9 x Fijne Lunch & Werkspots in Gouda

13/02/2018

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Als ondernemer kan het soms best alleen zijn om op je eigen kantoor te werken. Daarom is het soms goed om even buiten je eigen kantoor te werken en ergens anders inspiratie op te doen of even met andere onderneemsters te sparren. Ik neem je mee naar de beste plekjes in Gouda!

1. Kruim Gouda

Zoek je een plek met een geweldige missie, dat er enorm mooi uit ziet, waar je fijn kunt werken en eten? Hier zit je goed! Kruim heeft 2 lange tafels waar je heerlijk de ruimte kunt nemen en waar altijd genoeg creatieve mensen zijn waar je mee kunt kletsen! Oh, en wil je kinderen meenemen? Geen probleem, die vergeten hun tijd hier, zodat jij heerlijk kunt werken.

2. Barista Café

Dit café is heerlijk licht en ruimtelijk opgezet en heeft ook nog eens heerlijk eten en bijzondere koffie. De koffie die je krijgt is echt een kunstwerkje. Er zijn binnen een aantal fijne zithoeken gecreëerd waardoor het een perfecte plek is om eens met andere ondernemers te sparren. Dit mooie plekje is op nog geen 5 minuten loopafstand van het station en dus voor iedereen goed bereikbaar. Goed geregeld!

3. Bagels & Beans

Heb je behoefte aan een heleboel gezelligheid en rust, maar wil je ook echt hard werken? In dit heerlijke restaurant heb je alle ruimte. Dit heerlijke plekje is kleinschalig opgezet en er is altijd genoeg personeel. In de zomer kun je heerlijk buiten werken, maar in de winter hebben ze heerlijke plekjes binnen. Ook om je pauze is gedacht: er liggen elke dag nieuwe kranten en fijne tijdschriften. En als je er dan toch bent, er is een mooi fotoboek met een mooie documentatie van het werk dat gedaan wordt op de koffieplantage in Panama, kijk daar eens naar!

4. Doppio Espresso

Zin in werkdag buitenshuis, maar wil je ook veel werk verzetten? Ga dan werken bij Doppio Espresso, want daar hebben ze heerlijke en stevige koffie voor je! De beste koffiebonen komen uit de hele wereld hiernaartoe. Omdat het hun passie is om jou te ontzorgen als je bij hen bent, kun jij je ook inzetten voor jouw passie! Succes guaranteed!

5. Lichtfabriek

Waar in 1910 een fabriek voor stroomvoorziening van Gouda en omgeving zorgde, zit nu een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Ben je nog op zoek naar een plek waar je heerlijk kunt samenwerken, ideeën uit kunt wisselen en ondertussen heerlijk kunt eten? De Lichtfabriek is the place to be!

6. Zoet en Zalig

Dit leuke restaurant is gevestigd midden in het centrum, maar als je het hofje inloopt voel je gelijk een oase van rust en ruik je de cultuur. Het leuke is dat ze hier vaak iets nieuws hebben op de kaart, waardoor je verrast wordt en weer eens iets nieuws kunt uitproberen! Zeker weten dat je in alle rust hard kunt werken!

7. Curcuma

Zoek je een werkplek waar je naast hard werken vegan, biologisch en gezond kunt genieten van je eten? Dan zit je bij Curcuma goed! De eigenaresse van Curcuma, Birgit heeft alles groen ingericht en ook één en ander gerecycled. Dat zie je niet, maar is wel een mooie bijdrage aan het milieu. Je werkdag kun je hier heerlijk laat beginnen, want dit plekje is pas vanaf 10.00 uur open, maar je ontbijt kun je de hele dag door bestellen. Geen probleem dus!

8. De Kleischuur

Wil je werken en genieten zonder je zorgen te maken? Geen probleem bij de Kleischuur! Met hun heerlijke huisgemaakte taarten en gerechten bereid door hun eigen chefkoks kan ik jou beloven dat werken een feestje wordt. Door de heerlijk grote raampartijen is er heel veel en fijn licht. Ook kun je werken op het terras dat grenst aan het water van één van de karakteristieke grachten. Niet teveel dromen hè?

9. Koffiefabriek Gouda

Werk jij het beste in een stoere omgeving? Dan moet je bij de Koffiefabriek zijn. Daar ‘bouwen’ ze de ideale koffie voor je. De keuze is reuze. Je kunt kiezen uit maar liefst 20 soorten koffie en 13 soorten ijskoffie. Je zit hier echt in een huiskamer, er zijn genoeg stopcontacten, gratis WiFi dus niets staat je in de weg om er een goede dag van te maken!

 

PS: Op zoek naar een online omgeving om samen met andere ondernemers jouw bedrijf te laten groeien? 

In onze zeven jaar als ondernemers hebben we heel wat ondernemersboeken gelezen, trainingen gevolgd en coaching gehad. Dat zorgde voor een hoop successen, maar we merkten ook dat niet alle informatie goed was voor ons bedrijf. Soms liepen we daardoor vast of maakten we de verkeerde keuzes. Lessen, waar we enorm veel van hebben geleerd. En die lessen? Die zijn niet alleen toepasbaar op ons, maar op élke ondernemer die wil groeien met haar bedrijf.  We weten hoeveel impact het heeft, als je leert van ondernemers waarmee je je kunt identificeren. En precies met dit in ons achterhoofd creëerden we The Confetti Academy: een plek waar jij kunt leren van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers. Een database aan gestructureerde kennis, elke maand nieuwe masterclasses, toegang tot ons en nog veel meer. Zodat jij kunt gaan opvallen binnen jouw markt en kunt bouwen aan een bedrijf en leven waar jij van droomt.

Lees meer over onze Academy vól masterclasses over branding, marketing en nog veel meer!

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *