Interview: Webdesigner Arjanne Boven

15/05/2018

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl


Arjanne Boven is het geniale brein achter Studio Above. Hoewel deze creatieve chick een achtergrond heeft in het zetten van een goede kop koffie, heeft zij haar passie gevonden in het ontwerpen en vormgeven van websites. Inmiddels is haar bedrijf zo gegroeid dat ze een team om haar heen heeft voor Studio Above, maar ondanks dat deze webdesigner lekker bezig is, miste ze iets in haar bedrijf. Een plan, want hoe ging ze nu verder groeien? Benieuwd hoe ze die strategische stap heeft gezet? Wij vroegen het haar. Bekijk de hele video of lees gewoon lekker verder!
Wat leuk dat je mee wilde werken aan dit project!

Kun je vertellen waarom je bent begonnen met jouw bedrijf?

Ik ben eigenlijk begonnen met mijn eigen bedrijf omdat ik simpelweg geen baan kon vinden in de richting van mijn opleiding. Maar ik wilde wel graag ervaring op doen en een portfolio opbouwen. Daarom ben ik naast mijn deeltijd studie én mijn andere bijbaantjes gestart met Studio Above. En de opdrachten kwamen toen steeds meer binnen en ik ging gewoon mee met die flow.
 

Wat vind je lastig aan het ondernemerschap?

Toen ik startte met mijn bedrijf was dat vooral om een portfolio op te bouwen. Nadat er meer en meer opdrachten binnenkwamen, kwam ik erachter dat ik eigenlijk een strategisch plan miste. En toen kwam ik The Next Level tegen! Ik heb ervoor gekozen om te investeren in mezelf en in mijn bedrijf om dat plan te krijgen en verder te groeien!
 

Wat vond je het meest interessant aan jouw traject van The Next Level?

Het was echt een tof programma! Van tevoren was het al veelbelovend, maar het overtrof echt alle verwachtingen. Het is namelijk super leerzaam. Zelfs als je alle onderdelen al een keer hebt doorlopen met je bedrijf. Je staat er toch weer even bij stil of bekijkt het net van een andere hoek. Je hebt er dus nog steeds écht wat aan. En daardoor is het gewoon voor iedereen een interessante cursus om te doen.
Wat tof om te horen!

En wat staat jouw bedrijf in de toekomst te wachten?

Sinds ik deze cursus heb afgerond, sta ik met een fris hoofd in mijn bedrijf! Ik heb meer dromen en plannen dan ooit en ik weet ook nog hoe ik ze moet bereiken!
Wil jij net als Arjanne jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Ben jij ook klaar om jouw dromen om te zetten naar concrete doelen? Aanmelden voor de tweede ronde van The Next Level kan nog heel even. Je hebt tot en met 16 mei. Zien we jou daar?

Meer weten over Arjanne en Studio Above?

Check haar website.
Of Instagram account.

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *