Get out of your own way| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Get out of your own way| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Jezelf in de weg staan

02/05/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

“Ja maar, …” Wees eens eerlijk – hoe vaak ben je enthousiast over iets, maar hou je jezelf tegen? Doe je iets niet omdat je bang bent om wat anderen er wel niet van zullen denken? Of omdat je vlak voordat je iets online wilde zetten erachter kwam dat ‘persoon X’ ook zojuist iets soortgelijks heeft gepost en je geen wilt copycat lijken? Ook al had je dit idee misschien al dagen / weken / maanden in je hoofd? Of doe je het niet omdat je je afvraagt wie je wel niet bent, dat jij dit denkt te kunnen?

“ Get out of your own way ”

Pas kwam ik bovenstaande quote tegen en ik vond hem zó sterk. Hoe vaak staan wij onszelf niet in de weg? De enige die ons tegenhoudt van de dingen te doen die we willen doen zijn we zelf. Wij zijn de enige die verandering kunnen doorvoeren. De enige die onze dromen na kunnen streven. En als we dat niet doen? Dan kunnen we pionnetjes worden in de dromen van anderen.
 

“The trick is that as long as you know who you are and what makes you happy, it doesn’t matter how others see you.”

Laat je niet leiden door de angst, door wat anderen (misschien!) van je denken. Je kunt niet in het hoofd van iemand anders kijken en hebt dus werkelijk waar geen enkel idee wat zij echt denken. Dus waarom zou je je daardoor laten tegenhouden? Dit is wie jíj bent en waar jíj blij van wordt. Er zullen altijd mensen zijn die het niet met je eens zijn, je niet snappen of je tegen proberen te houden. Maar als jij blij wordt van datgeen dat je wilt doen en je er in gelooft – volg dan gewoon je hart! Je zult zien – als je er eenmaal mee bezig bent zijn ze enthousiast, want dan zien ze pas wat jij al die tijd al voor ogen had.
Bij alles wat je doet – gebruik je verstand en volg je hart. Pak de kansen waar je blij van wordt met beide handen aan en ga er met alle energie voor. Laat je leiden door het beeld wat je voor ogen hebt waar je zo enthousiast van wordt en niet door angst. You can do this!

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *