Mastermind Intensive

offline half jaar traject

Benieuwd wat je gaat leren?

In de afgelopen jaren hebben we zoveel geleerd over ondernemerschap, maar ook over wat je verder nodig hebt om te groeien. Met onze Mastermind Intensive gaan we een combinatie maken van al deze facetten. Eerlijke verhalen, praktische kennis, mindset en een kleine groep like minded ondernemers die elkaar écht verder brengen gedurende een ofline half jaar traject, waar we aan de slag gaan met de groei van jouw bedrijf.  

tell me more!

Start groep #2
mei 2021
Zeker weten dat je het niet mist?

Tijdens de mastermind intensive werk jij aan jouw groei als ondernemer en werk je samen met ons aan jou persoonlijke en zakelijke doelen. Om van 2020 een topjaar te maken en vanaf nu te ondernemen met volledige focus.

Accountability door een kleine groep ondernemers (max 8) + twee coaches (Raisa en Elsa) die je elke maand offline ontmoet.

Praktische kennis rondom ondernemen & online marketing in combinatie met het creëren van een persoonlijke strategie die echt bij jou past.

1-op-1 begeleiding door persoonlijke feedback op jouw progressie van de afgelopen maand.

Hoe gaan we dat realiseren?

Ondernemers die van zichzelf weten dat ze nog zoveel meer in zich hebben, maar...

1) niet précies weten hoe ze dit kunnen bereiken (of simpelweg nog geen strategie hebben)

2) vervolgens strugglen met het daadwerkelijk gaan DOEN. Niet omdat je niet wil, maar omdat je hierin zelf je eigen vijand bent en eigenlijk steeds verschillende smoesjes creëert door taken op te pakken die geen prioriteit hebben, omdat ze je niet brengen waar je op lange termijn wilt zijn (maar wel makkelijker of leuker voelen voor nu).

Voor wie is de mastermind?

yup, dat ben ik!

Benieuwd naar de mastermind onderwerpen?

De mastermind inhoud

Doelstellingen, uitdagingen & mindset

maand 0 (vooraf)

Een frisse kijk op jouw aanbod


maand 1

Contentstrategie + zichtbaarheid


maand 2

Funnel + verkopen


maand 4

Een indrukwekkende klantervaring


maand 5

Your best year ever - plan


maand 6

Opschalen


maand 7

Natuurlijk alles dat ter sprake komt. ;)


Plus

Een aantal belangrijke facetten:

+ De stap om mee te doen vraagt commitment. Tussentijds uitstappen is niet mogelijk, omdat we echt gaan voor een krachtige groepsdynamiek en een sterk eindresultaat. Wanneer je de keuze maakt om mee te doen, geef zowel jij, als wij, onze commitment en streven we er samen naar dat jij jouw doelen gaat behalen. Heads up: groeien kost tijd en doet soms pijn, maar deze groep gaat je verder brengen dan je ooit had kunnen bedenken.

+ De mastermind is er voor ondernemers die hun business willen laten groeien door de mogelijkheden die online marketing kan bieden voor jou. Dit betekent niet dat je een bedrijf moet hebben dat (volledig) online functioneert, helemaal niet zelfs! Maar wel dat jij wilt ontdekken wat online marketing nog meer voor jouw business kan gaan doen. 

ik wil investeren in mijn groei

+ Jouw persoonlijke leven staat voor ons vóór je business doelen. Wij gaan je helpen om je business een succes te maken, maar wel altijd met jou als persoon op de eerste plaats. Wat we daarmee bedoelen? Soms loopt het leven anders dan je op dit moment kunt bedenken, wij vinden het ontzettend belangrijk om daar ook met deze groep op mee te kunnen bewegen. 

+ Mindset vs praktische kennis. Een heel groot deel van deze mastermind zal gericht zijn op praktische kennis en daar ook mee aan de slag gaan. Wij zijn géén mindset experts. Tegelijkertijd zijn we er wel goed in om jouw excuses de deur te wijzen en te zorgen dat je -vanuit vertrouwen - echt kunt gaan staan voor wie je bent. Het mindset aspect zal ook vooral op een natuurlijke manier aan bod komen door de groepssamenstelling. 

"Elsa en Raisa zijn niet bang om te zeggen waar het op staat. Een verademing!"

The Reviews:

Elsa en Raisa zijn niet bang om te zeggen waar het op staat, en dat vond ik een verademing als zelfstandig ondernemer. Iemand die met je meekijkt en niet bang is om je scherper te maken. Het gevaar van alleen een bedrijf runnen, is dat je je valkuilen en mogelijkheden niet meer ziet. En zij durfden me daarop te wijzen! Daar ben ik super dankbaar voor. [Lauri - Agape Stories]

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

"Enorm veel waardevol advies, van twee meiden met een bak ervaring op het gebied van strategie en marketing."

