On top review| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
On top review| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Boek review: Anna Nooshin ‘On Top’

09/03/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Inspirerende verhalen van (vrouwelijke) ondernemers, we vinden ze heerlijk om te lezen. Interessant toch? Hoe iedereen toch weer een heel ander en eigen verhaal heeft, een eigen denkwijze, andere dromen en hoe iedereen een unieke weg tot het ondernemerschap bewandeld. 
Anna Nooshin is de oprichter van NSMBL.nl, een van de grootste lifestyle blogs van Nederland. Ze is een online influencer en bereikt dagelijks tienduizenden fans. Inmiddels zien we haar ook vaak op tv voorbij komen, onder andere bij Holland’s next top model en Expeditie Robinson.
In ‘On Top’ vertelt Anna je haar verhaal. Ze neemt je mee naar haar jeugd in asielzoekerscentra, schoolperiodes, vertelt over haar vriendinnen en natuurlijk de start van NSMBL. Je krijgt echt een kijkje in haar leven, dit alles verteld op een eerlijke, gedetailleerde en vaak erg grappige manier. Een boek dat je in één avond uit leest, simpelweg omdat het je aandacht pakt, en je verder wilt lezen. Een inspirerend verhaal én fijn geïllustreerd met vele foto’s.
Heel veel praktische tips staan er niet in, maar dat is ook niet erg. Het verhaal van Anna heeft een belangrijke boodschap, een van de belangrijkste die ze mee kan geven naar mijn mening: kies je eigen weg en maak je eigen keuzes. Als er iets is dat Anna heeft gedaan en nu nog doet is het dat, en met succes! We zouden je nog véél meer kunnen vertellen, maar het is natuurlijk veel leuker om ‘m gewoon zelf te gaan lezen!
‘On Top’ van Anna Nooshin is te koop op bol.com, als e-book of hardcover.

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *