Welkom bij The Confetti Collective. Wij zijn Raisa & Elsa & wij helpen je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Download nu

nieuw e-book

We kunnen ons voorstellen dat je graag leert. Dat je graag boeken leest, webinars volgt, qua tijd en geld investeert in de gorie van je bedrijf.  Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je er soms ook achter komt dat niet alle informatie relevant is, of dat je er niet altijd iets mee doet. In deze video vertellen we je ons stappenplan om vanaf nu beter te kunnen kiezen waarin je investeert. Zodat jij je tijd én geld waardevol kunt inzetten.

Meer lezen over The Academy kan via deze link.

Ons stappenplan om kennis op te doen en te verwerken in het kort:
(Bekijk de video voor het hele verhaal en alle informatie) 

  1. Stel doelen, ook, of zeker rondom het opdoen van kennis. Weet waar jij graag aan wilt werken, en bedenk wat de volgende stap moet zijn binnen het leren.
  2. Ga op zoek naar iemand of iets die jou kan helpen met datgene dat op jouw doelen lijstje staat. Of; wanneer er iets voorbij komt wat je aanspreekt qua leren / kennis opdoen: check het aanbod ten opzichte van jouw doel rondom dat onderwerp.
  3. Doe research over de persoon of het bedrijf dat het aanbiedt. De manier waarop informatie gedeeld wordt en door wie heeft veel invloed op het uiteindelijke succes.
  4. Wanneer je hebt gekozen voor een product of dienst, breng structuur aan. Zorg dat je later je inzichten kunt teruglezen. Arceer bijvoorbeeld in boeken, of gebruik een van onze favoriete apps: Evernote, om jouw resultaten netjes te organiseren.
  5. Maak het af. Lees het boek uit, maak de online cursus af: vaak zit er een hoop waarde, of een fijn overzicht aan het einde. Een kleine sidenote hierbij: stel dat het helaas wel nog voorkomt dat je investeert in iets dat niet waardevol voor jou blijkt te zijn: durf dan ook wel te stoppen. Je hebt waarschijnlijk al geld geïnvesteerd op dat punt, maar je tijd kun je nog wel ‘redden’.

We hopen dat deze stappen je gaan helpen beter te kunnen kiezen, en ervoor zorgt dat jij het meeste uit jouw tijd en geld kunt gaan halen op het gebied van kennis opdoen en verwerken als ondernemer.

PS: op zoek naar waardevolle informatie als ondernemer én een community van likeminded ondernemers? Meld je aan voor onze Academy!

 

 

 

 

 

 

 

Kennis opdoen en verwerken als ondernemer

CEO

Cynthia Hing

Door

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

Met dit keer op keer bewezen stappenplan (e-book + opdrachten) t.w.v. €37,- helpen we jou om vanaf nu écht op te vallen in jouw markt en de basis te zetten om de juiste klanten aan te gaan trekken.

Download nu tijdelijk voor maar €1,-

De zes onmisbare stappen om op te vallen in jouw markt.

Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je eigenlijk maar wat doet, als het aankomt op opvallen in jouw markt? In dit e-book t.w.v. €37,- delen we dit keer op keer bewezen stappenplan met 6 stappen, die jou gaan helpen om op te vallen in jouw markt.

Vertel me meer! >

E-book

t.w.v. €37,-
nu tijdelijk voor maar €1,-