Als ondernemer ontkom je er niet aan: verkopen. Helaas is dat ook zo'n ding die veel ondernemers best lastig vinden. Zeker die eerste paar jaar. Dat weten we, maar we weten ook hoe belangrijk het is om een omslag te gaan maken. Want je kunt nog zo goed zijn in branding of marketing, als je de daadwerkelijke verkoop niet doet, dan zal je een stuk minder binnen halen dan dat je zou kunnen doen. In dit magazine gaan we je stap voor stap meenemen & je helpen om deze strategische manier (verkopen aan de hand van promotionele fases) eigen te maken. Zodat je deze skill voor altijd kunt blijven gebruiken. We helpen je bovendien niet alleen op praktisch gebeid, maar besteden natuurlijk ook aandacht aan het mindset gedeelte. Want: verkopen is niet altijd even makkelijk. Zoals je van ons gewend bent staat ook bij verkopen authenticiteit voorop, en weten we zeker dat dit magazine jou gaat helpen om makkelijker te gaan verkopen. Oftewel: écht te gaan staan voor hetgeen dat jij aanbied en er over durven praten. Want dat, dat is een service naar jouw klant toe!

Hoe goed gaat verkopen jou af?

vertel me meer!

The Confetti Academy is onze online + offline school, waar we elke maand een nieuw onderwerp uitdiepen rondom online marketing en het neerzetten van een sterke basis voor je bedrijf. Samen met inmiddels +130 leden, kom je in een warme en motiverende community, waarbij je samen met de andere leden AAN je bedrijf werkt. 

Door middel van een interactief, digitaal magazine  nemen we je mee in het onderwerp van de maand. Dit doen we o.a. aan de hand van informatieve artikelen, opdrachten, extra verdiepende content. Daarnaast heb je ons, Raisa & Elsa, als jouw online coach beschikbaar. In Slack beantwoorden zowel wij, als de andere leden van de community de vragen waar jij tegen aan loopt. (Of vieren we het feest met je mee als je toffe successen behaalt!)

Daarnaast vindt er elk kwartaal een event plaats, waarin we elkaar ontmoeten en aan de slag gaan met het onderwerp van dat event. (Elk event heeft een ander onderwerp.)

Welkom bij The Confetti Academy

hoe doen we dit?

inclusief toegang tot ons + een community van like minded vrouwen

Eerst volgende zoomcall: donderdagavond 7 mei om 20.00u

wat leden zeggen

"De Academy heeft me geholpen om van mijn hobby een goedlopend, professioneel bedrijf te maken en motiveert me elke maand om te blijven groeien als ondernemer"

@antoinetmurier
fotograaf

"Door mijn lidmaatschap bij de Academy heb ik het gevoel dat ik het niet alleen hoeft te doen en dat ik altijd met iemand kan sparren als ik het even niet meer weet."

@mamapraatjes.nl
opvoed coach

"De Academy is voor mij heel waardevol. Elke dag leer ik meer en kan ik een volgende stap zetten"

@klarikelingerie
lingerie & badmode ontwerper

"Ik ben nu alweer een hele tijd lid van de Confetti Academy & ik kan oprecht zeggen dat ik er zoveel aan heb gehad! Op mijn eigen tempo kan ik leren over de onderwerpen die mij helpen. En de community, die is geweldig. Je kunt er alles bespreken. Iedereen is zo bereid om je te helpen!

@textbygenevieve
Verhalenstrateeg

wat komt er deze maand aan bod?

Verkopen. Het gaat je easy af óf je vind het soms een flinke uitdaging. Als dat laatste het geval is, dan is dit magazine voor jou. In het magazine duiken we in op de vraag wat er nodig is vóór je goed kunt verkopen. Wat denk jij dat het is?

01. Wat er vooraf aan verkopen gaat

Goed verkopen heeft natuurlijk ook álles te maken met of dat wat jij doet, ook past bij de klant die je (wilt) bedienen. Want je kunt een kei zijn in verkopen, maar als je aanbod niet aansluit, levert dat alsnog niets op...

02. Een oplossing bieden waar jouw klant echt op zit te wachten

Een promotionele fase bestaat voor online bedrijven vaak uit ca. vier weken. In deze vier weken loop je een bepaald stappenplan af, om te zorgen dat je klant in week 3/4 de beslissing kan maken.

03. Compleet stappenplan voor vier weken promotie

Passief inkomen; je hebt de term misschien wel vaker gehoord. Maar wat is het precies en is dit iets wat jij wellicht ook wilt creëren met jouw bedrijf?

05. Wat is passief inkomen en hoe creëer je het?

Wanneer je gaat opschalen kan dat bijvoorbeeld zijn doordat je onderdelen gaat uitbesteden. Wij delen onze lessen hierin met je. Want goed voorbereid zijn is het halve werk right?

06. De kracht & valkuilen van uitbesteden

Oké, weten dat je een schaalbaar bedrijf wilt is één, weten hoe je dat kunt doen is twee. So let's dive in!

04. Manieren om je bedrijf op te schalen

Hoe werkt de Academy?

Je leert aan de hand van ons maandelijkse digitale magazine. We delen er waardevolle informatie en inspiratie over onderwerpen die jou raken als ondernemer. Behapbare maar diepgaande artikelen, aangevuld met meningen vanuit de community, mooie extra's en interviews met leden. Dit alles aangepast op jouw behoeften als ambitieuze ondernemer.

Kennis en inspiratie 

1

Je elimineert het gevoel dat 'je maar wat doet', door een maandelijkse prikkel aan informatie, opdrachten en ondersteuning van ons als jouw online coaches. Zo werk je strategisch toe naar jouw doelen en creëer je het bedrijf en leven waar jij écht gelukkig van wordt. 

VISIE EN STRATEGIE 

2

Je werkt AAN je bedrijf, maar doet dat niet alleen. Wanneer de inspiratie mist, de motivatie even ver te zoeken is, een helpende hand mist, OF wanneer je je successen wilt vieren is daar de community. Like minded ondernemers die jou ondersteunen en waarmee je samen verder groeit.

COMMUNITY EN ACCOUNTABILITY

3

Wat is de Academy precies?

+ maandelijks een nieuw digitaal magazine met inspirerende en informatieve artikelen, tips en tricks, meningen uit de community en een interview met een Academy lid.
+ verdiepend materiaal in de vorm van video, audio, livesessies en links naar interessante bronnen. 
+ een besloten IG account waar we de Academy wekelijks on top of mind houden, live calls doen en waardevolle lessen meegeven, gewoon in je Instagram feed. 

+ een besloten online community via slack waar je jouw vragen aan ons én aan de andere ondernemers in de community kan stellen, maar waar je ook schaamteloze GIF's kan delen en je successen met elkaar kunt vieren.
+ toegang tot onze exclusieve Academy events (ticketprijs is voor de onkosten) waar we elkaar elk kwartaal offline ontmoeten en de geleerde lessen nog verder gaan toepassen..

Dit alles zodat jij...

+ Een stok achter de deur hebt en door middel van onze strategieën, aan je bedrijf gaat werken in plaats van alleen er in. 
+ Een vangnet hebt voor wanneer het moeilijk wordt. Want yes, dat is ook ondernemen. Maar met een community van likeminded ondernemers, en wij als jouw personal online coaches maak je het jezelf een stuk comfortabeler.
+ Leert om zo effectief mogelijk doelen te stellen, na te streven en ook je successen gaat vieren. 

+ Niet zelf 100-en boeken door hoeft te spitten, en online cursussen hoeft te doen, maar de door ons geleerde lessen, toe kunt gaan passen op jouw eigen situatie. 
+ Je jezelf niet meer tegenhoud in je groei op persoonlijk en zakelijk gebied.

ik word lid van de academy

onderwerpen coming up

Promotionele
fases

YES! ik word lid van de academy

mei

Hoe schaalbaar is jouw bedrijf?

april

Netwerk & community

juni

Netwerk & community

YES! ik word lid van de academy

juni

Promotionele 
fases

mei

Creëer een killer marketing strategie

juli

Creëer een killer marketing strategie

YES! ik word lid van de academy

juli

Netwerk &
community

juni

Een online
cursus maken

augustus

Een online 
cursus maken

YES! ik word lid van de academy

augustus

Creëer een killer marketing strategie

juli

De volgende thema's volgen later

september

De volgende thema's volgen later

YES! ik word lid van de academy

september

Een online 
cursus maken

aug

bekijk eerdere issues

Werken aan een sterke(re) personal brand

YES! ik word lid van de academy

maart

Starten met 
e-mailmarketing

februari

Hoe schaalbaar is
jouw bedrijf?

april

Hoe schaalbaar is 
jouw bedrijf?

YES! ik word lid van de academy

april

Werken aan een sterke(re) personal brand

maart

Promotionele fases

mei

Wat leden over de Academy zeggen

LAURA ELKHUIZEN FOTOGRAFIE
@laurabedrijfsfotografie

FLOWS ON MUSIC
@flowsonmusic

PAULIEN VAN DER WERF
@peaks.and.pines.photography

Foto's: Share Fotografie

Wij zijn Elsa (l) & Raisa (r), beide acht jaar ondernemers en sinds drie jaar de eigenaressen van ons bedrijf The Confetti Collective. In onze acht jaar als ondernemers hebben we heel wat ondernemersboeken gelezen, trainingen gevolgd en coaching gehad. Dat zorgde voor veel mooie momenten, maar ook veel (;)) leermomenten. 

We merkten al snel dat niet alle informatie goed was voor ons bedrijf. Soms liepen we daardoor vast of maakten we de verkeerde keuzes. Lessen, waar we enorm veel van hebben geleerd. En die lessen? Die zetten wij graag om, waardoor niet alleen wij hier veel van leren, maar wij het ook kunnen doorgeven aan élke ondernemer die duurzaam wil groeien met zijn of haar bedrijf. 


