elsa (samen met Joah) onderstaand verhaal over de e-mailtemplates te horen vertellen? Kijk dan even dit filmpje! 

Vindt je het leuker om Elsa (samen met Joah) onderstaand verhaal over de e-mailtemplates te horen vertellen? Kijk dan even dit filmpje! 

E-mail templates 

Onlangs kreeg ik een mail binnen met een vraag die ik nog niet eerder had gekregen en ik had het hier met Raisa over dat ik daar nog even een template voor moest schrijven. Al even geleden hadden we op onze shoplijst “e-mailtemplates” geschreven, misschien direct een mooi moment om hiermee aan de slag te gaan? Toen ik het vervolgens toevallig met een vriendinnetje & fotograaf hier ook over had en ze enthousiast over het idee was, wisten we het zeker – de e-mailtemplates moet met de eerste shopupdate mee worden genomen! Als mail niet je sterkste kant is, kan dit zó gaan helpen. Wij hebben alles voor je uitgezet in, zo goed als, kant en klare antwoorden. De basis dingen zoals hoe reageer je op een aanvraag, bevestig je een shoot etc., maar ook onderwerpen zoals “lever je ook de RAW files?” of wat als een klant niet blij is met de foto’s? Het enige wat jij nog hoeft te doen is een persoonlijke noot invullen over je klant en/of je bedrijf en de mail kan de deur uit. Kan jij mooi weer aan de slag gaan met de dingen waar je blij van word!

Skype-meeting

Raisa en ik genieten er allebei ontzettend van om je verder te helpen. Loop je tegen dingen aan waar je graag even over wil sparren / nieuwe input voor wilt of uitleg over wil? Dan staan wij graag voor je klaar! Je kunt ons tijdens dit uur of tijdens de 2 uur alles vragen wat je wilt – maar om het nog iets makkelijker voor je te maken hebben wij ook wat dingen uitgezet waar we je in ieder geval goed bij kunnen helpen.
Als ik Raisa ergens in bewonder dan is het wel hoe zij haar ideale klant heeft uitgezet en binnen een hele korte periode bruiloften wist te fotograferen waar ze echt heel blij van word. Raisa neemt je mee in de zoektocht naar jóuw ideale klant en samen gaan jullie aan de slag om te ontdekken waar en hoe je jóuw specifieke ideale klant kunt bereiken. Daarnaast kan Raisa je ook verder helpen met je SEO (website) en online marketing. Uiteraard ook alles omtrent bruidsfotografie, fotografie ansich en analoge fotografie. En wanneer je een virtueel chocolaatje opstuurt wil ze je ook alles vertellen over wat er nodig is om je foto’s gepubliceerd te krijgen ;-).
Ik denk dat een van mijn sterkste krachten naast (bruids)fotografie, het meedenken bij nieuwe ideeën is. Ben je bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf en wil je sparren met iemand die kritisch en eerlijk met je mee denkt, maar ook vooral overal mogelijkheden ziet en je van veel tips voorziet? Of zou je graag wat voor jezelf willen beginnen / loop je tegen andere dingen aan en heb je iemand nodig die je helpt voor ogen te krijgen waar je heen wilt? I’m your girl. 😉 Daarnaast wil ik ook met alle liefde kijken naar je huidige branding (huisstijl &website) of de nieuwe branding die je graag wilt ontwikkelen.

Let’s shop!

Lieve girlboss, we hopen dat we jou met deze twee digitale producten weer heel blij kunnen maken. Het is zo leuk om al die enthousiaste reacties over het e-book “je ideale klant” te ontvangen & we hopen dat jullie hier net zo blij mee zijn. We wensen je heel veel succes. Op naar een succesvolle zomer!
>> Ga direct naar de shop.
Liefs, Raisa & Elsa

Behind the TCC: Shop update!

Marketing

The comments +

  1. Stella says:

    Supergaaf! Heb zojuist de bruiloft templates besteld, want daar loop ik dus ook vaak tegenaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

Met dit keer op keer bewezen stappenplan (e-book + opdrachten) t.w.v. €37,- helpen we jou om vanaf nu écht op te vallen in jouw markt en de basis te zetten om de juiste klanten aan te gaan trekken.

Download nu tijdelijk voor maar €1,-

De zes onmisbare stappen om op te vallen in jouw markt.

Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je eigenlijk maar wat doet, als het aankomt op opvallen in jouw markt? In dit e-book t.w.v. €37,- delen we dit keer op keer bewezen stappenplan met 6 stappen, die jou gaan helpen om op te vallen in jouw markt.

Vertel me meer! >

E-book

t.w.v. €37,-
nu tijdelijk voor maar €1,-