Vrijheid

Event: Pop Up Office #1 in December

01/11/2017

The Confetti Collective is de plek waar wij je helpen om écht te kunnen gaan kiezen voor het bedrijf en leven waar jij van droomt. Om CEO te worden van je bedrijf en ultiem te genieten van het leven. Omdat elk moment telt. 

 TheBlog

CEO van je bedrijf & leven

Strategie

follow @confetticollectivenl

01

Ben jij klaar voor
'The Next Level'? 

Mindset

02

Kill your darlings: meer impact en focus door minder te doen

03

Wat is jouw missie
als ondernemer?
Now Trending

Vrijheid

Video's

Gastblogs

favoriete categorie

Ontdek je

Natuurlijk is het heerlijk om online met elkaar te sparren, maar er gaat wat ons betreft niks boven een goed offline gesprek waarbij je elkaar in de ogen kan kijken. Dat de ander ziet hoe je iets bedoeld en dat er vriendschappen opgebouwd kunnen worden. Dat je elkaar kunt wijzen op dingen die beter kunnen en kan complimenteren over de dingen die je goed doet. Naast de geweldige Breakfast Sessions die afgelopen oktober plaats vonden, willen we nu de allereerste CONFETTI COLLECTIVE POP-UP OFFICE lanceren!
Op maandag 18 december van 10.00 – 17.00 vindt de allereerste POP-UP OFFICE plaats en gaan we met elkaar werken bij Lot en de Walvis in Leiden! Samen werken, netwerken met een heerlijke lunch én consumpties (+ een fijn cadeautje!). Er is maar beperkt plek en ook deze keer geldt weer… Op = op!
De kosten: 29,95 euro incl. BTW
We hopen stiekem dat dit een traditie kan worden – gewoon elke maand een werkdag met allemaal toffe en ambitieuze vrouwen! Wat denken jullie, doen?!
KOOP HIER JOUW KAARTJE // OP=OP

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't go!

Niks missen én allerlei fijne tips en motivatie berichtjes in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze VIP newsletter.

WITHOUT GETTING ON THE VIP LIST

SIGN ME UP!