En precies met dit in ons achterhoofd creëerden we The Confetti Academy: een plek waar jij kunt leren van ons en van gelijkgestemde ondernemers. Een database aan gestructureerde kennis in de vorm van magazines, een online én offline community aan like-mined ondernemers, elk kwartaal een event, toegang tot ons en nog veel meer. Zodat jij onderneemt vanuit een goede basis en een betere marketeer wordt voor je eigen bedrijf. Zodat jij vanuit daar kunt bouwen aan het bedrijf en leven waar jij van droomt. 

Acht jaar 'on the road' als ondernemers

wie zijn jullie?

Wij delen onze lessen graag met je, om zo jou te helpen om een duurzaam bedrijf op te kunnen bouwen.  

met dat in gedachten CREËERDEN we de academy, zodat jij onderneemt vanuit een goede basis en een betere marketeer wordt voor je eigen bedrijf.

Veelgestelde vragen

Na aanmelding ontvang je een mail van ons met alle informatie en je inlog code. Je leert aan de hand van ons maandelijkse digitale magazine. We delen er waardevolle informatie en inspiratie over onderwerpen die jou raken als ondernemer. Behapbare maar diepgaande artikelen & praktische know how en opdrachten, aangevuld met meningen vanuit de community, mooie extra's en interviews met leden. 

Hoe werkt het precies?

Q

Veelgestelde vragen

Nee, je ontvangt toegang tot de content van de maand dat je lid wordt. Op elke eerste van de maand wordt de facturatie gedaan en ontvang je ook toegang tot de nieuwe informatie. Wel kan je eerdere content ook aanschaffen. Zo kan je zelf kiezen welke eerder informatie jij relevant vindt om mee aan de slag te gaan.

+ HEB IK TOEGANG TOT ALLE CONTENT?

Q

Veelgestelde vragen

Don't you worry! Zo lang als je lid blijft hou je de prijs die je nu betaald. Stop je (tijdelijk)? Dan geldt bij de nieuwe aanmelding de prijs die we op dat moment hanteren.

+ WAT ALS DE PRIJS VERANDERD?

Q

Veelgestelde vragen

Yup. Het enig wat je hoeft te doen is ons een mailtje sturen en wij zorgen vervolgens dat je abonnement geannuleerd wordt. Zorg dat je het voor de eerste van de maand doet, dan wordt het abonnement bij je afgeschreven.

+ KAN IK HET abonnement MAKKELIJK STOP ZETTEN?

Q

Veelgestelde vragen

Deze kan je hier vinden.

+ WAT ZIJN DE ALGEMENE VOORWAARDEN?

Q

Veelgestelde vragen

Het verschilt natuurlijk een beetje per onderwerp, maar het lezen van het magazine + het kijken / luisteren / lezen van de verdiepende content kost gemiddeld zo'n 1,5 / 2 uur per maand. Daarna ga je natuurlijk aan de slag met het toepassen van de geleerde content. We zouden in ieder geval één dag per maand voor jezelf vrij plannen om hiermee aan de slag te gaan.

+ HOEVEEL TIJD KOST HET?

Q

Veelgestelde vragen

Yes, dat kan. Je kan gewoon aan de slag gaan met het magazine / onderwerp van die maand. Mocht je de live call van die maand hebben gemist, dan kan je die gewoon terug kijken via IGTV (op het besloten account) of via de website.

+ KAN IK HALVERWEGE INSTROMEN?

Q

Veelgestelde vragen

Nee, dat kan helaas niet. Mocht je een periode pauze willen nemen dan kan je er voor kiezen om het abonnement te laten lopen (is waarschijnlijk goedkoper) of stop te zeggen en weer in te schrijven als je aan de slag gaat. Dan betaal je, wanneer je opnieuw inschrijft, wel het bedrag wat we dan hanteren voor de Academy.

+ KAN IK HET ABONNEMENT PAUZEREN? 

Q

LIFETIME PRICE: word nu lid en blijf lid voor 37 euro per maand, ook wanneer de prijs omhoog gaat.
Maandelijks opzegbaar

€27,-

incl. btw

Aanmelden

Betaal maandelijks

Probeer tot de eerste van de volgende maand voor maar: 
Daarna €37,- per maand / incl. BTW

Word lid

al meer dan 150 ondernemers gingen je het afgelopen jaar voor

PS: twijfel je nog of the Academy iets voor jou is? Probeer het gewoon eens. Het is de enige manier om erachter te komen. Het membership is maandelijks opzegbaar. 

De zes onmisbare stappen om op te vallen in jouw markt.

Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je eigenlijk maar wat doet, als het aankomt op opvallen in jouw markt? In dit e-book t.w.v. €37,- delen we dit keer op keer bewezen stappenplan met 6 stappen, die jou gaan helpen om op te vallen in jouw markt.

Vertel me meer! >

E-book

t.w.v. €37,-
nu tijdelijk voor maar €1,-

powered by Typeform

Hoe schaalbaar is
jouw bedrijf?

doe de quiz!