The Reviews:

Elsa en Raisa zijn heel open en eerlijk en geven op een warme, ontspannen manier feedback en adviezen, die stuk voor stuk raak zijn. Concrete, hapklare actiepunten die ik direct kan toepassen, achteraf mooi uitgewerkt in een actieplan. Maar ook langere termijn plannen, die ik verder tot in details kan uitwerken. Enorm veel waardevol advies, van twee meiden met een bak ervaring op het gebied van strategie en marketing. Lieve meiden: dank, dank, dank! Ik stuiter nog na van de energie die van jullie heb gekregen en ik boek jullie volgend jaar opnieuw, voor nog een stap verder! [Laura - Laura Elkhuizen Fotografie]

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

"Hun tips kon ik direct omgezetten in actie en ik raakte weer helemaal in de flow!"

The Reviews:

Het was fijn om met Raisa en Elsa te kunnen sparren, te horen hoe zij dingen aanpakken en fijn dat ze hun ervaringen delen. 
Ik ben hierdoor weer gesterkt om door te gaan met wat ik aan het doen ben, maar dat nog effectiever te maken. Ze gaven mij de positieve schop onder m'n kont die ik precies nodig had. Ook stipten ze punten aan die ik zelf minder als ruis zag, maar die wel degelijk groter waren en mij tegen hielden. Hun tips kon ik direct omzetten in een actie en ik raakte weer helemaal in de flow!  [Margreet - HSP coach]

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

"Door de sessie ben ik inmiddels grote stappen aan het zetten"

The Reviews:

De sessie met Raisa & Elsa was interessant, inspirerend en heel waardevol. Waar ik voor de sessie even niet meer wist welke kant ik op wilde met mijn bedrijf, zat mijn hoofd na de sessie bomvol inspiratie en inmiddels ben ik al grote stappen aan het maken. Hun enthousiasme, eerlijkheid én creativiteit hebben mij zeker geholpen.  [Marianne - Leesign]

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

Wij zijn Raisa & Elsa

Wij zijn Raisa & Elsa, eigenaressen van The Confetti Collective. Jouw branding- & online marketing strateeg. Wij nemen het werk niet voor je uit handen, maar zorgen dat je zelf - vol vertrouwen en met de juiste kennis, aan de slag kunt gaan om jouw branding & marketing aan te pakken op een manier die bij jou past en je onderscheidt in de markt, waardoor jij je bedrijf kunt laten groeien op een duurzame manier.

We creëerden samen het bedrijf en leven waar we gelukkig van worden en zetten elke dag weer stappen richting onze grote dromen en doelen. We willen jou, met ons bedrijf, eraan herinneren waarom je bent gaan ondernemen. Je helpen om écht te kunnen gaan kiezen voor het bedrijf en leven waar jij van droomt. Omdat elk moment telt. 

over ons

ik leer graag van jullie!

Elsa

Raisa

Wat is de investering?

Deze mastermind intensive is er voor ondernemers die durven te investeren in zichzelf en in hun business. Wij zijn ervan overtuigd dat deze groep zoveel moois gaat opleveren. Voor je persoonlijke groei, maar vooral ook voor je bedrijf. Ben jij er klaar voor om deze commitment te geven en all in te gaan om vanaf januari 2020 jouw beste jaar ooit te realiseren? 

Omdat we het heel belangrijk vinden dat dit de juiste stap voor je is & je ook echt uit de mastermind gaat halen wat je hoopt, willen we graag eerst even met je bellen om je doelstelling en motivatie te bespreken. Deze call is uiteraard vrijblijvend. 

mastermind intensive

va. €3000,-

excl. btw

2020 editie zit vol, schrijf je hier in om een melding te krijgen wanneer de aanmelding voor 2021 open gaat.
INCLUSIEF
- Een online intake gesprek om jouw persoonlijke doelstellingen helder te krijgen
- Een offline mastermind & coachingstraject van een half jaar, waarin we 1 x per maand met elkaar samenkomen om samen de volgende stappen te zetten binnen je business (En deze meetings zijn uiteraard compleet verzorgd)*
- Twee coaches (wij :)), die jou & jouw persoonlijke groei nauwlettend in de gaten houden
- 1-op-1 begeleiding door persoonlijke feedback op jouw progressie van de afgelopen maand
-  Een Whatsapp groep met de andere deelnemers en Raisa & Elsa
- En dit alles natuurlijk om samen jouw beste jaar tot nu toe te realiseren! 

Boek een vrijblijvende call

Krijg als eerst een update als de Mastermind voor 2021 open gaat
Marketing door

Heb je een vraag over de Mastermind sessie of wil je een call inplannen op een moment dat niet in Calendly staat? Vul dan dit formulier in. We kijken nu al uit naar je mail!

Or... say hello

Santpoort-Noord & Gouda
hello@confetticollective.nl