sale 01

Social Stories

Mis je inspiratie om regelmatig te posten op social media? 

Ben jij overtuigd dat persoonlijk zijn op social media werkt? Wil je een échte connectie maken met je volgers? Maar vind je het lastig om persoonlijke en effectieve teksten te schrijven? Of wil je tijd besparen én je tijd rondom social media effectiever inzetten? 

Social stories is dé kickstart voor jouw social media profiel. Download nu 1 van de 6 bundels met personaliseerbare teksten en beelden, en je kunt binnen vijf minuten al aan de slag.

vanaf €12,95,-

meer info

35% korting met de code 'BFS'

sale 02

E-books

Wil je hands-on direct aan de slag kunnen met informatie die je gelijk praktisch kunt gaan toepassen?

Wij hebben een toffe collectie e-books voor je, waarin we je zowel informatie geven als praktisch helpen. Van het vinden + bereiken van je ideale klant, alle informatie + tips rondom een # onderzoek om je instagram te laten groeien of bijvoorbeeld een e-book vol informatie over adverteren op facebook en instagram. It's all there én je kan met een paar minuten aan de slag met alle informatie die jij nodig hebt.

meer info

35% korting met de code 'BFS'

sale 03

Strategie sessies

Ga samen met ons aan de slag voor je bedrijf.

Boek een 2 uurs sessie & duik met ons in op een specifiek onderwerp rondom jouw business. Zodat jij vervolgens weer vol energie en met een duidelijk plan, verder kan bouwen aan jouw bedrijf.

Je kunt zelf kiezen of je liever voor een online of offline sessie gaat. De online sessie wordt gehouden via skype, de offline sessie is op een fantastische locatie in Noord- of Zuid-Holland, incl. heerlijke lunch.

meer info

€50,- korting met de code 'letsdothis'

sale 04

Mastermind Intensive

Plan voor 2 dec een call voor Mastermind Intensive en ontvang half jaar lidmaatschap van de vernieuwde Academy (vanaf januari), wanneer de reservering definitief is.

In de afgelopen jaren hebben we zoveel geleerd over ondernemerschap, maar ook over wat je verder nodig hebt om te groeien. Met onze Mastermind Intensive gaan we een combinatie maken van al deze facetten. Eerlijke verhalen, praktische kennis, mindset en een kleine groep like minded ondernemers die elkaar écht verder brengen gedurende een ofline half jaar traject, waar we aan de slag gaan met de groei van jouw bedrijf. 

meer info

boek voor 2 dec een vrijblijvende call & ontvang een half jaar abbo op de academy*