The Confetti Collective: hét blog over ondernemen voor creatieve vrouwelijke ondernemers.
Blogs over ondernemen, je kent er vast een paar. Toch mistten wij (Elsa & Raisa) in Nederland écht een blog dat zich richt op de creatieve vrouwelijke ondernemers, een blog dat zich richt op inspiratie, motivatie en positiviteit. Dat interessante informatie bied maar ook ondernemers verbind. Begin 2016 besloten we daarom dat we The Confetti Collective zouden oprichten: dé plek voor creatieve vrouwelijke ondernemers met ambities, dromen en onwijs veel enthousiasme. Je vind er blogs over ondernemen in de breedste zin: over online marketing, financiële & juridische zaken, over het starten van een bedrijf en succesvol blijven leiden. Over social media, bloggen én je bedrijf offline op laten vallen. Ben je er klaar voor? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij:

  1. Onze inspiratie blogs mbt ondernemen
  2. Blogs over (online) marketing
  3. Blogs over de praktische kant van ondernemen

 

Gastblogs over ondernemen

Regelmatig vind je op onze site ook gastblogs van ondernemers. Op die manier laten we specialisten aan het woord om jullie van nog meer interessante informatie te kunnen voorzien. Zou je zelf een keertje willen gastbloggen? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Stuur even een mailtje naar hello@confetticollective.nl met je ideeën!
 

Word lid van onze Facebook community voor ondernemers

We zeiden het al: we creëren graag een community voor onze lezers en zijn daarom een Facebook groep gestart voor ondernemers. In de groep helpen we elkaar verder en ondersteunen we elkaar bij het ondernemen. Je vind de groep “add a little confetti to each day” hier.
 

Bekijk onze lijst van inspirerende boeken voor ondernemers

Want hoe fijn kan het zijn om een boek te lezen waar je echt iets mee kunt. Een boek dat je tips geeft, je verder helpt in je zakelijke ontwikkeling, je als persoon helpt groeien of je inspireert op wat voor vlak dan ook. Maar welke boeken zijn dan echt interessant? We maakten een lijstje voor je met onze favoriete boeken voor ondernemers, zodat jij precies weet welke boeken handig zijn om te bestellen!
 

Neem een kijkje in de shop vól handige producten voor ondernemers.

Je vind er bijvoorbeeld een e-book over het zoeken en vinden van je ideale klant, mail templates voor ondernemers, Lightroom presets en mogelijkheden tot coaching voor ondernemers (Skype sessies met Elsa of Raisa). Check de shop hier.
 
Blog voor ondernemers | The Confetti Collective
 

The comments +

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse convallis tellus ut venenatis interdum. Integer ut elit sollicitudin, aliquam orci a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse convallis tellus ut venenatis interdum. Integer ut elit sollicitudin, aliquam orci ac, malesuada nisi.