Blog - confetticollective.nl

The Confetti Collective is de plek waar wij je helpen om op te vallen in je markt, door het neerzetten van een sterke branding en online marketing strategie. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

 TheBlog

follow @confetticollectivenl

01

Weten wat je moet posten op Instagram als ondernemer

02

Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

03

In één uur per week, al jouw social media content inplannen
You might like this

Download nu

meld je nu aan

Gratis webinar: Meer klanten krijgen via instagram

gratis webinar
nieuw e-book

Pas hoorde ik de zin “ondernemen is een vak”, en opeens viel het kwartje. Welk kwartje? Wanneer wij ondernemers begeleiden in hun proces, merkte ik vaak dat ik me ergens een beetje bezwaard voelde. Waarom? Om het werk wat nog op ze ligt te wachten. Om je business zo in te richten dat je jouw doelen kunt behalen, komt er namelijk veel kijken. Eenmalige taken om je bedrijf goed in te richten, maar ook terugkerende elementen die voor zichtbaarheid zorgen. Ik voelde me soms bezwaard dat ik het niet ‘makkelijker’ voor ze kon maken. En opeens realiseerde ik me: maar dat hóeft ook niet. Want ondernemen is een vak. 

Natuurlijk hoeft het niet allemaal NU en delen we het (bijvoorbeeld tijdens een strategiesessie) samen op in haalbare stappen binnen een haalbare tijd. Maar het is nog steeds vaak veel werk. Niet per se moeilijk, want we houden het graag simpel en passend bij jou als persoon, maar wel veel.

Om een gezonde en duurzame business te creëren, is er simpelweg geen ‘quick fix’. (En ik denk dat je uit moet kijken voor iedereen die het tegenovergestelde beweert. ;)) Ondernemen is namelijk een vak. Het kost tijd om het onder de knie te krijgen, om jouw ‘draai’ te vinden, om te ontdekken op welke vorm van marketing jouw klanten reageren. Wanneer je aan de slag wilt gaan om jouw bedrijf zo op te bouwen dat je steeds meer vrijheid en/of groei in je bedrijf krijgt, vraagt dat tijd, doorzettingsvermogen en discipline.

Je zult momenten gaan krijgen dat je je afvraagt waarom je deze stappen hebt gemaakt én je gaat momenten krijgen dat je jezelf zó dankbaar bent dat je hebt doorgezet. Omdat het je heeft gebracht op een plek die misschien nog wel mooier was dan waar je van droomde.

Wij helpen je niet aan ‘snel’ geld. We beloven je geen omzet van bedrag X per maand. Want wij geloven niet dat het zo werkt. Misschien kun je zoiets op korte termijn realiseren, maar op lange termijn heb je hier bar weinig aan. Het resultaat daarvan is namelijk vaak dat je iets gaat doen waarvan de basis niet goed is, dat je jezelf voorbij rent of dat je bedrijf jouw leven beheerst in plaats van de vrijheid geeft waar je juist naar op zoek was.

Wat wij dan wel doen? Wij helpen je om het vak te begrijpen. Om te leren hoe jij jouw bedrijf duurzaam kan laten groeien. Wij helpen je te ontdekken waar jouw krachten zitten en hoe je dit kunt omzetten in een strategie die in het verlengde ligt van wie je bent én wat jouw klant nodig heeft. Een strategie die vol te houden is.

Ondernemen is een vak. Je leert. Je groeit. We kunnen je nu alvast vertellen: je gaat door periodes vol twijfels en vragen, maar dat alles zal je helpen om er uiteindelijk sterker uit te komen en om elke dag steeds meer en meer te kunnen doen waar jij op dit moment van droomt. Dat leven is haalbaar. 100%. Maar het kost tijd. Tijd om het werk te doen, tijd om jezelf niet voorbij te lopen, maar vaak ook vooral tijd om de mentale uitdagingen met jezelf te doorlopen.

Jezelf die tijd gunnen om te leren, te groeien, om te ontdekken wat werkt en wat niet werkt; om je bedrijf niet rennend, maar stap voor stap te laten groeien, is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Want daarbij heb je onderweg de tijd om bij te stellen. Om te blijven luisteren naar je hart. Om te ondernemen vanuit wie jij bent. En om vanuit die basis een killer bedrijf neer te zetten.

Investeer in kennis om het ondernemerschap écht onder de knie te krijgen. Om de tools en handvatten te ontdekken die jij nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien. Maar houd voor ogen dat groei tijd nodig heeft. En dat die tijd een cadeau is, een cadeau dat jij nodig hebt om te groeien op een manier die jou op lange termijn zoveel meer geeft. Tijd geeft je visie, duidelijkheid en zorgt ervoor dat je kunt groeien op een manier die past bij wie jij bent, bij het leven dat jij graag wilt leven, en dat je ook echt het effect met je bedrijf kunt creëren waar jij naar op zoek bent.

Een gemiddelde opleiding duurt zo’n 3 tot 4 jaar. Zullen we afspreken dat je jezelf minimaal 3 jaar geeft, waarin je investeert in het leren van het vak ondernemerschap, voordat je conclusies trekt uit waar je staat met je business? 😉 (Sidenote: natuurlijk versnelt het samenwerken met een coach of mentor dit proces. Absoluut. Je zult veel sneller door blokkades en uitdagingen heenwerken dan wanneer je het ‘alleen’ doet. Maar óók als je werkt met een coach of mentor kost het bouwen van je onderneming tijd.)

Ben jij er klaar voor om jezelf die tijd te geven om je bedrijf duurzaam en vanuit de juiste kennis te laten groeien? In januari 2020 start onze Mastermind Intensive, waarin we samen met nog 7 andere deelnemers een halfjaar lang (offline) aan de slag gaan met het duurzaam laten groeien van jouw bedrijf d.m.v. bedrijfs- & online marketing strategie. Meer informatie vind je hier.

lees meer >

Anderhalf jaar geleden werd het zaadje gepland: wat als we met The Confetti Collective onze missie nog veel verder zouden kunnen uitdragen dan binnen Nederland? En dan niet zozeer met een internationaal platform in gedachte, maar in de zin van teruggeven op een diepere manier. Beiden geloven we erg in het concept van een purpose […]

lees meer >

Vind jij het vaak lastig om content te creëren voor Instagram? Staar je af en toe veel te lang naar dat scherm omdat je niets kunt bedenken om te schrijven? Weet je niet wat je moet fotograferen of filmen? Of gebeurt het net iets te vaak dat je maar niks post omdat je vastloopt?   […]

lees meer >

Jij bent een ondernemer die weet dat ze iets moois kan creëren waar jouw klant nog lang van na kan genieten. Of het nou iets is wat je hebt veranderd in het leven van je klant, of iets wat je hebt gecreëerd voor de klant waar ze nog lang met veel plezier en emotie naar […]

lees meer >

Tijd voor een eerlijk gesprek, want ik ben heel benieuwd hoe jij dit doet. Ik ben ervan overtuigd dat een positieve houding en mindset je enorm ver kan brengen, maar man – soms kan dat nog best een uitdaging zijn. Misschien herken je dat wel. Over het algemeen ben je positief ingesteld, maar wanneer je […]

lees meer >

We kregen via Instagram de vraag of je een bedrijf altijd moet starten vanuit een behoefte of wens, of dat je dat ook kunt doen vanuit een eigen passie. Een vraag waar een ieder anders op zal antwoorden, en de meningen nog al over verdeeld zijn, maar wij graag ons antwoord op, met jullie delen! […]

lees meer >

Hoe fijn zou het zijn, om al jouw social media content (strategisch) in te plannen, in slechts 1 uur per week? Dit is absoluut mogelijk, en in de video van vandaag vertellen we je hoe :).     Stappenplan uit de video om al jouw social media content in te plannen in slechts 1 uur […]

lees meer >

Heb je weleens gehoord van de 80-20 regel? Wanneer je lang bezig bent met projecten kun je soms een beetje kwijtraken waar het echt om gaat. En blijf je werken aan die laatste details terwijl je eigenlijk al lang live kan. In deze video vertellen we je hoe je daarmee om kunt gaan! 

lees meer >

We kunnen ons voorstellen dat je graag leert. Dat je graag boeken leest, webinars volgt, qua tijd en geld investeert in de gorie van je bedrijf.  Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je er soms ook achter komt dat niet alle informatie relevant is, of dat je er niet altijd iets mee doet. In […]

lees meer >

Vorig jaar namen wij beide deel aan een workation van The Souk Department en gaven we er een workshop over het creëren van een onvergetelijk bedrijf. De eigenaresse van The Souk Department, Claimy, zette in korte tijd een bedrijf op dat geheel om de plek draait waar ze zo verliefd op werd: Marrakech. Tijd om […]

lees meer >

Waar je ook bent in je business, doelen stellen is altijd goed. Download onze gratis goalplanner waarbij we je stapsgewijs helpen een plan te vormen. En daarnaast niks meer missen én allerlei fijne tips en motivatie berichtjes in je mailbox ontvangen? Schrijf je hieronder in!

Artboard 3

Get the goalplanner

Get the
goalplanner

& get on the free awesome vip list