Welkom bij The Confetti Collective. Wij zijn Raisa & Elsa & wij helpen je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Download nu

nieuw e-book

Grote kans dat je weleens een gastblog hebt geschreven of gelezen. Gastbloggers schrijven artikelen voor websites waarvan zij niet de eigenaar zijn, maar waarvan de content aansluit bij zijn of haar expertise of bedrijf. Een leuke manier om jezelf te laten zien aan een nieuwe publiek, maar wat zijn nou precies de voordelen? En hoe zorg je dat je er optimaal gebruik van maakt?

Waarom gastbloggen onderdeel zou moeten zijn van jouw content marketing

Jouw kennis is waardevol, of je je het nu realiseert of niet; jij hebt een hoop te vertellen. Of je nu al lang of nog nog maar kort ondernemer bent, constant leer je weer een beetje bij. Je loopt tegen bepaalde dingen aan, lost problemen op en creëert een eigen workflow. Daarbij heb je natuurlijk ook kennis binnen jouw eigen vakgebied, specifieke kennis die niet iedereen heeft.
Het is dus erg interessant om deze kennis te delen, niet alleen voor de lezer maar ook zeker voor jou zelf. Met gastbloggen verzamel je waardevolle linkjes naar jouw site (goed voor SEO!), zet je jezelf neer als professional en kom je onder de aandacht bij een nieuw publiek. Mensen die misschien nog nooit van jou gehoord hebben zien je naam voorbij komen, en vinden aansluiting (of juist niet, ook niet erg) met jou, door middel van je gastblog.

Bereik jouw ideale klant

Het is bovendien een goede manier om je ideale klant te bereiken. Probeer juist op die sites te bloggen waar jouw ideale klant aanwezig is. Weet je nog niet welke dat zijn? Lees dan zeker even ons e-book over dit onderwerp.
Gastbloggen is dus een goede manier voor het bereiken van meer, en de juiste klanten. Het zorgt voor naamsbekendheid, waardevolle links naar je website, een expert status en als je het goed doet dan ook voor meer leads en ideale klanten. Tijd om te gaan gastbloggen dus!

Gastbloggen voor The Confetti Collective

Goed nieuws! Want voor je eerste (of volgende) gastblog kun je terecht bij ons! Sta jij te springen om een artikel te schrijven over ondernemen, online marketing, vormgeving, creativiteit of social media? Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden. We zijn benieuwd naar je ideeën en hopen zo elkaar weer een stukje verder te kunnen helpen :). Heb je vragen over gastbloggen voor ons of gastbloggen in het algemeen? Stel ze in de comments!

De voordelen van Gastbloggen (én bloggen voor The Confetti Collective)

Gastblog, Marketing

The comments +

 1. Jitske says:

  Hi! Mooie blog! Een vraag over gastbloggen. Ik was ontzettend enthousiast toen iemand op mijn oproep ‘gastblogger gezocht’ via mijn site reageerde. We zitten toevallig in dezelfde nice (yoga & gezonde voeding). Daarom leek het ons heel erg leuk blogs uit te wisselen en naar elkaars site te linken. Alleen nu las ik ergens dat dit geen enkele waarde heeft – een backlink van een pagina waar jij ook een link naar plaatst – en dat het zelfs kan worden afgestraft! Wat is jullie mening hierover?

 2. Raisa Zwart says:

  Hi Jitske,
  Een beetje een lastige vraag… Linkruil kan inderdaad worden afgestraft door Google. Maar eigenlijk vooral waarom het linkruilen wordt gedaan om het linkruilen zelf ;-). Zo worden er hele sites opgezet alleen maar voor het linken naar andere sites (waarbij de gebruiker bijv. betaald voor de link).
  Eigenlijk alle ‘regels’ die google heeft hebben te maken met overdaad, met het onnodig doorsturen verwarren van lezers. Als jullie naar elkaar linken omdat de content op elkaars site interessant is voor de lezer zou ik het zeker gewoon doen!
  Mocht je nog vragen hebben – let us know!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

Met dit keer op keer bewezen stappenplan (e-book + opdrachten) t.w.v. €37,- helpen we jou om vanaf nu écht op te vallen in jouw markt en de basis te zetten om de juiste klanten aan te gaan trekken.

Download nu tijdelijk voor maar €1,-

De zes onmisbare stappen om op te vallen in jouw markt.

Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je eigenlijk maar wat doet, als het aankomt op opvallen in jouw markt? In dit e-book t.w.v. €37,- delen we dit keer op keer bewezen stappenplan met 6 stappen, die jou gaan helpen om op te vallen in jouw markt.

Vertel me meer! >

E-book

t.w.v. €37,-
nu tijdelijk voor maar €1,-