Welkom bij The Confetti Collective. Wij zijn Raisa & Elsa & wij helpen je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Download nu

nieuw e-book

Toffe evenementen voor creatievelingen, daar zijn er maar weinig van! 24, 25 en 26 maart 2017 vind je in de Werkspoorkathedraal (een hele mooie locatie!) in Utrecht het Creative Life event. 3 dagen, een hele reeks aan toffe deelnemers, workshops, meet & greets én masterclasses. We can’t wait! 
Een kleine greep uit de deelnemers: HappyMakersBlog, Zilverblauw, Instax, Mevrouw Knot, KIJK Kalligrafie, Met Marjet, Bobini Roots & Imakin. Benieuwd naar wie er nog meer aanwezig zijn? Check dan de deelnemerspagina. Of klik even door naar de workshoppagina en kies een van de toffe workshops. Ga bijvoorbeeld aan de slag met aquarelleren, handlettering, macramé of maak je eigen plantenhanger. Wees eerlijk; dit klinkt toch geweldig; je een dagje laten inspireren, eventuele inkopen te doen én de mogelijkheid om allerlei nieuwe creatieve bezigheden te proberen, waarbij je tips krijgt van de leukste creatieve ondernemers.

“Being creative is not a hobby, it’s a way of life”
 

Met heel erg veel trots mogen we jullie vertellen: ook The Confetti Collective is aanwezig bij Creative Life. Vrijdag 24 maart om 15:30 geven we een masterclass over het vinden van jouw ideale klant. Daarna is er ook gelegenheid om ons te ontmoeten en eventuele vragen te stellen. We kijken er zo naar uit om je daar te zien en te ontmoeten! Op Facebook & Instagram geven we ook nog eens 3 x 2 kaartjes weg voor Creative Life. Tag degene waarmee jij dit creatieve evenement graag zou willen bezoeken en win! Je kunt meedoen t/m 6 Maart 16:00, waarna we de winnaars bekend maken via dezelfde social media kanalen.
Hopelijk zien we je 24 maart bij Creative Life in de Werkspoorkathedraal in Utrecht!
www.creativelife.nl

Creative Life Event in Utrecht

Strategie

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

Met dit keer op keer bewezen stappenplan (e-book + opdrachten) t.w.v. €37,- helpen we jou om vanaf nu écht op te vallen in jouw markt en de basis te zetten om de juiste klanten aan te gaan trekken.

Download nu tijdelijk voor maar €1,-

De zes onmisbare stappen om op te vallen in jouw markt.

Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je eigenlijk maar wat doet, als het aankomt op opvallen in jouw markt? In dit e-book t.w.v. €37,- delen we dit keer op keer bewezen stappenplan met 6 stappen, die jou gaan helpen om op te vallen in jouw markt.

Vertel me meer! >

E-book

t.w.v. €37,-
nu tijdelijk voor maar €1,-