Laat jouw branding & marketing je niet langer overwhelmen. Kies de (online) leermogelijkheid die bij jouw past en zet vol zelfvertrouwen nieuwe stappen om je bedrijf te laten groeien. 

Meer klanten krijgen via Instagram

In dit programma bespreken we alles wat jij als ondernemer wilt weten over instagram. Van het vinden en aanspreken van (potentiële) klanten, hoe je hen betrokken krijgt én houdt en hoe jij jouw volgers kunt omzetten in klanten. Maar óók alle basics die ervoor zorgen dat je überhaupt eindelijk snapt hoe al die mooie stories, die je bij anderen ziet, gemaakt worden en of een bedrijfsaccount of een persoonlijk account nou eigenlijk beter voor jouw werkt. 

online training

lees meer >

The Next Level

Wil jij ondernemen vanuit hoe jíj jouw leven voor ogen hebt en een bedrijfsconcept uitzetten dat hierbij past en aansluit op wie jij bent?

Met The Next Level helpen wij jou om in 8 weken jouw bedrijf vanuit nieuwe ogen te bekijken en aan de slag te gaan om vanaf nu jouw bedrijf in te richten op een manier die ervoor gaat zorgen dat jouw bedrijf ondersteunend is voor het leven dat jij graag wilt leven. Incl. een complete strategie hóe jij dit kunt bereiken.

Benieuwd of The Next Level iets voor jou is?

lees meer >

online programma + begeleiding

The Confetti
Academy

We weten hoeveel impact het heeft, als je leert van en met ondernemers waarmee je je kunt identificeren. En precies met dit in ons achterhoofd creëerden we The Confetti Academy: een plek waar jij kunt leren van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers. Een database aan gestructureerde kennis, elke maand nieuwe masterclasses, toegang tot ons en nog veel meer. Zodat jij kunt gaan opvallen binnen jouw markt en kunt bouwen aan een bedrijf en leven waar jij van droomt. 

lees meer + word lid voor maar €24,95 per maand >

online leerschool

Een personal brand bouwen

In deze training ga je de strategische lijnen uitzetten van jouw personal brand, zodat jij straks vanuit een sterk en overzichtelijk plan jouw bedrijf kunt gaan uitbouwen op een manier die écht overbrengt wat je wilt vertellen.

'Een personal brand bouwen' is perfect voor ondernemers die graag persoonlijker willen zijn in hun bedrijf. Die zichzelf meer willen gaan inzetten om hun boodschap te versterken en te verspreiden, maar nog niet zo goed weten hoe, of moeite hebben om dit praktisch te vertalen naar de dagelijkse elemenenten van je bedrijf. 

lees meer >

online programma 

"Jullie hebben mij geleerd te geloven in mijn dromen."

The Reviews:

Door het volgen van jullie online programma ben ik op een andere manier tegen mijn bedrijf gaan aankijken. Ik zie nu zoveel meer mogelijkheden en groei. Ik heb ik geleerd te kijken naar waar wil ik uiteindelijk naar toe en weet hoe kan ik dat bereiken. Elsa en Raisa jullie hebben wij geleerd te geloven in mijzelf en mijn dromen. Dankjulliewel! [Renée Rosalia]

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

"Inspirerend. Liefdevol & ambitieus."

The Reviews:

Inspirerend. Liefdevol. Ambitieus. Betrokken. De meiden achter The Confetti Collective zijn voor mij deze vier woorden. Elke keer dat ik mijn laptop open deed en hun online programma opende kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. Lieve Elsa en Raisa, jullie zijn toppers! Let's Rock!  [Michelle Los] 

NEXT REVIEW

PREVIOUS REVIEW  / 

Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

Met dit keer op keer bewezen stappenplan (e-book + opdrachten) t.w.v. €37,- helpen we jou om vanaf nu écht op te vallen in jouw markt en de basis te zetten om de juiste klanten aan te gaan trekken.

Download nu tijdelijk voor maar €1,-