MAMMA MIA 2 IN EEN AFGEHUURDE BIOSCOOPZAAL

02/07/2018

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Kijk jij net als ons ook zo uit naar Mamma Mia Twee? Skip dan alle plannen die je hebt voor 10 augustus en ga met ons mee! We kregen het te gekke idee om op 10 augustus samen met JOU in de bioscoop Mamma Mia Twee te bekijken. Hoe fantastisch is het om een keer een film te bekijken met vrouwen die je online misschien al zo lang volgt, maar nog nooit in het echt hebt gesproken? Like-minded vrouwen zoals jij en ik. Als dat geen garantie is voor een heerlijke sfeer?!
We hebben dus een HELE bioscoopzaal afgehuurd om samen met jou en alle andere vrouwen die net als jou gek zijn op Mama Mia – er een fantastisch feestje van te maken!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Say WHUUUT?!

En het toffe: je kan er ook nog voor kiezen om daarvoor gezellig met ons te brunchen.
It’s up to you. Alleen bios of brunch & bios. (Oftewel: netwerken met alleen maar leuke vrouwen!) Maar – de kaartjes zijn wel beperkt, dus je weet wat je te doen staat!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We starten de dag om 11.00u met een brunch bij de Kanarie Club in Amsterdam om vervolgens met het OV naar Pathe City af te reizen voor de Mamma Mia film, waar we om 13.30 in een afgehuurde bioscoopzaal met een drankje + popcorn per persoon ons daar 2 uur gaan vermaken.
LOCATIE
Amsterdam
TIJDEN
11.00 (brunch) & 13.30 (start film)
KOSTEN
Bios – €19,95 incl. BTW (€16,49 excl.)
Brunch + Bios – €47,50 incl. BTW (€39,26 excl.)
(Hoe leuk om je bioscoop kaartje een keer zakelijk te kunnen betalen!)
Met andere woorden: doe eens gek, skip alle plannen en ga mee!
Ben jij er gezellig bij?!
Liefs,
Raisa & Elsa
Koop jouw kaartje voor onze bioscoopdate hier!

BewarenBewaren
BewarenBewaren

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *