Burn-Out als ondernemer | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Burn-Out als ondernemer | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Investeren in jezelf

11/01/2018

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Als mens, maar al helemaal als ondernemer is investeren in jezelf zó belangrijk en waardevol.
Elke keer wanneer jij ‘zakelijk’ investeert in jezelf, doormiddel van tijd of geld besteden aan iets dat jou helpt te groeien, zul je merken dat je als mens in z’n geheel ook groeit.
In deze anders – dan – anders blog (gedeeltelijk in audio vorm), delen we meer over het investeren in jezelf en wat onze gedachtes hierbij zijn. Neem lekker de tijd voor een kop koffie en geef jezelf even 8 minuten om tot rust te komen, terwijl je luistert naar deze audioblog.
 

 

Vier manieren om zakelijk gezien te investeren in jezelf:

 
1. Gratis kennis tot je nemen (Boeken, podcasts, video’s, blogs)
Met deze vorm investeer je qua tijd in je eigen groei. Er is ontzettend veel gratis en waardevolle content te vinden. Zo ben ik sinds korte tijd groot fan van podcasts. Het is heerlijk om in de auto te zitten en wanneer je aankomt bij je bestemming, altijd weer een stukje slimmer of gemotiveerder je auto uit te komen.
2. Vrij werk maken 
Als creatieveling is het heerlijk om jezelf tijd te geven voor eigen werk. Gewoon, creatief aan de slag zonder de druk van een opdracht. Creaties maken die je dicht aan het hart liggen.
3. Investeren in (online) programma’s/ workshops
Er zijn zoveel fantastische (online) programma’s en workshops om je een ‘shortcut’ te geven naar wat jij wilt bereiken. Kennis die jij nu nog niet bezit ligt voor het oprapen via een programma of een workshop. Je zult merken dat wanneer je een programma of workshop hebt die inspringt op jouw vragen / uitdagingen, je een enorme groei kunt doormaken. Als bedrijf, maar ook zeker als persoon. Online programma’s en workshops zullen je helpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
4. Coaching
Wanneer je persoonlijke ontwikkeling wilt ter behoeve van je bedrijf kan een coach zoveel waarde hebben. Samen ga je diep in op wie jij bent, wat jouw missie is, waar je staat met je bedrijf en waar je heen wil gaan. Een goede coach helpt je om inzichten te krijgen in jezelf en je onderneming en stappen te zetten om jouw bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen. Er zijn ontzettend veel verschillende business coaches, iedereen met zijn of haar eigen ‘speerpunten’. Zo help ik ondernemers om impact te maken op hun doelgroep en je onderneming door te ontwikkelen en de groei te geven die het verdient, doormiddel van (online) zichtbaarheid.
 
Op welke manier investeer jij in jezelf en wat brengt dat je?
Oh én, laat je ons even weten hoe je het vindt om naar ons te luisteren in audio/podcast vorm? We zijn benieuwd!
 
PS: Jouw bedrijf naar het volgende niveau brengen? Check ons online programma ‘The Next Level’!

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *