Sameneten - Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Sameneten - Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Samen eten met mede-ondernemers

28/09/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Samen eten verbindt: een inspirerend ontbijt met andere ondernemers; lunchen met je business partner; een diner met mensen uit de zelfde branche. Telkens ga ik erna weg met hernieuwde inspiratie en motivatie. 
Want: als zelfstandig ondernemer ben je toch best vaak alleen. Iets dat ik persoonlijk best fijn vind is die alleen-tijd lekker af te wisselen door juist wel te werken, of te ontspannen met andere ondernemers. Enkele weken geleden organiseerde ik daarom een BBQ met een klein clubje uit de trouwbranche. Esther van Te Leuk Trouwen bood aan om wat leuke styling spullen mee te nemen en voor we het wisten zaten we aan een fijne tafel met onze voetjes in het zand. Natuurlijk konden Elsa & ik het niet laten om wat foto’s ervan te nemen – en vandaag delen we die graag met jullie.
Eet jij weleens samen met collega’s / mensen uit dezelfde branch als jij? Wat ons betreft een echte aanrader!Foto’s: Elsa Schaddelee Storyteller + Raisa Zwart Photography | Styling: Te leuk Trouwen | Locatie: IJmuiden

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *