Strategie

Creative Life Event in Utrecht

28/02/2017

The Confetti Collective is de plek waar wij je helpen om écht te kunnen gaan kiezen voor het bedrijf en leven waar jij van droomt. Om CEO te worden van je bedrijf en ultiem te genieten van het leven. Omdat elk moment telt. 

 TheBlog

CEO van je bedrijf & leven

Strategie

follow @confetticollectivenl

01

Ben jij klaar voor
'The Next Level'? 

Mindset

02

Kill your darlings: meer impact en focus door minder te doen

03

Wat is jouw missie
als ondernemer?
Now Trending

Vrijheid

Video's

Gastblogs

favoriete categorie

Ontdek je

Toffe evenementen voor creatievelingen, daar zijn er maar weinig van! 24, 25 en 26 maart 2017 vind je in de Werkspoorkathedraal (een hele mooie locatie!) in Utrecht het Creative Life event. 3 dagen, een hele reeks aan toffe deelnemers, workshops, meet & greets én masterclasses. We can’t wait! 
Een kleine greep uit de deelnemers: HappyMakersBlog, Zilverblauw, Instax, Mevrouw Knot, KIJK Kalligrafie, Met Marjet, Bobini Roots & Imakin. Benieuwd naar wie er nog meer aanwezig zijn? Check dan de deelnemerspagina. Of klik even door naar de workshoppagina en kies een van de toffe workshops. Ga bijvoorbeeld aan de slag met aquarelleren, handlettering, macramé of maak je eigen plantenhanger. Wees eerlijk; dit klinkt toch geweldig; je een dagje laten inspireren, eventuele inkopen te doen én de mogelijkheid om allerlei nieuwe creatieve bezigheden te proberen, waarbij je tips krijgt van de leukste creatieve ondernemers.

“Being creative is not a hobby, it’s a way of life”
 

Met heel erg veel trots mogen we jullie vertellen: ook The Confetti Collective is aanwezig bij Creative Life. Vrijdag 24 maart om 15:30 geven we een masterclass over het vinden van jouw ideale klant. Daarna is er ook gelegenheid om ons te ontmoeten en eventuele vragen te stellen. We kijken er zo naar uit om je daar te zien en te ontmoeten! Op Facebook & Instagram geven we ook nog eens 3 x 2 kaartjes weg voor Creative Life. Tag degene waarmee jij dit creatieve evenement graag zou willen bezoeken en win! Je kunt meedoen t/m 6 Maart 16:00, waarna we de winnaars bekend maken via dezelfde social media kanalen.
Hopelijk zien we je 24 maart bij Creative Life in de Werkspoorkathedraal in Utrecht!
www.creativelife.nl

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't go!

Niks missen én allerlei fijne tips en motivatie berichtjes in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze VIP newsletter.

WITHOUT GETTING ON THE VIP LIST

SIGN ME UP!