Content kalender| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Content kalender| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Een content calender maken en gebruiken

09/02/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Social Media. Zoals (denk ik) velen hou ik er een haat-liefde verhouding op na met platformen als Facebook en Instagram. Ik vind het heerlijk om door Instagram te scrollen, of stories te bekijken en te zien waar iedereen mee bezig is, maar ook struggle ik vaak met wat ik wil posten op mijn bedrijfspagina’s. Het aanbrengen van een systeem heeft dit voor mij steeds makkelijker gemaakt. Dit betekent: een snellere groei van mijn bedrijf, een steeds verder uitbreidend netwerk én meer tijd voor andere dingen, omdat mijn Social Media bijhouden minder tijd vergt.
Mijn systeem? Ik gebruik een content calender. In het filmpje vertel ik jullie precies hoe dat werkt!
Samenvattend:
Een content calender helpt je om je social media planning te structureren en zorgt voor continuïteit in je feed / profiel. De 3 stappen om een content calender te maken zijn:

  1. Plan vaste momenten voor het inplannen van je social media posts.
  2. Koop of maak een contentcalender (fysiek of digitaal)
  3. Verzamel inspiratie en schrijf posts (in batch)

Adresjes voor fijne planners: check deze blogpost, of neem een kijkje in onze shop.
Succes!

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *