CEO

Kennis opdoen en verwerken als ondernemer

27/01/2019

The Confetti Collective is de plek waar wij je helpen om op te vallen in je markt, door het neerzetten van een sterke branding en online marketing strategie. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

 TheBlog

CEO van je bedrijf & leven

Strategie

follow @confetticollectivenl

01

Ben jij klaar voor
'The Next Level'? 

Mindset

02

Kill your darlings: meer impact en focus door minder te doen

03

Wat is jouw missie
als ondernemer?
Now Trending

Vrijheid

Video's

Gastblogs

favoriete categorie

Ontdek je

We kunnen ons voorstellen dat je graag leert. Dat je graag boeken leest, webinars volgt, qua tijd en geld investeert in de gorie van je bedrijf.  Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je er soms ook achter komt dat niet alle informatie relevant is, of dat je er niet altijd iets mee doet. In deze video vertellen we je ons stappenplan om vanaf nu beter te kunnen kiezen waarin je investeert. Zodat jij je tijd én geld waardevol kunt inzetten.

Meer lezen over The Academy kan via deze link.

Ons stappenplan om kennis op te doen en te verwerken in het kort:
(Bekijk de video voor het hele verhaal en alle informatie) 

  1. Stel doelen, ook, of zeker rondom het opdoen van kennis. Weet waar jij graag aan wilt werken, en bedenk wat de volgende stap moet zijn binnen het leren.
  2. Ga op zoek naar iemand of iets die jou kan helpen met datgene dat op jouw doelen lijstje staat. Of; wanneer er iets voorbij komt wat je aanspreekt qua leren / kennis opdoen: check het aanbod ten opzichte van jouw doel rondom dat onderwerp.
  3. Doe research over de persoon of het bedrijf dat het aanbiedt. De manier waarop informatie gedeeld wordt en door wie heeft veel invloed op het uiteindelijke succes.
  4. Wanneer je hebt gekozen voor een product of dienst, breng structuur aan. Zorg dat je later je inzichten kunt teruglezen. Arceer bijvoorbeeld in boeken, of gebruik een van onze favoriete apps: Evernote, om jouw resultaten netjes te organiseren.
  5. Maak het af. Lees het boek uit, maak de online cursus af: vaak zit er een hoop waarde, of een fijn overzicht aan het einde. Een kleine sidenote hierbij: stel dat het helaas wel nog voorkomt dat je investeert in iets dat niet waardevol voor jou blijkt te zijn: durf dan ook wel te stoppen. Je hebt waarschijnlijk al geld geïnvesteerd op dat punt, maar je tijd kun je nog wel ‘redden’.

We hopen dat deze stappen je gaan helpen beter te kunnen kiezen, en ervoor zorgt dat jij het meeste uit jouw tijd en geld kunt gaan halen op het gebied van kennis opdoen en verwerken als ondernemer.

PS: op zoek naar waardevolle informatie als ondernemer én een community van likeminded ondernemers? Meld je aan voor onze Academy!

 

 

 

 

 

 

 

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't go!

Niks missen én allerlei fijne tips en motivatie berichtjes in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze VIP newsletter.

WITHOUT GETTING ON THE VIP LIST

oeh yes! sign me up!