Winactie workshop | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Winactie workshop | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Winactie – Hands-on workshop voor de zoekende of beginnende ondernemer: Gaan met die Banaan!

18/01/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Vraag aan tien verschillende ondernemers hoe zij hun roeping vonden en je hoort tien keer een totaal ander verhaal. Zo voelde Bertina Bartlett (29 jaar, eigenaresse van Bemind Fotografie) zich niet op haar plek op een kantoor, maar toen haar contract na twee jaar niet verlengd werd, kwam de klap hard aan. Toch heeft deze moeilijke periode haar geholpen om te vinden waar ze écht blij van werd, en nu heeft ze een succesvolle onderneming als fotograaf. Haar lifecoach Henriëtte inspireerde haar tijdens deze zoektocht. Nu, een aantal jaren later, slaan ze de handen ineen om anderen te helpen hun passie te vinden en de sprong in het diepe te wagen. Ze combineren al hun ervaring en kennis in hun tweedaagse lifecoaching & onderneming workshop : “Gaan Met Die Banaan!”
We belden deze week met Bertina om meer te weten te komen over hun inspirerende initiatief:

Kun je ons in een paar zinnen uitleggen wat de workshop precies inhoudt? 

Samen met Henriëtte van Dort, trainer en loopbaanadviseur, organiseer ik een inspirerende tweedaagse workshop voor startende ondernemers. Ook mensen die nog twijfelen of ze het aandurven om ondernemer te worden zijn meer dan welkom. In die twee dagen geven we bewezen tools die gaan helpen met moeilijke keuzes binnen hun bedrijf, maar ook hun leven. We gaan aan de slag met jou en je ideeën door middel van o.a. testen, presentaties, interactieve opdrachten en persoonlijke gesprekken. We kijken niet alleen naar wát je wilt en waaróm je dat wilt, maar helpen je ook bij hoe je dat kunt bereiken. We werken daarbij met de succesvolle tool Life Languages. Iedereen heeft zijn eigen stijl van communiceren en de daarbij behorende kwaliteiten. Met deze tool ontdek je wat jouw communicatiestijl is, hoe je je huidige skills kunt optimaliseren en zo een succesvolle onderneming runt. Daarnaast gebruiken we het nieuwe Business Model You: een eenvoudige, snelle methode om je eigen carrière opnieuw uit te vinden op 1 A4’tje. Kortom, je gaat naar huis met bergen aan inzicht, zelfkennis én praktische handvatten om van jouw onderneming een succes te maken! En het allerbelangrijkste: het zelfvertrouwen om je eigen toekomst te creëren.

Zelf heb je ook Lifecoaching gevolgd bij Henriëtte, hoe was dat?

Eind 2014 ging het niet zo goed met me. Ik vertoonde tekenen van een burn-out en vervolgens werd mijn contract niet verlengd bij mijn toenmalige werkgever. Wél kreeg ik van mijn baas een mooi cadeau mee: een coachingstraject bij Henriëtte. Ik kwam erachter dat ik mezelf helemaal niet zo goed kende. Uit de gesprekken kwam naar voren dat ik het bijzonder moeilijk had gehad met van 9 tot 5 op een kantoor zitten. Henriëtte adviseerde me om eens na te denken over ondernemen; een echte eyeopener. Al moet ik wel zeggen dat ik een hoop dingen die we bespraken diep van binnen wel wist, maar het gewoon niet van mezelf accepteerde. Ik dacht dat de maatschappij nu eenmaal op een bepaalde manier was ingericht en dat ik mezelf maar moest aanpassen aan een bepaalde manier van werken.
Voor mij brachten de sessies dus echt een turning point in mijn manier van denken. Al was de weg die nog voor me lag niet bepaald makkelijk. Voor jezelf beginnen en daarmee genoeg geld verdienen is niet niks. Maar ik zette door en het lukte! Nu hoop ik samen met Henriëtte anderen te inspireren en te helpen ook gelukkig te worden in hun werk.

Waarom is het belangrijk om mee te doen? En wie raad je het aan?

Vaak weten mensen wel wat ze eigenlijk willen doen met hun leven, maar durven ze het niet. Ze zijn bijvoorbeeld ongelukkig binnen hun baan of werkomgeving, maar doen er niets aan. Een nieuwe stap zetten is natuurlijk eng, maar tijdens deze gespecialiseerde workshop worden mensen geïnspireerd en aangemoedigd om alles uit het leven te halen en te doen waar ze écht gelukkig van worden.
We richten ons op mensen die nog zoekende zijn. Dat kunnen mensen zijn die zich in dezelfde soort situatie bevinden als dat ik me bevond, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het kan ook zijn dat je simpelweg nieuwsgierig bent: je vindt je werk wel prima, maar je bent stiekem benieuwd wat er nog meer mogelijk is en of ondernemen iets voor jou kan zijn. Of je hebt al een tijdje het idee dat je ooit voor jezelf wil beginnen, maar je hebt geen idee hoe. Óf je bent wel al gestart met ondernemen, maar het komt nog niet zo van de grond. Hoe dan ook, als je binnen je werk of onderneming het idee hebt dat het anders moet, is dit dé manier om uit stilstand te komen en de handvatten te krijgen je onderneming naar een hoger plan te brengen!

Wat is jouw rol tijdens de workshop? En wat is de rol van Henriëtte? 

Henriëtte is ondernemer, trainer en loopbaanadviseur en is daardoor logischerwijs verantwoordelijk voor het coachen en het persoonlijke deel. Het wie ben ik en wat wil ik gedeelte. Ik ben daarbij het levende bewijs dat haar methode werkt en vertel de deelnemers over mijn ervaringen. Daarnaast ben ik tijdens de workshop de kennisbron op gebied van marketing, branding en sociale media; onmisbare factoren als het gaat om ondernemen in de 21e eeuw. Ik geef je de tools om je onderneming succesvol in de markt te zetten. Naast alle officiële activiteiten zal er ook ruimte zijn om vragen te stellen en verhalen te delen, zodat je niet alleen leert van ons, maar ook van je mede-cursisten. Henriëtte en ik kiezen voor een persoonlijke aanpak, waarbij we aandacht hebben voor ieders unieke situatie. Daarom bestaat de groep uit maximaal 12 personen.
 
Waar?    Silver Linings Studio, te Putten
Wanneer?    24 & 25 Februari 2017
Kosten?  €495,- (incl. BTW)
Lunch, versnaperingen en drinken is inbegrepen.
 
Meer info: bemindfotografie.nl/gaan-met-die-banaan/
hamewith.nl/gaan-met-die-banaan/
Facebook: www.facebook.com/gaanmetdiebanaancoaching
 
Wij zijn enthousiast en trots om je te mogen vertellen: we mogen één kaartje weggeven voor deze tweedaagse workshop. Denk je dat deze workshop écht iets voor jou is? Laat ons op Facebook in een paar zinnen weten waarom en WIN! 

The comments +

 1. Marit says:

  Wauw meiden, wat een gave winactie! Heel tof dat jullie dit geregeld hebben!

  • Raisa Zwart says:

   Dankjewel Marit! We zijn er inderdaad superblij mee. Het feit dat we zo’n waardevolle ervaring mogen weggeven is natuurlijk geweldig :). Mocht je mensen kennen die het kaartje verdienen, laat je ze weten over de actie?
   Liefs,
   Raisa & Elsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *