Ga samen met
ons aan de slag
voor je bedrijf

Boek een 2 uur durende sessie & duik met ons in op een specifiek onderwerp rondom jouw business. Zodat jij vervolgens weer vol energie en met een duidelijk plan, verder kan bouwen aan jouw bedrijf.

Vertel me meer! >

Boek nu een strategie sessie >

Hoe werkt het? >

Je kunt zelf kiezen of je liever voor een online of offline sessie gaat. De online sessie wordt gehouden via skype, de offline sessie is op een fantastische locatie in Noord- of Zuid-Holland, incl. heerlijke lunch. De kosten voor de online sessie zijn €525,- excl. BTW Deze sessie duurt twee uur en is uiteraard ook zonder lunch.. :). De kosten voor de offline sessie zijn €695,- excl. BTW, incl. lunch.

Tijdens deze strategie sessie duiken we in op de vragen die jij hebt om verder te gaan met je bedrijf. Hieronder vind je de mogelijke onderwerpen en leggen we je uit hoe jij gemakkelijk zo'n sessie kunt boeken.

Let's think of something amazing together

Boek een 2 uurs sessie & duik met ons in op een
specifiek onderwerp rondom jouw business.

de mogelijke onderwerpen >

neem contact op
om te boeken >

"Ik boek jullie volgend jaar opnieuw, voor nog een stap verder!"

The Reviews:

Op een prachtige locatie aan het strand (in Utrecht!) trof ik Elsa en Raisa van de Confetti Collective voor een strategie sessie.
Ik kijk terug op een enorm waardevolle en inspirerende ochtend waarin we samen een concreet actieplan hebben gemaakt voor de volgende stap met mijn bedrijf.

Elsa en Raisa zijn heel open en eerlijk en geven op een warme, ontspannen manier feedback en adviezen, die stuk voor stuk raak zijn. Concrete, hapklare actiepunten die ik direct kan toepassen, achteraf mooi uitgewerkt in een actieplan. Maar ook langere termijn plannen, die ik verder tot in details kan uitwerken. Enorm veel waardevol advies, van twee meiden met een bak ervaring op het gebied van strategie en marketing.

Lieve meiden: dank, dank, dank! Ik stuiter nog na van de energie die van jullie heb gekregen en ik boek jullie volgend jaar opnieuw, voor nog een stap verder! - Laura Elkhuizen

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"jullie wezen me op dat wat ik een beetje was kwijt geraakt, terug naar de 'ziel' van mijn werk."

"De sessie verliep heel prettig, niet te gestructureerd en niet all over the place. Jullie waren er al toen ik aankwam, waren goed voorbereid en wisten van mijn werk en wat er op mijn sociale media kanalen gebeurt. 
Jullie wezen me op de pijnpunten waar andere mensen me niet op wijzen en die ik zelf ook niet altijd zie, en jullie benadrukten dat ik wel degelijk goed ben in mijn werk en mijn hart daarin meer mag laten zien. Eigenlijk kwam het gros van de sessie neer op dat ik meer terug naar de ‘ziel’ van mijn werk mag en dat mag delen, en dat is iets wat ik een beetje kwijt was geraakt door alle druk en perfectionisme. Dus dank dank dank daarvoor. Dat is heel veel waard." - Lauri Miriam van Bodegraven, Agapè Stories

The Reviews:

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

01

Hoe werkt het?

Je boekt een sessie hieronder óf je neemt contact op via het contact formulier.

02

Je ontvangt van ons een vragenlijst ter voorbereiding, deze ontvangen we graag uiterlijk 3 dagen voor de sessie terug.

03

In twee uur tijd duiken we in op jouw bedrijf en waar de verbeterpunten liggen. Zodat jij met een concreet plan en to-do’s naar huis gaat en helder voor ogen hebt hoe je verder kunt.

contact >

boeken >

Meekijken en adviseren op basis van huidige marketingstrategie

strategie sessie

onderwerpen

Meedenken over nieuwe concepten en de lancering ervan

Persoonlijkheid integreren
in jouw onderneming

Aanscherpen van
ideale klant

Social media inzetten
voor je bedrijf

Meer geld verdienen
met jouw onderneming

Meedenken over inhoud en look + feel van de nieuwe website

Aanscherpen van
visie en missie

Custom (mail ons jouw vraag(stuk))

"Twee vrouwen die weten wat de belangrijke zaken zijn om je bedrijf uit te bouwen"

The Reviews:

''Een super waardevolle sessie bij Raisa en Elsa gehad. Twee vrouwen die weten wat belangrijke zaken zijn om je bedrijf goed uit te bouwen. Ik ging naar huis met een hoofd vol praktische tips waar ik gelijk mee aan de slag kon. Gelukkig kreeg ik achteraf alles helemaal uitgewerkt op papier zodat ik er telkens op terug kan vallen. Dank je wel Elsa en Raisa voor deze fijne ochtend!'' - Bertine, Boederij de Deel

"Na de sessie zat mijn hoofd bomvol inspiratie"

De strategiesessie met Raisa & Elsa was interessant, inspirerend en heel waardevol. Waar ik voor de sessie even niet meer wist welke kant ik op wilde met mijn bedrijf, zat mijn hoofd na de sessie bomvol inspiratie en inmiddels ben ik al grote stappen aan het maken. Hun enthousiasme, eerlijkheid én creativiteit hebben mij zeker geholpen. - Marianne, Leesign

The Reviews:

Wil jij graag samen aan de slag om eindelijk die uitdaging in je bedrijf aan de kant te ruimen en concreet te krijgen hoe je verder gaat? Neem contact op en dan zoeken we samen naar een geschikte datum.

doe een aanvraag

Yes! Op dit moment ligt je aanvraag in onze inbox. Shirley, onze VA, zal z.s.m. contact met je op nemen om samen te kijken welke datum voor iedereen goed uitkomt.

BEDANKT!

Santpoort-Noord & Gouda
hello@confetticollective.nl

Make it happen.
Shock everyone.

Unknown