Een goede basis + een sterke marketing is onmisbaar voor elke ondernemer

Beluister onze podcast waar wij elke twee weken onze kennis, inzichten & de lessen waar wij van hebben geleerd, met jou delen.

the confetti collective podcast

ondek meer & luister de laatste aflevering

The Confetti Collective Podcast

Voor ondernemers die steady willen groeien

De podcast voor ondernemers die willen ondernemen vanuit een goede basis en willen zorgen dat hun bedrijf onmisbaar wordt in de markt. Wij zijn Raisa & Elsa, de eigenaressen van The Confetti Collective en wij zijn jouw bedrijfs- & online marketing strategen. Elke twee weken delen wij onze kennis, inzichten & de lessen waar we van hebben geleerd, met jou. 

"Inspirerend en toegankelijk"

Naast dat het inspirerend is om naar jullie te luisteren, vond ik vooral het idee over authenticiteit heel interessant! De gesprekken lopen daarnaast heelijk soepel, maakt het fijn om naar te luisteren!

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

"Goede mindset"

Fijn om deze podcast te luisteren. De meiden hebben een fijne mindset.

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

"Waardevol & inspirerend"

Wat een interessante podcast. Naast de positieve vibe die fijn is om naar te luisteren, krijg je vooral veel waardevolle informatie mee. Ook de praktische tips en voorbeelden vind ik erg inspirerend.

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

The Reviews:

Afleveringen

In deze allereerste aflevering van The Confetti Collective podcast praten we over ondernemen vanuit authenticiteit. Zo vertellen we je over een bijzondere tekst die we laatst lazen over het verschil tussen uniekheid en authenticiteit, we hebben het over de veranderingen die we zien binnen de marketing en maatschappij, en over hoe wij authenticiteit praktisch vormgeven door middel van kernwaarden. En bespreken we tot slot over hoe je die kernwaarden nu precies gebruikt binnen je bedrijf. 

Ondernemen vanuit authenticiteit

1

Wat super leuk dat je luistert naar The Confetti Collective Podcast! Sinds drie jaar runnen wij samen ons bedrijf en vandaag delen we een kijkje achter de schermen bij Confetti Collective. Hoe verdelen wij het werk? Wie doet wat? Hoe is het überhaupt om samen een bedrijf te runnen? En hoe is Confetti eigenlijk begonnen? Maar ook niet te vergeten, voor iedereen die ook samen werkt of dit ambieert: waar moet je nou echt aan denken als je samen een bedrijf runt?

Hoe wij samen ons bedrijf runnen

2

In de derde aflevering van onze podcast delen we onze persoonlijke mindset hacks voor het stellen en behalen van doelen met je. Zodat jij, bij het stellen van doelen, en het ernaar toe werken, niet langer hoeft toe te geven aan de mindset struggles die daarbij komen kijken, maar door middel van deze tips en tricks gefocust kunt blijven en écht verder komt. 

Mindset hacks voor het stellen en behalen van je doelen

3

Luister via

+ itunes

+ soundcloud

+ spotify

Luister via

+ itunes

+ soundcloud

+ spotify

Luister via

+ itunes

+ soundcloud

+ spotify

Wij zijn Raisa & Elsa

Wij zijn Raisa & Elsa, eigenaressen van The Confetti Collective. Jouw bedrijfs- & online marketing strateeg. Wij nemen het werk niet voor je uit handen, maar zorgen dat je zelf - vol vertrouwen en met de juiste kennis, aan de slag kunt gaan om jouw bedrijf vanuit een goede basis op te bouwen & je marketing aan te pakken op een manier die bij jou past en je onderscheidt in de markt, waardoor jij je bedrijf kunt laten groeien op een duurzame manier.

We creëerden samen het bedrijf en leven waar we gelukkig van worden en zetten elke dag weer stappen richting onze grote dromen en doelen. We willen jou, met ons bedrijf, eraan herinneren waarom je bent gaan ondernemen. Je helpen om écht te kunnen gaan kiezen voor het bedrijf en leven waar jij van droomt. Omdat elk moment telt. 

over ons

Elsa

Raisa