Ondernemen met Focus| Blog voor Creatieve vrouwelijke ondernemers
Ondernemen met Focus| Blog voor Creatieve vrouwelijke ondernemers
Free Challenge: ondernemen met focus

21/12/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Over iets meer dan een week sluiten we 2017 al weer af; op naar 2018! En ter gelegenheid daarvan blikken we natuurlijk even terug: 2017 was het jaar dat The Confetti Collective live ging; we elke week twee blogs voor jullie hebben klaargezet met waardevolle kennis en inspiratie; we verschillende lezingen gaven; The Breakfast Sessions een groot succes was en we ook alweer ons tweede evenement achter de rug hebben. Wauw! Wat blijft het bijzonder om dit te mogen doen, om bijna dagelijks lieve berichtjes te ontvangen van vrouwen die waarde vinden in onze content – we zijn zo blij met jullie.
Ons woord voor 2018 is FOCUS. In Januari lanceren we het online programma ‘The Next Level‘ en ter voorbereidingen daarvan starten we 5 Januari met de free challenge: ‘Ondernemen met focus’ Omdat we geloven dat focus binnen je bedrijf écht het verschil maakt. Dat je je niet langer laat leiden door de dagelijkse to-do’s maar  vooral bezig bent met je lange termijn doelen; met het leven creëren dat jij graag wilt leiden.

Ben jij klaar om 2018 écht te groeien met je bedrijf en met volle focus het nieuwe jaar in te gaan?
Meld je dan nu aan voor de free challenge ‘Ondernemen met focus’ van 8 tot 12 januari!
? ondernemenmetfocus.confetticollective.nl

The comments +

  1. […] nieuwe jaar trap ik af met de challenge “Ondernemen met focus” van The Confetti Collective  en nog meer leuke […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *