Enthousiast en vanuit passie ben je begonnen met ondernemen. Iets doen waar je blij van wordt met een verlangen naar vrijheid, vastbesloten om impact te gaan maken...
Nu je eenmaal een tijdje bezig bent, valt het behoorlijk tegen... 

Er komt van alles op je af en je voelt je regelmatig overwhelmed door alles wat er moet gebeuren. Je hebt genoeg ideeën maar weet niet goed waar je je nu écht op mag focussen. Steeds vaker klap jij jouw laptop pas ‘s avonds laat dicht. Je stopt veel liefde, tijd en geld in jouw onderneming, maar het lijkt maar niet echt terug te komen.

Je begint te twijfelen aan je aanbod en jouw verhaal. Zitten mensen wel op jou te wachten? Is het al die moeite wel waard? Zijn de producten en diensten die je aanbiedt wel goed genoeg? Het ondernemen voelt zwaar. Je rolt van het ene webinar naar het andere en van cursus naar cursus, op zoek naar die ene sleutel tot succes. De moed zakt je langzaam in de schoenen… Hoogste tijd om daar verandering in te brengen! 

Stel je eens voor...

Je hebt een onderneming wat helemaal klopt met wie jij bent als persoon

Je hebt meer rust en vertrouwen in jezelf

Je precies weet waar jij je op mag focussen

Je hebt helderheid in jouw doelen en dromen, in waar je naartoe werkt

Je hebt een sterk en concreet aanbod, wat haarfijn aansluit op de behoeften van jouw droomklant

Je werkt met klanten waar jij energie van krijgt

Je ziet ondernemen veel meer als een spel, wat je met passie en plezier doorloopt

Je onderneemt volledig op jouw eigen voorwaarden

Je ervaart veel meer vrijheid in jouw onderneming, ook financieel

Hoe zou het voor je zijn als je een business hebt die van binnenuit goed voelt, waarmee je ook nog eens de impact én de omzet maakt die je verlangt? 

Je maakt de impact waar jij van droomt

Ik voelde me leeg, opgebrand en ongelukkig in mijn eigen onderneming.

Ik ben Cynthia, jouw persoonlijke business-coach in dit traject. Ik begon op mijn 18e al als ondernemer en bouwde in een korte tijd een succesvolle fotografie-business op. Alles leek te kloppen voor de buitenwereld. Ik had van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik had een eigen studio, non-stop opdrachten en veel positieve recensies. Ook in mijn omgeving wist iedereen dat ze bij mij moesten zijn voor foto’s. Hoe fantastisch dat ook voor de buitenwereld leek, er was toch iets wat niet klopte... 

Ik snap precies hoe je je voelt...

Ik was constant bezig met iedereen tevreden houden, werkte 24/7, was heel streng voor mezelf, zei overal ja op en verloor mijn passie en mijzelf compleet in deze reis. Het vuurtje in mij was gedoofd. Ik kreeg een heftige burn-out, wat echt een keerpunt voor mij werd. Een reis van persoonlijke ontwikkeling begon, ik leerde ontzettend veel over mijzelf en ik ontdekte waar mijn kracht ligt en wat mijn purpose is. Ik stopte met mijn fotografie en besloot opnieuw mijn hart te volgen. Ik ben nu zelf de persoon geworden die ik toen het meest nodig zou hebben gehad. Een coach die jou inspireert, motiveert en ondersteund om een bloeiende business te creëren die van binnenuit goed voelt.

Je hoeft het niet alleen te doen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf te blijven klooien, puzzelen en struggelen. De vraag is alleen hoelang je dat vol kunt houden en of je daarmee wel het resultaat behaalt wat je zo graag wilt. Het goede nieuws is, je hoeft het niet alleen te doen! Met behulp van coaching is het makkelijker om jouw onderneming van een afstandje te kunnen bekijken. Je ontdekt veel sneller jouw blinde vlekken en blokkades en je hebt een stok achter de deur om echt de stappen te zetten die nodig zijn.
  
Met behulp van dit persoonlijke coachtraject zorg je er binnen 3 maanden voor dat jouw business weer van binnenuit goed voelt en dat het volledig klopt met wie jij bent. Je hebt een concreet en sterk aanbod staan, je hebt vertrouwen in jezelf en weet precies waar jij je op mag focussen. Daarmee kun jij de omzet én impact gaan maken waar jij naar verlangt. 

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Dit traject bestaat uit 3 maanden intensieve, persoonlijke coaching waarin we jouw bestaande business transformeren naar een business die van binnenuit goed voelt, zodat jij meer omzet én meer impact kan gaan maken. 

Hoe ziet het traject eruit? 

Persoonlijke coaching 

kick off sessie

Let's celebrate

De kick-off sessie is bedoeld om jouw huidige onderneming (of ondernemingsplan) in kaart te brengen. We kijken naar waar jij nu staat, hoe jouw onderneming er nu uitziet en waar jouw blokkades liggen. Om het maximale uit deze sessie te halen, ontvang je van tevoren een uitgebreide vragenlijst. In deze sessie bepalen we ook waar we in de komende maanden aan gaan werken en wat jouw doelen zijn.

Hierna ontvang je 5 coachingsessies van 1,5 uur, deze sessies vinden om de 2 weken plaats. We bespreken jouw voortgang, de stappen die je zet, jouw blokkades en waar je verder nog tegenaan loopt. Je krijgt opdrachten mee en een concreet actieplan na elke sessie. Tijdens dit traject kun je onbeperkt al je vragen stellen, struggles en gedachten delen ook buiten de sessies om. Alles om ervoor te zorgen dat jij meer uit jezelf en je business gaat halen.

In een afsluitende sessie kijken we terug naar de afgelopen maanden. We zorgen dat de doelen die je hebt gesteld in de eerste sessie daadwerkelijk behaald zijn en kijken wat je verder nog nodig hebt. Uiteraard gaan we jouw resultaten vieren! Daarnaast stopt het hier niet. We stellen samen een plan op, wat je mee kunt nemen in jouw ondernemersreis zodat je ook na het traject nog steeds houvast hebt, om verder te kunt knallen! 


Thema's waar we mee aan de slag gaan in dit traject:

Wie jij bent als ondernemer

Het creëren van helderheid rond jouw dromen en doelen

Het doorbreken van blokkades en beperkte overtuigingen

Waarom je doet wat je doet en je grotere missie

Angsten overwinnen en uit je comfortzone stappen

Jouw unieke aanbod en de bijbehorende klantreis

Energiegevers vs. energievreters

Hoe je jouw aanbod in de markt gaat zetten en gaat verkopen

Op welke manieren jij impact kan maken

"Ze gaf me vertrouwen in het volgen van mijn hart. Niet denken in beperkingen maar in mogelijkheden"

The Reviews:

Cynthia hielp me letterlijk om uit mijn hoofd te komen en zo mijn purpose in kaart te brengen en ook echt gevoelsmatig na te gaan of ik dit ook écht van binnen voel. Ze gaf me vertrouwen in het volgen van mijn hart en tips & oefeningen om nog meer met mijn hart in contact te komen. Niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Ik ben weer een stapje dichterbij mezelf gekomen dankzij ons gesprek :) Ook erg fijn dat ze haar eigen ervaring deelt!
[ Mariëlle, thegreenguide.nl]

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

"Ze heeft mij de spiegel gegeven die ik nodig had"

The Reviews:

Cynthia is een liefdevolle vrouw die goed naar je luistert en je goede tips en handvaten kan geven die je in de praktijk kunt vinden. Wat ik vooral heel erg fijn vond is dat ze i.p.v. boven me ging staan, naast me stond en me echt heeft gehoord en daaruit mij de spiegel heeft gegeven die ik nodig had. Ik voel me erg verbonden met Cynthia. Ze heeft zo’n mooie boodschap uit te dragen die door iedereen gehoord mag worden. [ Yvonne - @eenliefdevolleven ]

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

Next level coachtraject

Voorbereidende opdracht

3 maanden intensieve coaching en begeleiding

7 persoonlijke coachingsessies, incl. een kick-off sessie en feestelijke afsluiter

De mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen

Yes, dit wil ik!

De investering:

€1147,-

* Wegens de situatie zijn alle gesprekken voorlopig online (via Zoom).

Betaling in termijnen mogelijk
prijs is excl. btw

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 

Misschien voel je al een dikke JA voor dit traject, misschien twijfel je nog. Alles is oké! Voorafgaand aan elk traject vindt een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Zo kunnen we samen kijken of wij een match zijn en of dit traject bij jou en jouw onderneming past op dit moment. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie en dan plannen we een afspraak in. 

Yes! Ik ben klaar om next level te gaan!

hello@confetticollective.nl

Misschien voel je al een dikke JA voor dit traject, misschien twijfel je nog. Alles is oké! Voorafgaand aan elk traject vindt een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Zo kunnen we samen kijken of wij een match zijn en of dit traject bij jou en jouw onderneming past op dit moment. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie en dan plannen we een afspraak in. 

Yes! Ik ben klaar om next level te gaan!

Yes! Op dit moment ligt je aanvraag in onze inbox. We zullen z.s.m. contact met je op nemen om te kijken welke datum goed uitkomt.

Bedankt!