the confetti collective

Wie zijn wij?

Wij zijn Elsa (l) & Raisa (r), beide acht jaar ondernemers en sinds drie jaar de eigenaressen van ons bedrijf The Confetti Collective. In onze acht jaar als ondernemers hebben we heel wat ondernemersboeken gelezen, trainingen gevolgd en coaching gehad. Dat zorgde voor een hoop successen, maar ook veel ( ;)) leermomenten. 

We merkten al snel dat niet alle informatie goed was voor ons bedrijf. Soms liepen we daardoor vast of maakten we de verkeerde keuzes. Lessen, waar we enorm veel van hebben geleerd. En die lessen? Die zetten wij graag om, waardoor niet alleen wij hier veel van leren, maar wij het ook kunnen doorgeven aan élke ondernemer die duurzaam wil groeien met zijn of haar bedrijf. En precies met dit in ons achterhoofd creëerden we The Confetti Academy: een plek waar jij kunt leren van ons en van gelijkgestemde ondernemers. Een database aan gestructureerde kennis in de vorm van magazines, een online én offline community aan like-mined ondernemers, elk kwartaal een event, toegang tot ons en nog veel meer. Zodat jij onderneemt vanuit een goede basis en jouw bedrijf onweerstaanbaar maakt voor jouw ideale klant. Zodat jij vanuit daar kunt bouwen aan het bedrijf en leven waar jij van droomt. 

In onze acht jaar als ondernemers hebben we een hoop successen, maar ook veel leermomenten gehad.

ik leer graag van jullie! >

#alwayseating

Singing in the car

Dinner with friends

Indonesian 

Beach, please

Tony's Chocolonely

A nice gin & tonic!

6. Fav. weekend activity
5. Guilty pleasure
3. Cocktail order
2. Vacation of choice
1. Favorite food
4. Secret talent

Discover Elsa's answers >

Hugging (a lot!)

Old school games     with friends

Italian, for sure!

Nature & luxery

Tony's Chocolonely

Something sweet

6. Fav. weekend activity
5. Guilty pleasure
3. Cocktail order
2. Vacation of choice
1. Favorite food
4. Secret talent

Go back to
Raisa's answers >

The Quiz

Singing in the car, chocolate & our favorite cocktail... Time to reveal a few of our obsessions. See anything we have in common?

Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

Met dit keer op keer bewezen stappenplan (e-book + opdrachten) t.w.v. €37,- helpen we jou om vanaf nu écht op te vallen in jouw markt en de basis te zetten om de juiste klanten aan te gaan trekken.

Download nu tijdelijk voor maar €1,,-

Numbers

By the

124

THE AMOUNT OF people that
joined our online program

79

The # of trips to
the beach last year year

03

HOw many bars of tony's currently in our freezer

7k

PEOPLE WHO currently FOLLOW us ON INSTAGRAM

2016

The year we started
the Cc brand

Heb je een vraag? Iets te vieren? Of ben je klaar voor een mega toffe samenwerking met ons? Of wil je ons gewoon een leuk berichtje sturen? We kijken nu al uit naar je mail!

Say Hello

Santpoort-Noord & Gouda
hello@confetticollective.nl

De zes onmisbare stappen om op te vallen in jouw markt.

Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je eigenlijk maar wat doet, als het aankomt op opvallen in jouw markt? In dit e-book t.w.v. €37,- delen we dit keer op keer bewezen stappenplan met 6 stappen, die jou gaan helpen om op te vallen in jouw markt.

Vertel me meer! >

E-book

t.w.v. €37,-
nu tijdelijk voor maar €1,-