Hoe wij onze omzet gaan verdubbelen dit jaar (en hoe jij dit ook kunt doen)

Prikkelt he? Wij zijn ervan overtuigd dat geld geen doel opzich is, maar wel een heel belangrijk middel. Een middel om te kunnen blijven doen waar we zo ontzettend gelukkig van worden, een middel om het leven te leven zoals wij dat willen en een middel om ons bedrijf mee te laten groeien. Het is zelfs een heel belangrijk middel om een verschil te maken in de wereld. Oftewel: het is tijd om ermee aan de slag te gaan.

gratis online masterclass

scroll & meld je aan (al meer dan 300 ondernemers gingen je voor)

meld je aan,
al meer dan 400 ondernemers gingen je voor.

Tijdens onze reflectie op het afgelopen jaar, en het vooruitblikken naar 2020 bleek, dat als we alles willen doen wat we willen doen, en het leven willen leven waar we van dromen, dat onze omzet x2 moet. En dat was best even schrikken. Even dan, want al snel veranderde het stemmetje in ons hoofd dat zei: kunnen we dat wel? Naar: we gaan dit gewoon doen! We stellen het als doel, we spreken het uit, we maken een strategie en we gaan het doen. 

En die strategie? Die delen we graag met jou. In deze gratis masterclass delen we 3 stappen waarmee jij jouw marketing en jouw bedrijf onweerstaanbaar gaat maken voor je ideale klant. Zodat ook jij jouw omzet kunt verdubbelen, of een ander belangrijk zakelijk doel kunt gaan behalen dit jaar. Zodat jij kunt kiezen voor steady groei met je bedrijf, en kunt ondernemen op een manier die bij je past.

Schrijf je in voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Maandag 20 jan om 10.00u
Maandag 20 jan om 20.00u
Donderdag 23 jan om 10.00u

Thank you!

"Jullie positieve vibe werkt aanstekelijk!"

"Jullie zijn inspirerend en ik vind het heel gaaf dat jullie met zo'n positieve vibe energie en passie uitdelen: dat werkt aanstekelijk! " [Judith]

"Jullie vertellen en begeleiden op een liefdevolle en waardevolle manier waar ik heel veel aan heb! Geen rare moeilijke woorden, maar goede uitleg en een duidelijk verhaal. Bedankt!!" [Tamarah]

"Ik word hier zo enthousiast van!"

"Oh! Ik word hier zo mega enthousiast van! Ik heb allemaal nieuwe inspiratie en ideeën voor de komende tijd. Bedankt meiden!"

"Ik vind het ZO leuk met jullie! Ook echt even een leuke schop onder mijn kont zeg maar ;-) - thanks!"

"Jullie zijn echt een voorbeeld van girlpower!"

Wij zijn Raisa & Elsa

Wij zijn Raisa & Elsa, eigenaresse van The Confetti Collective. Jouw bedrijfs- & online marketing strateeg. Wij nemen het werk niet voor je uit handen, maar zorgen dat je zelf - vol vertrouwen en met de juiste kennis, aan de slag kunt gaan om jouw bedrijf vanuit een goede basis op te bouwen & je marketing aan te pakken op een manier die bij jou past en je onderscheidt in de markt, waardoor jij je bedrijf kunt laten groeien op een duurzame manier.

We creëerden samen het bedrijf en leven waar we gelukkig van worden en zetten elke dag weer stappen richting onze grote dromen en doelen. We willen jou, met ons bedrijf, eraan herinneren waarom je bent gaan ondernemen. Je helpen om écht te kunnen gaan kiezen voor het bedrijf en leven waar jij van droomt. Omdat elk moment telt. 

over ons

Elsa

Raisa

ik wil mee doen met deze masterclass >