Girls first business partner van Plan Nederland

09/07/2019

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Anderhalf jaar geleden werd het zaadje gepland: wat als we met The Confetti Collective onze missie nog veel verder zouden kunnen uitdragen dan binnen Nederland? En dan niet zozeer met een internationaal platform in gedachte, maar in de zin van teruggeven op een diepere manier. Beiden geloven we erg in het concept van een purpose driven business en waren we op zoek naar een partij waarmee we ook vrouwen buiten onze doelgroep konden gaan ondersteunen. Plan Nederland kwam het eerste bij ons op, omdat Raisa de organisatie persoonlijk al steunde, en deze zo goed past bij de doelgroep en missie van The Confetti Collective.

Daarom staan wij maandelijks een deel van onze omzet af naar Plan Nederland. Zo hopen we met The Confetti Collective ook een steentje bij te kunnen dragen in ontwikkelingslanden. Om ook daar vrouwen, en vrouwelijke ondernemers te kunnen ondersteunen. Zo investeren de vrouwen die iets bij ons afnemen niet alleen in hunzelf en hun eigen bedrijf maar ook in deze meiden en vrouwen in ontwikkelingslanden.

En nu mogen we jullie met heel veel trots vertellen dat wij de allereerste ‘Girls first businesspartner’ zijn van deze mooie organisatie. En dat hiermee, naast onze financiële bijdrage, hopen meer bewustwording te creëeren voor dit belangrijke onderwerp, en meer ondernemers te inspireren om ‘purpose driven’ te ondernemen en méér te doen voor de wereld.

Delen jullie dit bericht voor ons? Om ons, en Plan Nederland te helpen met deze missie?
PS: tag ons dan zeker even op social media zodat wij het zien en kunnen delen!

 

 

 

 

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *