Wetboek voor bloggers| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Wetboek voor bloggers| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Boek review: Wetboek voor bloggers door Charlotte Meindersma

21/03/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Als ex-rechtenstudente kan ik je vertellen: een ‘wetboek’ is nog nooit zo leuk, laagdrempelig en inspirerend geweest. In dit boek vertelt Charlotte je alles dat je moet weten over bloggen; van een stukje geschiedenis tot aan marketing en natuurlijk de juridische zaken. Alles behalve saai; een compleet naslagwerk voor de beginnende of ervaren blogger.
Charlotte bevindt zich in een unieke positie: omdat ze zowel fotografe als jurist is, kan ze adviezen geven over juridische zaken maar is ze ook een insider in de creatieve wereld. Dit maakt dat wij haar zo bijzonder vinden! Lees hier meer over Charlotte’s Law & Fineprints.
Het wetboek voor bloggers begint bij het begin: waarom wil jij eigenlijk bloggen, voor wie blog je en wie zijn je lezers? Je krijgt een klein geschiedenislesje over de herkomst van bloggen en er wordt gekeken naar de markt van nu. Het boek staat vol praktische tips over branding, praktische zaken zoals je website & logo, over marketing en social media. Telkens met daarbij de nodige juridische kanttekeningen. Interessant voor ondernemers die van bloggers hun werk hebben gemaakt of willen maken, maar ook voor ondernemers waarvan een blog onderdeel is van hun website / bedrijf.
“Met dit boek wil ik bloggers en andere online publicisten helpen tot professionaliseren en perfectioneren. Zodat bloggers zelfstandig kunnen zijn en blijven en niet afhankelijk hoeven zijn die ze ‘van horen zeggen’ hebben.” – Charlotte in het wetboek voor bloggers.
Ik kan eigenlijk niet anders dan dan jullie dit boek aan te bevelen. Veel vragen die vaak voorbij hoor komen van vrouwelijke ondernemers in bijvoorbeeld Facebook groepen worden hier in beantwoordt. Een fijn boek om eens in zijn totaliteit door te lezen, maar ook een perfect naslagwerk om in je kast te hebben staan.
Wetboek voor bloggers is verkrijgbaar bij bol.com.

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *