Relaxtruien om in te werken | Blog voor creatieve vrouwelijke Ondernemers
Relaxtruien om in te werken | Blog voor creatieve vrouwelijke Ondernemers
Fijne relax-truien om in te werken vanuit huis

10/01/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Als echte Girlboss hangt jouw kast misschien wel vol met mooie jurkjes, nette colbertjes en pumps. Die van mij in ieder geval wel. Voor belangrijke zakelijke afspraken of tijdens opdrachten zorg ik dat ik er tip-top uitzie, representatief én in de stijl van mijn bedrijf. Maar de dagen dat ik thuis werk ruil ik die kleding toch wel érg graag in voor een heerlijk comfortabele trui of warm vest. Wél eentje waarvan ik blij word, zo ben ik dan ook wel weer! Op zoek naar aanvulling voor jouw collectie? Lees dan snel verder :-).
 

  1. Sam Friday // Persoonlijk mijn absolute favoriet: de truien van Sam Friday. Oorspronkelijk een lingeriemerk, maar inmiddels hebben zij ook slaapkleding, en dus zéér comfortabele truien in de collectie. Stylish en heel erg zacht van binnen :-).
  2. Scotch & Soda // Van basic sweaters tot unieke statement items vind je bij Scotch en Soda. De kleding is wat duurder dan andere merken in deze lijst, maar de kwaliteit is ook wel erg goed + de ontwerpen vrij uniek.
  3. HEMA // Liever toch iets goedkopers? Bij de HEMA vind je fijne basic truien voor kleine prijsjes.
  4. UGG Australia // Ik ontdekte pas recent dat UGG Australia eigenlijk veel meer maakt dan schoenen, pantoffels en accessoires en ben verliefd op de truien / vesten collectie. Met de roots van dit bedrijf kan het niet anders dan dat deze truien super comfortabel zijn!
  5. Modemusthaves // Een fijne, hippe webshop met een snel wisselende collectie. Voor trend-gerelateerde items moet je zeker hier zijn!

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *