Gastblog

8 x Fijne Lunch & Werkspots in Utrecht

16/01/2018

The Confetti Collective is de plek waar wij je helpen om écht te kunnen gaan kiezen voor het bedrijf en leven waar jij van droomt. Om CEO te worden van je bedrijf en ultiem te genieten van het leven. Omdat elk moment telt. 

 TheBlog

CEO van je bedrijf & leven

Strategie

follow @confetticollectivenl

01

Ben jij klaar voor
'The Next Level'? 

Mindset

02

Kill your darlings: meer impact en focus door minder te doen

03

Wat is jouw missie
als ondernemer?
Now Trending

Vrijheid

Video's

Gastblogs

favoriete categorie

Ontdek je

Wil je een dagje je huis uit? En ben je op zoek naar fijne werkspots in Utrecht? Lees dan snel verder, want ik deel mijn favorieten met jullie!
 

1. 30ML 

Aan de Mariastraat vind je deze vrij nieuwe, minimalistisch ingerichte koffiebar. Bij 30ML zit je goed voor een heerlijke kop koffie, of een cappuccino met plantaardige melk. De tafels zijn precies groot genoeg om alleen met je laptop te werken, maar iets minder ideaal als je allebei een laptop meeneemt.

2. BROEI 

Ben je, net als ik, dol op zoveel mogelijk planten? Dan kom je helemaal tot rust in BROEI. BROEI zit aan de hippe Oosterkade, en je kunt er heerlijk werken en eten. Zorg er wel voor dat je op tijd bent, want het kan hier best druk worden! Zeker rond lunchtijd… 

3. Het Gegeven Paard

Met de komst van het nieuwe Tivoli kregen we er ook een heerlijk café bij; het Gegeven Paard. De inrichting is fantastisch, en ook van de menukaart word je ontzettend blij! Daar komt bij dat er heel veel plekken zijn om te gaan zitten, of je nu liever in een stoel zit, op een kruk hangt of in een bank kruipt, het Gegeven Paard heeft het!

4. Hashtag Workmode 

Op zoek naar een eigen werkspot? Sinds december heeft Utrecht een eigen Hashtag Workmode! Je huurt er een werkplek met andere vrouwelijke ondernemers, waardoor je niet alleen een fijne plek hebt, maar ook meteen kunt netwerken. Ideaal!

5. O café 

De Amsterdamsestraatweg wordt steeds leuker! Het O café zit er gelukkig al een tijd, en niet zonder reden; ze hebben heerlijke koffie! De werkplekken zijn daarnaast erg fijn, met veel stopcontacten. Ook kun je in het café chocolade en andere kleine cadeautjes kopen.

6. Seats2meet Utrecht CS 

Niet het mooiste interieur, maar je zit hier gratis en ontmoet een berg aan andere ondernemers! Tenminste, als je daar voor open staat. En dat is wel het idee van Seats2meet. Maar het allerfijnste aan deze werkplek? Dat is de cococcino van Toomas, de barista in het pand. I can’t get enough of them!

7. KANTIEN 

Je kunt hier pas na 12 uur terecht, maar het is het wachten waard! KANTIEN zit net buiten de stad, en zit in een oude kantine van een bedrijvenpand. De inrichting is industrieel en modern, en je eet er lokaal en biologisch. Mijn tip? Het terras is echt een enorm pluspunt! En nog een van de weinige plekken in Utrecht waar het niet meteen vol zit bij het eerste zonnestraaltje, haha! 

8. The Kitchen in de Bijenkorf 

Misschien een vreemde toevoeging, maar restaurant The Kitchen in de Bijenkorf is zo’n fijne plek! Het interieur is echt to die for… Ik heb nog niet zo veel stopcontacten ontdekt, dus voor een hele dag werken niet ideaal. Maar zeker wel om je Instagram stories mee op te leuken 😉 En dan hebben we het nog niets eens over het eten gehad…
Foto: Het gegeven Paard
 

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't go!

Niks missen én allerlei fijne tips en motivatie berichtjes in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze VIP newsletter.

WITHOUT GETTING ON THE VIP LIST

SIGN ME UP!