Welkom bij The Confetti Collective. Wij zijn Raisa & Elsa & wij helpen je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Download nu

nieuw e-book

Hoe fijn zou het zijn, om al jouw social media content (strategisch) in te plannen, in slechts 1 uur per week? Dit is absoluut mogelijk, en in de video van vandaag vertellen we je hoe :).

 

 

Stappenplan uit de video om al jouw social media content in te plannen in slechts 1 uur per week.

  1. Stel een duidelijk doel: bedenk waarom je social media gebruikt, welke kanalen je waarvoor inzet, en wat voor type content je er op wilt gaan delen. Bedenk vervolgens ook wat je wil dat de (potentiële) klant voor actie onderneemt vanaf jouw kanaal.
  2. Maak (content) categorieën: thema’s waarbinnen je jouw content verdeelt. Vul deze in met content, en controleer alles wat je post op basis van deze categorieën.
  3. Creeër een workflow die voor je werkt, en verzamel de juiste tools (zoals Later, Planoly of Tailwind) Check je workflow kritisch op verbeterpunten en optimaliseer.
  4. Kies een wekelijks moment om posts in te plannen. Door je werkzaamheden te batchen kost het plannen je veel minder tijd.

Succes met het stappenplan! Het is voor ons dé manier om onze social media content in te plannen in slechts 1 uur per week. Wil jij op de hoogte blijven van al onze tips, tricks en regelmatig een inspirerende mail in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor de VIP list. 

 

PS: inspiratie nodig voor de perfecte instagram caption? Check Social Stories

Vind je het lastig om teksten te schrijven voor jouw social media accounts en mis je inspiratie om regelmatig te posten? Ons product Social stories is dé kickstart voor jouw social media profiel. Door middel van opdrachten, personaliseerbare teksten en beelden helpen we jou regelmatig content te posten die jouw volgers graag lezen.

Social Stories:
– Scheelt je heel veel tijd: creëer al binnen vijf minuten jouw volgende post.
– Kickstart jouw creativiteit en inspiratie: je zult merken dat je door het gebruik van Social Stories heel veel inspiratie krijgt voor meer social media posts.
– Zorgt ervoor dat je ‘on top of mind’ blijft bij je volgers en altijd wat te vertellen hebt.

“Net als veel ondernemers heb ik een haat/liefde verhouding met social media. Het is een plek waar je contact kan maken met (toekomstige) klanten maar veelal postte ik een mooie foto zonder tekst die ook echt connectie maakte. Social Stories heeft dat probleem opgelost. Wanneer ik de teksten invul komen er altijd allerlei andere ideeën voor posts naar boven. Zo is Social Stories een bijna onuitputtelijke bron voor caption inspiratie voor me geworden.” – Renate, Wit Photography

Download nu 1 van de 6 bundels met personaliseerbare teksten en beelden, en je kunt binnen vijf minuten al aan de slag. Al meer dan 200 ondernemers gingen je voor!

 

 

In één uur per week, al jouw social media content inplannen

Marketing, Video

Cynthia Hing

Door

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

Met dit keer op keer bewezen stappenplan (e-book + opdrachten) t.w.v. €37,- helpen we jou om vanaf nu écht op te vallen in jouw markt en de basis te zetten om de juiste klanten aan te gaan trekken.

Download nu tijdelijk voor maar €1,-

De zes onmisbare stappen om op te vallen in jouw markt.

Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je eigenlijk maar wat doet, als het aankomt op opvallen in jouw markt? In dit e-book t.w.v. €37,- delen we dit keer op keer bewezen stappenplan met 6 stappen, die jou gaan helpen om op te vallen in jouw markt.

Vertel me meer! >

E-book

t.w.v. €37,-
nu tijdelijk voor maar €1,-