Mini magazine| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Mini magazine| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Mini magazine vormgeven in Indesign

25/05/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Misschien herken je het wel; je wilt je klanten een mooi document toe sturen met alle informatie die ze nodig hebben. Een mooi overzicht van foto’s en tekst; maar je krijgt het maar niet voor elkaar. Word werkt niet mee, je foto’s en tekst verspringen steeds. Wat je wilt krijg je niet voor elkaar. Photoshop heb je niet goed genoeg onder de knie of je tekst is niet goed leesbaar als je het exporteert. Kortom, je komt eigenlijk geen stap verder en je bent niet tevreden met de documenten die je naar je klanten toe stuurt.

Stap voor stap een mini magazine vormgeven

Als dat je bekend in de oren klinkt (of als je Indesign wel hebt, maar nog niet goed snapt), dan is deze video speciaal voor jou. Aan de hand van een voorbeeld folder laat ik je stap voor stap zien hoe je met de basiselementen in Indesign kan plaatsen. Tekstvlakken, foto’s in je magazine plaatsen, kleurvlakken aan een pagina geven etcetera. Ga er rustig voor zitten en open InDesign ernaast en doe stap voor stap met me mee. Ik beloof je dat jij aan het eind van deze 30 minuten een magazine, folder of prijslijst op kan maken waar je heel trots op mag zijn! Let’s start!

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *