Marketing & Branding

Download gratis tools voor jouw bedrijf!

12/07/2017

The Confetti Collective is de plek waar wij je helpen om écht te kunnen gaan kiezen voor het bedrijf en leven waar jij van droomt. Om CEO te worden van je bedrijf en ultiem te genieten van het leven. Omdat elk moment telt. 

 TheBlog

CEO van je bedrijf & leven

Strategie

follow @confetticollectivenl

01

Ben jij klaar voor
'The Next Level'? 

Mindset

02

Kill your darlings: meer impact en focus door minder te doen

03

Wat is jouw missie
als ondernemer?
Now Trending

Vrijheid

Video's

Gastblogs

favoriete categorie

Ontdek je

Let's have a party!
The Confetti Academy komt er aan & jij kunt
als een van de eerste toegang krijgen.

Twee vrouwen, één droom. Een plek creëren waar creatieve vrouwelijke ondernemers zich thuis voelen. Een plek waar connecties worden gemaakt, je oneindig veel informatie en inspiratie vind en waar we elkaar naar een hoger niveau tillen. Welkom bij The Confetti Collective. 
We helpen je graag. En dat is precies de reden waarom we een bibliotheek hebben gemaakt met gratis tools. Waardevolle tools waarmee jij je bedrijf naar het volgende niveau brengt!

Downloadables, actie plannen, mini e-books

Je vind ze in onze Bibliotheek met gratis tools voor jouw bedrijf. Telkens wanneer we een blogpost schrijven en we je verder kunnen helpen door middel van een PDF voegen we deze toe aan de bibliotheek.

Join The Confetti Collective

We beseffen dat je leven al druk genoeg is. Daarom waarderen we het des te meer dat je deel uit wil maken van de Confetti Family!
Wanneer je je e-mailadres achterlaat onderin deze blogpost ontvang je toegang tot onze gratis content bibliotheek. Hier vindt je net dat beetje extra content wat je kan helpen om een blog ook om te zetten in acties. Omdat wij niets liever willen dan dat je met de juiste handvaten je bedrijf kunt laten groeien op de manier zoals jij dat wilt.
Deze bibliotheek wordt regelmatig geüpdatet met gratis downloads – so keep an eye out for updates!
Whoee! Is dit precies waar je naar op zoek was en gebruik jij deze ‘mini-ebooks’ om voor jezelf meer duidelijkheid te scheppen in de grote wirwar dat ondernemen heet? Share some Confetti love en deel een foto op social media terwijl je gebruik maakt van een van de downloads! Uiteraard met de #confetticollectivenl. 🙂 Wij kunnen je foto dan delen op ons account – uiteraard met de credits voor jou én een verwijzing naar jouw bedrijf! Extra promotie darling. YAY!


You can do this!
Liefs,
Elsa & Raisa

The comments +

 1. Penny

  February 2nd, 2018 at 1:40 pm

  Toegang tot de bibliotheek? Ja, graag!

 2. Raisa Zwart

  February 6th, 2018 at 4:01 pm

  Hi Penny!
  Op deze pagina leggen we uit hoe je toegang krijgt!
  http://www.confetticollective.nl/marketing/download-gratis-tools-bedrijf/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't go!

Niks missen én allerlei fijne tips en motivatie berichtjes in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze VIP newsletter.

WITHOUT GETTING ON THE VIP LIST

SIGN ME UP!