The Confetti Academy

de online + offline leerschool voor ondernemers

beelden: blond & Blauw + Kleine verhalen videografie

Je houdt van groei op zowel zakelijk als persoonlijk gebied, en wil graag dat jouw bedrijf het leven kan ondersteunen waar je gelukkig van wordt. 

Maar, werken aan je bedrijf in plaats van altijd maar er in, is lastig. Het is uitdagend om tijd vrij te maken om nieuwe dingen te leren, en om de juiste informatie te vinden voor jouw situatie. Bovendien mis je soms mensen om je heen die jou écht verder kunnen helpen en met je meedenken wanneer nodig. Met The Confetti Academy schakel je ons in als jouw online coach, helpen we jou groeien met je bedrijf op een duurzame en effectieve manier en heb je een community achter je met like-minded ondernemers (want laten we wel wezen, er zijn weinig mensen zo leuk als ondernemers. :)). 

Als ondernemer ben je altijd in ontwikkeling

Platformen komen en gaan, trends vliegen je om de oren en als ondernemer / marketeer is het uitzoeken waar je wel en niet in mee wilt gaan. Een constante factor in al dat marketing geweld en al die veranderingen is e-mail. Een communicatiemiddel dat iedereen gebruikt en dat al jarenlang wordt ingezet als marketingtool. En hoewel de strategieën binnen e-mailmarketing zich ontwikkelen en veranderen blijft één ding constant: een e-mail is een van de meest directe en meest beïnvloedbare manieren waarop jij on top of mind kan blijven bij jouw huidige klanten én waarmee je nieuwe klanten kunt laten kennismaken met jouw bedrijf. Het is een manier van marketing waarbij je geen last hebt van algoritmes, en de grillen van al die Silicon Valley bedrijven (we love them, but… you know ;-)). Maar juist omdat het zo direct en effectief is, dien je er ook voorzichtig mee om te gaan...

Starten met
e-mailmarketing

ik wil de academy graag uitproberen!

deze maand in de academy

Wat behandelen we deze maand?
⚡️Waarom jij je ‘druk’ zou moeten maken om
     e-mailmarketing
⚡️Alternatieve vormen van e-mailmarketing
⚡️Handige programma’s om mee aan de slag te gaan
⚡️Ook e-mailmarketing draait om de behoefte van de klant
⚡️Interview met Academy member Esther van
    @kleineverhalenvideografie
⚡️Weggever - moe (en hoe je wél een goede weggever
     creëert) door @petra_wamanya
⚡️Waarom je jouw weggever wilt focussen op één doelgroep
⚡️Evergreen welkomstfunnel
⚡️Slimme tijden om te mailen
⚡️Evergreen newsletter
⚡️Manieren om je e-maillijst op te bouwen
⚡️E-mailmarketing woordenboek
⚡️Belangrijke trips & tricks

Wat behandelen we deze maand?
⚡️Waarom jij je ‘druk’ zou moeten maken
    om e-mailmarketing
⚡️Alternatieve vormen van
    e-mailmarketing
⚡️Handige programma’s om mee aan de
     slag te gaan
⚡️Ook e-mailmarketing draait om de
    behoefte van de klant
⚡️Interview met Academy member Esther
    van @kleineverhalenvideografie
⚡️Weggever - moe (en hoe je wél een
     goede weggever creëert) door
    @petra_wamanya
⚡️Waarom je jouw weggever wilt focussen
    op één doelgroep
⚡️Evergreen welkomstfunnel
⚡️Slimme tijden om te mailen
⚡️Evergreen newsletter
⚡️Manieren om je e-maillijst op te bouwen
⚡️E-mailmarketing woordenboek
⚡️Belangrijke trips & tricks

onderwerpen coming up
Maart:
Werken aan een sterke(re) personal brand
April: Hoe schaalbaar is jouw bedrijf?
Mei: Promotionele fases. 
Juni: Netwerk & Community
Juli: Hoe bouw je nu echt een sterke marketing strategie.
Augustus: Een online cursus maken

Hoe gaan we dat doen?

Je leert aan de hand van ons maandelijkse digitale magazine. We delen er waardevolle informatie en inspiratie over onderwerpen die jou raken als ondernemer. Behapbare maar diepgaande artikelen, aangevuld met meningen vanuit de community, mooie extra's en interviews met leden. Dit alles aangepast op jouw behoeften als ambitieuze ondernemer.

Kennis en inspiratie 

1

Je elimineert het gevoel dat 'je maar wat doet', door een maandelijkse prikkel aan informatie, opdrachten en ondersteuning van ons als jouw online coaches. Zo werk je strategisch toe naar jouw doelen en creëer je het bedrijf en leven waar jij écht gelukkig van wordt. 

Visie en strategie 

2

Je werkt AAN je bedrijf, maar doet dat niet alleen. Wanneer de inspiratie mist, de motivatie even ver te zoeken is, een helpende hand mist, OF wanneer je je successen wilt vieren is daar de community. Like minded ondernemers die jou ondersteunen en waarmee je samen verder groeit.

Community en Accountability

3

Wat is de Academy precies?

+ maandelijks een nieuw digitaal magazine met inspirerende en informatieve artikelen, tips en tricks, meningen uit de community en een interview met een Academy lid.
+ verdiepend materiaal in de vorm van video, audio, livesessies en links naar interessante bronnen. 
+ een besloten IG account waar we de Academy wekelijks on top of mind houden, live calls doen en waardevolle lessen meegeven, gewoon in je Instagram feed. 

+ een besloten online community via slack waar je jouw vragen aan ons én aan de andere ondernemers in de community kan stellen, maar waar je ook schaamteloze GIF's kan delen en je successen met elkaar kunt vieren.
+ toegang tot onze exclusieve Academy events (ticketprijs is voor de onkosten) waar we elkaar elk kwartaal offline ontmoeten en de geleerde lessen nog verder gaan toepassen..

Dit alles zodat jij...

+ Een stok achter de deur hebt en door middel van onze strategieën, aan je bedrijf gaat werken in plaats van alleen er in. 
+ Een vangnet hebt voor wanneer het moeilijk wordt. Want yes, dat is ook ondernemen. Maar met een community van likeminded ondernemers, en wij als jouw personal online coaches maak je het jezelf een stuk comfortabeler.
+ Leert om zo effectief mogelijk doelen te stellen, na te streven en ook je successen gaat vieren. 

+ Niet zelf 100-en boeken door hoeft te spitten, en online cursussen hoeft te doen, maar de door ons geleerde lessen, toe kunt gaan passen op jouw eigen situatie. 
+ Je jezelf niet meer tegenhoud in je groei op persoonlijk en zakelijk gebied.

"De inhoud van de Academy overtreft mijn verwachtingen"

The Reviews:

Vol enthousiasme starte ik met The Confetti Academy. De leeromgeving ziet er niet alleen heel mooi uit, maar de inhoud van de Academy die aangeboden worden overtreft mijn verwachtingen. Er zit diepgang in, er worden veel voorbeelden gegeven. Daarnaast zorgen de uitgebreide werkboeken ervoor dat je heel gericht voor jouw bedrijf aan de slag kan gaan met de inhoud. Kortom: zeer veel waardevolle informatie om je aan het denken (en doen) te zetten, ik zou het zeker aanraden! - Annika, Inimini Homemade

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"Ik wacht vol ongeduld op het magazine van de volgende maand"

The Reviews:

De magazines van The Confetti Academy vind ik echt top! Ze zetten me echt aan tot actie - Laura Elkhuizen 

Ik ben ook al vol ongeduld aan het wachten op de nieuwe magazine. Ik verslind ze als een echt tijdschrift! - Eline Truijen

The Confetti Academy is een hele fijne plek waar kennis, dromen en focus samenkomen. Allemaal om jou als ondernemer te laten groeien met je bedrijf en als persoon. Ik word hier zo blij van, dankjewel Elsa en Raisa! :) - Dianne van der Lee

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"Een aandrader voor
iedereen die haar business wil laten groeien"

Ik word heel blij van The Confetti Academy! De uitstraling is vrouwelijk & licht, maar toch voel je dat je in een professionele omgeving zit. Het idee van de categorieën vind ik heel fijn, zo kies ik gewoon uit waar ik op dat moment behoefte aan heb. Bij de masterclasses is het ideaal dat er naast de video ook een werkboek bij zit, zo kun je meteen ermee aan de slag gaan en blijft het niet bij een interessant filmpje kijken. Aanrader dus voor iedereen die een business wil laten groeien en daar wat handvatten voor nodig heeft! - Kassandra, Female Pilot Hub

The Reviews:

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

"De Academy is een hele fijn plek waar kennis, dromen en focus samenkomen."

The Confetti Academy is een hele fijne plek waar kennis, dromen en focus samenkomen. Allemaal om jou als ondernemer te laten groeien met je bedrijf en als persoon. Ik word hier zo blij van, dankjewel Elsa en Raisa! :) - Dianne van der Lee

The Reviews:

NEXT REVIEW

PREVIOUS  REVIEW  / 

The Reviews:

Wie zijn wij?

Wij zijn Elsa (l) & Raisa (r), beide acht jaar ondernemers en sinds drie jaar de eigenaressen van ons bedrijf The Confetti Collective. In onze acht jaar als ondernemers hebben we heel wat ondernemersboeken gelezen, trainingen gevolgd en coaching gehad. Dat zorgde voor een hoop successen, maar ook veel ( ;)) leermomenten. 

We merkten al snel dat niet alle informatie goed was voor ons bedrijf. Soms liepen we daardoor vast of maakten we de verkeerde keuzes. Lessen, waar we enorm veel van hebben geleerd. En die lessen? Die zetten wij graag om, waardoor niet alleen wij hier veel van leren, maar wij het ook kunnen doorgeven aan élke ondernemer die duurzaam wil groeien met zijn of haar bedrijf.

En precies met dit in ons achterhoofd creëerden we The Confetti Academy: een plek waar jij kunt leren van ons en van gelijkgestemde ondernemers. Een database aan gestructureerde kennis in de vorm van magazines, een online én offline community aan like-mined ondernemers, elk kwartaal een event, toegang tot ons en nog veel meer. Zodat jij onderneemt vanuit een goede basis en een betere marketeer wordt voor je eigen bedrijf. Zodat jij vanuit daar kunt bouwen aan het bedrijf en leven waar jij van droomt. 

Wij zijn Elsa (l) & Raisa (r), beide acht jaar ondernemers en sinds drie jaar de eigenaressen van ons bedrijf The Confetti Collective. In onze acht jaar als ondernemers hebben we heel wat ondernemersboeken gelezen, trainingen gevolgd en coaching gehad. Dat zorgde voor een hoop successen, maar ook veel ( ;)) leermomenten. 

We merkten al snel dat niet alle informatie goed was voor ons bedrijf. Soms liepen we daardoor vast of maakten we de verkeerde keuzes. Lessen, waar we enorm veel van hebben geleerd. En die lessen? Die zetten wij graag om, waardoor niet alleen wij hier veel van leren, maar wij het ook kunnen doorgeven aan élke ondernemer die duurzaam wil groeien met zijn of haar bedrijf.En precies met dit in ons achterhoofd creëerden we The Confetti Academy: een plek waar jij kunt leren van ons en van gelijkgestemde ondernemers. Een database aan gestructureerde kennis in de vorm van magazines, een online én offline community aan like-mined ondernemers, elk kwartaal een event, toegang tot ons en nog veel meer. Zodat jij onderneemt vanuit een goede basis en een betere marketeer wordt voor je eigen bedrijf. Zodat jij vanuit daar kunt bouwen aan het bedrijf en leven waar jij van droomt. 

In onze acht jaar als ondernemers hebben we een hoop successen, maar ook veel leermomenten gehad.

ik leer graag van jullie! >

met dat in gedachten CREËERDEN we de academy, zodat jij onderneemt vanuit een goede basis en een betere marketeer wordt voor je eigen bedrijf.

"Ik word uitgedaagd om kritisch naar mijn bedrijf te kijken"

Door Elsa en Raisa word ik met The Confetti Academy, uitgedaagd om kritisch naar mezelf en mijn bedrijf te kijken, verbeterpunten te signaleren en deze aan te pakken. 

Ik miste een laagdrempelig programma die mij helpt om mijn bedrijf (en mezelf) naar de next level te trekken. Want samen weet je meer dan alleen. Er zijn veel verschillende lessen bij The Confetti Academy en je bepaalt zelf welke les bij jouw situatie nu het beste past. Juist dat je zelf kiest welke les je gaat volgen en waar je op focust, is voor mij een dikke plus. Zo weet ik zeker dat ik de juiste lessen volg op het moment dat ik daar behoefte aan heb. 

Kortom: ik raad The Confetti Academy iedereen aan, maar wel alleen als serieus met je bedrijf en jezelf aan de slag wilt. Je zult kritisch moeten zijn, niet bang zijn voor veranderingen en/of verbeteringen. Je gaat hard werken om verder te groeien en dit zal soms confronterend zijn, maar je doet het niet alleen en met behulp van dit programma ga je veel verder komen.

Reviews

x Eline - Casalien

"Het is enorm fijn om toegang tot een database aan kennis te hebben."

