Werkspots in Amsterdam | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Werkspots in Amsterdam | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
8 x Fijne Lunch & Werkspots in Amsterdam

19/09/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl
Als girlboss zit je vaak toch vooral met je zelf opgescheept op een werkdag. Even uit je vertrouwde omgeving (lees: in je pyjama op de bank of met je laptop aan de eettafel) kan dan héél fijn zijn. 8 hele fijne plekjes in Amsterdam:
 

1. Café De Jaren (Centrum)

In het centrum werken en toch weg uit alle drukte van de winkelstraten? Dan ga je naar Café De Jaren, rechtsaf bij de Munttoren en zo aan de Amstel! Het restaurant met mega hoge plafonds heeft speciale werkplekken, vergaderzalen te huur en práchtig uitzicht. Fijn!
 

2. Hutspot (Centrum)

Hutspot heeft twee locaties: een op de van Woustraat en de andere op de Rozengracht. Een heel mooi pand; gratis wifi; veel andere ondernemers én heerlijke taartjes – waar wacht je nog op ;-).
 

3. Stanislavski (Centrum)

In de Stadsschouwburg met de bijbehorende klassieke look. Wauw! Stanislavski is een héél mooi plekje om te werken. Samen met theaterbezoekers, acteurs en andere ZZP’ers zit je hier helemaal prima. Bonus: genoeg oplaadpunten en gratis wifi!
 

4. Leescafé Maling (Zuid)

Wil je écht even stil werken? Ga dan naar Leescafé Maling van de Openbare Bibliotheek. Verplichte rust, wifi voor een klein prijsje (€2 per uur op het moment van publicatie) en de nieuwste kranten en magazines. Terug naar je studietijd, hihi.
 

5. White Label Coffee (West)

Een koffiespeciaalzaak, eentje waar ze de bonen zelf roosteren en goede koffie écht belangrijk vinden. Dat, en een huiskamergevoel dankzij al die mooie kleden en planten en verschillende zithoekjes. Ook fijn: de grote tafel waar je je laptop, je telefoon en je notebook makkelijk op kwijt kunt.
 

6. Bagels & Beans Veemkade (Oost)

Aah, Bagels & Beans: een klassieker die inmiddels op meerdere plekken in ons land te vinden is, maar mijn favoriete locatie zit aan de Veemkade achter Centraal Station. Het is er groot en ruim en omdat het niet in de normale looproutes ligt is er ook altijd plek!
 

7. Bar Botanique (Oost)

Design, Art Deco, héél erg groen: dat is Bar Botanique. By far het tofste café dat ik ooit gezien heb! Als je wel wilt werken, maar het liefst ook Insta foto’s wilt maken en je constant wilt vergapen aan pracht en praal, dan zit je hier goed!
 

8. De Plantage (Centrum)

De Plantage zit in de voormalige ledenlokalen van Artis, pal naast de entree. De serre is helemaal in originele staat teruggebracht, maar de inrichting zelf is trés hip met heel veel licht. Zo mooi! Enne, daarom een heel fijn plekje om lekker te werken. En rond te kijken. En te werken. En rond te kijken.
 

Foto: Bar Botanique
 

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *