Online training

Een personal brand bouwen

Wil jij graag opvallen op een manier die persoonlijk & authentiek is én jouw ideale klant triggert? In deze training ga je de strategische lijnen uitzetten van jouw personal brand, zodat jij straks vanuit een sterk en overzichtelijk plan jouw bedrijf kunt gaan uitbouwen op een manier die écht overbrengt wat je wilt vertellen.

'Een personal brand bouwen' is perfect voor ondernemers die graag persoonlijker willen zijn in hun bedrijf. Die zichzelf meer willen gaan inzetten om hun boodschap te versterken en te verspreiden, maar nog niet zo goed weten hoe, of moeite hebben om dit praktisch te vertalen naar de dagelijkse elemenenten van je bedrijf. 

€99,- incl. BTW

Meer informatie / investeer

online programma

The Next Level

Wil jij ondernemen vanuit hoe jíj jouw leven voor ogen hebt en een bedrijfsconcept uitzetten dat hierbij past en aansluit op wie jij bent?

Met The Next Level helpen wij jou om in 8 weken jouw bedrijf vanuit nieuwe ogen te bekijken en aan de slag te gaan om vanaf nu jouw bedrijf in te richten op een manier die ervoor gaat zorgen dat jouw bedrijf ondersteunend is voor het leven dat jij graag wilt leven. Incl. een complete strategie hóe jij dit kunt bereiken.

Herken jij je in één van deze situaties? Dan is The Next Level voor jou!€675,- excl. BTW

Je doet wat je leuk vindt met je bedrijf, je haalt er veel voldoening uit, maar kan je er nog niet van leven... (En eerlijk... dat duurt eigenlijk al veel te lang.. ;))

Ondanks dat je bedrijf goed loopt, heb je het gevoel dat je dingen anders wilt. Je voelt dat er iets moet  veranderen, omdat je geen voldoening meer haalt  uit de huidige opzet van je bedrijf. Maar hoe?!

Je start een nieuw concept en je wilt dit gelijk goed aanpakken. 

Meer informatie / investeer

uitgelicht

The Confetti Academy

De online leeromgeving die jou helpt om te groeien met jouw bedrijf, samen met gelijkgestemde ondernemers.

leer meer

Groeit jouw bedrijf niet zo snel als je zou willen?

Heb je het gevoel dat je nog meer kunt doen om je doelen te behalen?


Twijfel je over de volgende stap in je bedrijf?
Heb je moeite met het vinden van de juiste kennis?
Zou je graag meer willen leren over strategieën? 
Mis je like-minded ondernemers om mee te sparren 
Ben jij klaar om vanaf nu echt te gaan opvallen in jouw markt?
Veel ondernemers zitten met deze vragen en onzekerheden: je bent niet alleen. En wij zijn hier om jou te helpen!
Lees meer + word lid voor €24,95 per maand >

get on the free &

awesome viplist

Is het liefde op het eerste gezicht en wil je niks meer missen van The Confetti Collective én allerlei fijne tips en motivatie berichtjes in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze VIP newsletter.