Marketing & Branding

Review + Winactie: de 2018 Succesplanner

28/12/2017

The Confetti Collective is de plek waar wij je helpen om écht te kunnen gaan kiezen voor het bedrijf en leven waar jij van droomt. Om CEO te worden van je bedrijf en ultiem te genieten van het leven. Omdat elk moment telt. 

 TheBlog

CEO van je bedrijf & leven

Strategie

follow @confetticollectivenl

01

Ben jij klaar voor
'The Next Level'? 

Mindset

02

Kill your darlings: meer impact en focus door minder te doen

03

Wat is jouw missie
als ondernemer?
Now Trending

Vrijheid

Video's

Gastblogs

favoriete categorie

Ontdek je

“Focus, doorzettingsvermogen en structuur zijn sleutelwoorden. Zelfvertrouwen, routine & verbetering logische gevolgen.” – aldus een van de eerste pagina’s in de ‘Succesplanner’.
De succesplanner combineert jouw persoonlijke & zakelijke agenda en helpt je op allerlei mooie manieren met het plannen van jouw jaar, maand, week en dag. Ergens doet het me denken aan een bullet journal, je begint met het opschrijven van je doelen per jaar, per maand en uiteindelijk vul je de planner ook met de dagelijkse to-do’s en afspraken. Een mooie complete planner met fijne inspiratie, stukjes theorie en mooie quotes.
De 2018 versie is verkrijgbaar in twee kleuren: Zwart met gouden detail op de voorkant en bruin met zilveren detail. De planner is vrij groot maar heeft daardoor ook veel schrijfruimte. En er is zelfs een versie zonder data, zodat je eigenlijk op elk moment zou kunnen starten! Nieuwsgierig geworden? Ik heb een aantal foto’s toegevoegd om jullie te laten zien hoe de planner er van binnen uitziet.

Winactie Succesplanners

Én natuurlijk hebben we dan ook direct een mooie winactie voor jullie geregeld. We mogen twee Succesplanners weggeven! Om kans te maken ontvangen we graag op ons Facebook of Instagram bericht van vandaag een berichtje met daarin de kleur die jij het mooist vindt (zwart of bruin) en tag je iemand voor wie deze planner ook écht iets zou zijn. Begin Januari maken we de winnaars bekend!
Direct shoppen kan natuurlijk ook! Klik hier om naar de ‘Succesplanner’ webshop te gaan.

PS: Kun jij ook niet wachten om in 2018 te starten met focus? Met zicht op jouw dromen, lange termijndoelen en het actieplan dat je er aan verbindt om de doelen daadwerkelijk te behalen? Doe mee aan onze free challenge van 8 tot 12 Januari en onderneem voortaan met 100% focus!

 

The comments +

  1. Merel

    January 3rd, 2018 at 3:12 pm

    Oh dit is top haha. Ik ga zeker even meedoen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't go!

Niks missen én allerlei fijne tips en motivatie berichtjes in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze VIP newsletter.

WITHOUT GETTING ON THE VIP LIST

SIGN ME UP!