Het afgelopen jaar ben ik al enorm fan geworden van de Confetti Collective. Alle masterclasses, ebooks, Facebook lives, en The Next Level hebben me al zoveel gebracht. Maar de reden dat ik al echt aan ging toen ik hoorde over een The Confetti Academy is dat daarbinnen alles gebundeld is, alles terug te vinden is en ik nieuwe masterclasses ook niet meer kan missen als het even niet uitkomt. Daardoor kan ik alle kennis die ik tot me wil nemen, vinden op het moment dat ik juist dat nodig heb. Daarnaast ziet het er ook nog eens super mooi uit, staat er al een hele hoop aan informatie op, en is het gewoon fijn dat hier iedere maand bij gaat komen! Voor mij als ZZP’er is het ook heel fijn om zo’n database aan kennis beschikbaar te hebben. Het is vaak al druk genoeg, en alles zelf uitzoeken is ook niet te doen. Binnen The Confetti Academy kan ik over verschillende thema’s op een makkelijke manier kennis op doen. 

Reviews

Wij zoeken ondertussen de lieve eigenaresse van deze woorden nog even op... :)

Veelgestelde vragen

Na aanmelding ontvang je een mail van ons met alle informatie en je inlog code. Je leert aan de hand van ons maandelijkse digitale magazine. We delen er waardevolle informatie en inspiratie over onderwerpen die jou raken als ondernemer. Behapbare maar diepgaande artikelen & praktische know how en opdrachten, aangevuld met meningen vanuit de community, mooie extra's en interviews met leden. 

Hoe werkt het precies?

Q

Veelgestelde vragen

Nee, je ontvangt toegang tot de content van de maand dat je lid wordt. Op elke eerste van de maand wordt de facturatie gedaan en ontvang je ook toegang tot de nieuwe informatie. Wel kan je eerdere content ook aanschaffen. Zo kan je zelf kiezen welke eerder informatie jij relevant vindt om mee aan de slag te gaan.

+ HEB IK TOEGANG TOT ALLE CONTENT?

Q

Veelgestelde vragen

Don't you worry! Zo lang als je lid blijft hou je de prijs die je nu betaald. Stop je (tijdelijk)? Dan geldt bij de nieuwe aanmelding de prijs die we op dat moment hanteren.

+ WAT ALS DE PRIJS VERANDERD?

Q

Veelgestelde vragen

Yup. Het enig wat je hoeft te doen is ons een mailtje sturen en wij zorgen vervolgens dat je abonnement geannuleerd wordt. Zorg dat je het voor de eerste van de maand doet, dan wordt het abonnement bij je afgeschreven.

+ KAN IK HET abonnement MAKKELIJK STOP ZETTEN?

Q

Veelgestelde vragen

Deze kan je hier vinden.

+ WAT ZIJN DE ALGEMENE VOORWAARDEN?

Q

Veelgestelde vragen

Het verschilt natuurlijk een beetje per onderwerp, maar het lezen van het magazine + het kijken / luisteren / lezen van de verdiepende content kost gemiddeld zo'n 1,5 / 2 uur per maand. Daarna ga je natuurlijk aan de slag met het toepassen van de geleerde content. We zouden in ieder geval één dag per maand voor jezelf vrij plannen om hiermee aan de slag te gaan.

+ HOEVEEL TIJD KOST HET?

Q

Veelgestelde vragen

Yes, dat kan. Je kan gewoon aan de slag gaan met het magazine / onderwerp van die maand. Mocht je de live call van die maand hebben gemist, dan kan je die gewoon terug kijken via IGTV (op het besloten account) of via de website.

+ KAN IK HALVERWEGE INSTROMEN?

Q

Veelgestelde vragen

Nee, dat kan helaas niet. Mocht je een periode pauze willen nemen dan kan je er voor kiezen om het abonnement te laten lopen (is waarschijnlijk goedkoper) of stop te zeggen en weer in te schrijven als je aan de slag gaat. Dan betaal je, wanneer je opnieuw inschrijft, wel het bedrag wat we dan hanteren voor de Academy.

+ KAN IK HET ABONNEMENT PAUZEREN? 

Q

LIFETIME PRICE: word nu lid en blijf lid voor 37 euro per maand, ook wanneer de prijs omhoog gaat.
Maandelijks opzegbaar

€27,-

incl. btw

Betaal jaarlijks

LIFETIME DISCOUNT: word nu lid en blijf lid voor 399 euro per jaar, ook wanneer de prijs omhoog gaat. 

€399,-

voor één jaar / incl. btw

En krijg meer dan één maand gratis 

Aanmelden

aanmelden

Betaal maandelijks

Probeer tot de eerste van de volgende maand voor maar: 
Daarna €37,- per maand / incl. BTW

Word lid

al meer dan 150 ondernemers gingen je het afgelopen jaar voor

Extra voordelig

PS: twijfel je nog of the Academy iets voor jou is? Probeer het gewoon eens. Het is de enige manier om erachter te komen. Het membership is maandelijks opzegbaar.