AHEAD koptelefoon review| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
AHEAD koptelefoon review| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Review: de Kreafunk AHEAD koptelefoon

10/03/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Ik zag ‘ze’ voor het eerst bij het Showup evenement; de Kreafunk AHEAD koptelefoons en was eigenlijk op slag verliefd. Deze stylish koptelefoons zijn er in allerlei mooie kleurtjes én werken via Bluetooth: draadloos dus! Toen ik er ook nog eens achter kwam dat de koptelefoon beschikbaar was in de kleur ‘plum’ die bijna 1-op-1 overeenkomt met een van de hoofdkleuren uit onze huisstijl kon ik ‘m natuurlijk niet meer negeren… 
Enkele weken geleden kwam de koptelefoon binnen, in een mooie houten doos; echt een cadeautje om te mogen uitpakken. De AHEAD van Kreafunk heeft een mooi Scandinavisch design en voel zeer comfortabel op je hoofd en oren. De koptelefoon is makkelijk te koppelen aan je telefoon of computer en het geluid is erg fijn!
Maar waarom is zo’n koptelefoon nou zo handig om te hebben? Ik vind het zelf erg fijn om zo nu en dan buitenshuis (mijn kantoor is aan huis) te werken; in een leuk koffietentje, in de trein of bus en zelfs in het vliegtuig op weg naar een klus in het buitenland. Tot nu toe gebruikte ik dan ‘gewoon’ oordopjes en dat werkt prima, maar er komt toch nog wel veel geluid doorheen. Met een koptelefoon is dat minder, je kunt je nog beter afsluiten en voor mij betekent dat meer focus en een hogere productiviteit. En als ik dat in dit geval kan combineren met een stijlvolle accessoire ben ik overtuigd ;-). Draadloos werkt ook wel héél erg fijn en je kunt de muziek / audio vanaf de koptelefoon zelf bedienen; met de knopjes op de zijkant. Er zit ook een ingebouwde microfoon in waardoor je ‘m zelfs zou kunnen gebruiken om mee te bellen; een fijne veelzijdige koptelefoon die dus zakelijk ook zeer interessant is.
Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie koptelefoon; de AHEAD van Kreafunk is dus zeker een aanrader.
Check deze en vele andere mooie koptelefoons bij Fonq.
Of bekijk alles van het merk Kreafunk.

Voor dit artikel werkte ik samen met Fonq, uiteraard heeft deze samenwerking mijn mening niet beïnvloed, en is de inhoud van de blogpost door mij zelf bepaald. 
 

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *